Nyt Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Multumim...multumim Sa nu-ti doresti un CBR?...Nyt? Lasa gixxxule ca facem si noi gixxer team si va dam nana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Eram soto !!! In alte imprejurari as fi spus-o tare...dar pe forum nu imi permit, asa ca iti dau pe mess replica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Lasa gixxxule ca facem si noi gixxer team si va dam nana ! Facem un "Dansez pt tine"...2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Facem un "Dansez pt tine"...2 Cred ca a ajuns la a6a editie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Bre, matale stai in unu' din bloacele turn de langa parc? ala de 14 etaje? Aleea Reconstructiei, domnu', bloc cu 10 etaje e langa o gradinita, daca nu ma insel Era duminca ..dar fie...daca tu erai atenta la pitzipoanca din el ! Si ce pitzipoanca zace in el. Magarule, alerga dupa tine cu trei genti de dama (din care una ROZ) si tu tot nu ai vrut sa-l duci la mall... Vin eu la arc. Vad ca motociclistii astia de sezon , de weekend , de vara , astia de terasa... s-au bagat la iernat deja ) luci 1 - nyt 0. goooooooooool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Eu am bagat motoru la iernat....se pare ca voi asteptati zapada ))).Bv voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 (editat) septimiu: nu asteaptam zapada k frigul neeee-a fost de ajuns @raven ne-am uitat dupa tine dar nimic ...am fost 4 care ne stiam si in rest mai putina lume k-n alte dati oricum azi am inghetat si cred k intr-o saptm o bag si eu in casa asfalt uscat tuturor Editat Noiembrie 12, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 septimiu:nu asteaptam zapada k frigul neeee-a fost de ajuns @raven ne-am uitat dupa tine dar nimic ...am fost 4 care ne stiam si in rest mai putina lume k-n alte dati oricum azi am inghetat si cred k intr-o saptm o bag si eu in casa asfalt uscat tuturor Hahahahahaha ! Zmeul de Luci a facut pe el de frig? Uite miezule sa vezi cum e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vin eu la arc. Vad ca motociclistii astia de sezon , de weekend , de vara , astia de terasa... s-au bagat la iernat deja ) Luci iar ai vorbit prostioare si ti-a trecut vantul prin oase... Prieteni cred ca de azi imi pun si eu mobrita mea la somn...am bagat-o la vanzare dar se pare ca nu e nimeni interesat de ea...asa ca o mai tin pentru mine ca si ea a tinut cu mine si m-a plimbat pe unde am vrut si nu a cerut bani multi,nu m-a lasat in drum (Love) ...nu m-a trantit niciodata... ....as dormii cu ea in pat dar din pacate nu se poate Oricum la anu' mai iau una sa facem un trio perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 alexutzu live@ misto banneru` ala cu oglinda; ar merge printat si infipt la stergatoare in parcari la masini - in benzinarii.... daca are careva vreo relatie la politi, ar merge facut afis si pus langa cozile alea imense de la ghisee, unde lumea petrece ore`n sir numarand becurile din tavan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 alexutzu live@ misto banneru` ala cu oglinda; ar merge printat si infipt la stergatoare in parcari la masini - in benzinarii.... daca are careva vreo relatie la politi, ar merge facut afis si pus langa cozile alea imense de la ghisee, unde lumea petrece ore`n sir numarand becurile din tavan. Acel fluturas a fost deja impartit in Bucuresti, face parte din fluturasii din campania Atentie la motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) alexutzu live@ misto banneru` ala cu oglinda; ar merge printat si infipt la stergatoare in parcari la masini - in benzinarii.... daca are careva vreo relatie la politi, ar merge facut afis si pus langa cozile alea imense de la ghisee, unde lumea petrece ore`n sir numarand becurile din tavan. Sunt misto" multe lucruri care ar putea fi afis de campanie pt motociclisti....am putea sa luam si noi initiative ....sa facem afise/fluturase....sa mai impartim in trafic....am putea face asta la intrunirile de la ARC sa informam automobilistii la ce riscuri se expune un mobrist ....sa le aratam k nu suntem doar 2roti care gonesc pe sosele si fac galagie in trafic NU am sa incep cu slogane gen 'ocrotini natura si motociclistii ' dar macar cultura civica &rutiera care e absenta in Romania sa incercam sa o promovam, mai ales noi k avem motive si pe buna dreptate suntem nedreptatiti de cele mai multe ori. Sunt sigur k foarte putini dintre noi au avut initiative si au depus vreun efort in sensul asta ...iar de participat la campanii de strada cu claxoane si motoare ambalate cum am facut si eu de altfel nu cred k o sa rezolvam mare lucru ...mai discutam la vara ..poate..poate ...facem si noi ceva in sensul asta id meu de forum e septimiu_21 dar dintr-o prostie nu mai pot posta ..... asta k sa nu ma incurce lumea Editat Noiembrie 13, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Hahahahahaha ! Zmeul de Luci a facut pe el de frig? Uite miezule sa vezi cum e ! Ma mie mi-a fost cald... uite de la mine pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 l-am inchis pe pegas pentru un timp dar daca e frumos in vichend iar ies sa ma mai dau si io cu el oleaca. l-am pus si la vanzare si sper ca la primavara cu ce scot pe el si cu ce se mai strange sa-mi iau diveshanul ala nou de apare la anu' ... asa ca in semnatura e anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 flacai daca vreti sa mai veniti azi la intrunire sa ma anuntati caz i'm in ) hai ce naiba tupeu..2 perechi de pantaloni + genunchere geaca pulover alt pulover si e cald afara )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Salut!Ma numesc Teo am 42 de ani si locuiesc in 23.Dupa 10 ani m-am hotarat sa ma intorc la prima dragoste motocicleta.Asa ca mi-am cumparat un EN 500.Nu va inchipuiti cata bucurie,exact ce mi-am dorit si cred ca se si asorteaza cu varsta mea.Intre timp am descoperit si acest forum care m-a ajutat la multe...Imi permit sa postez o poza cu Rudolf al meu si sa va urez in continuare vreme buna si-un asfalt cat se poate de uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 foarte stralucitoare motoreta ta sa o stapanesti sanatos si sa faci o multime de km cu ea fara accidente ! ai grija acum ca vremea asta rece iti cam strica anvelopele .... sa incalzesti bine motoru inainte sa iesi cu el ca sa raspunda mai bine la acceleratie .... asfalt uscat ! p.s. eu nu ajung in seara asta la titan ca nu mai am RCA si nu vreau sa ies cu ea asa fara asigurare ... cu toate ca sunt la 2 statii de masina distanta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 salut ! GARAJ - 300 ron = 3 luni ! campia libertatii 0766 308 198 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 In seara asta eu vin la intalnire dar vin cu conserva ! Ne vedem acolo la 19:00 ! Cius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Salut!Ma numesc Teo am 42 de ani si locuiesc in 23.Dupa 10 ani m-am hotarat sa ma intorc la prima dragoste motocicleta.Asa ca mi-am cumparat un EN 500.Nu va inchipuiti cata bucurie,exact ce mi-am dorit si cred ca se si asorteaza cu varsta mea.Intre timp am descoperit si acest forum care m-a ajutat la multe...Imi permit sa postez o poza cu Rudolf al meu si sa va urez in continuare vreme buna si-un asfalt cat se poate de uscat! bine ai venit!!! incearca sa vi astazi la gura de metrou titan(cea din parc)intre 19-20 flacai daca vreti sa mai veniti azi la intrunire sa ma anuntati caz i'm in ) hai ce naiba tupeu..2 perechi de pantaloni + genunchere geaca pulover alt pulover si e cald afara )) esti curios daca se strang mai multi ca saptamana trecuta???2mobre si o conserva??!!! diseara vine careva in Bikers otopeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 bine ai venit!!! incearca sa vi astazi la gura de metrou titan(cea din parc)intre 19-20 esti curios daca se strang mai multi ca saptamana trecuta???2mobre si o conserva??!!! diseara vine careva in Bikers otopeni??? la ce ora in bikers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 la ce ora in bikers? uite aici /index.php?showtopic=288331 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) deci vin si eu la 7 la titani si poate mergem in bikers Otopeni...eu as dona o buzie k tot am facut revizia si am vazut k ei le folosesc pe post de agatatori DAR la CE ORA???? e treaba cu bikers? ? http://www.bikersclub.ro/agenda.php?agenda_id=29 IUTATI AICI ciao Editat Noiembrie 14, 2008 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 lumea spunea ca se intalnesc pe la 20:00 in paw sau pe la arc sa plece acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 bine ai venit!!! incearca sa vi astazi la gura de metrou titan(cea din parc)intre 19-20 esti curios daca se strang mai multi ca saptamana trecuta???2mobre si o conserva??!!! diseara vine careva in Bikers otopeni??? As veni dar din pacate jobul nu-mi permite.Alta data cu multa placere. foarte stralucitoare motoreta ta sa o stapanesti sanatos si sa faci o multime de km cu ea fara accidente ! ai grija acum ca vremea asta rece iti cam strica anvelopele .... sa incalzesti bine motoru inainte sa iesi cu el ca sa raspunda mai bine la acceleratie .... asfalt uscat ! p.s. eu nu ajung in seara asta la titan ca nu mai am RCA si nu vreau sa ies cu ea asa fara asigurare ... cu toate ca sunt la 2 statii de masina distanta .... Multumesc,asemenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate