intrusu Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 uite un semn: http://bp2.blogger.com/_ASemPrCDRL0/SAZrNk...raffic-Sign.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Deci lume...saritzi la interval ! Poate mai tragem o fasie ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Deci lume...saritzi la interval ! Poate mai tragem o fasie ceva ! Te bagi la o tura cu motoru'? Doar asa te duc in clubu' de striptease proaspat descoperit...Vb aia 'BIKER'S ONLY" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Te bagi la o tura cu motoru'? Doar asa te duc in clubu' de striptease proaspat descoperit...Vb aia 'BIKER'S ONLY" Nu imi mai aduce aminte de motor ca de 3 saptamani e la iernat ! Infigi si tu cutzitul in rana ! Dar invitatia o accept...fac eu rost de o macheta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Nasol...cheia de la macheta nu se poate ascunde in bikini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Nasol...cheia de la macheta nu se poate ascunde in bikini ce gandire perversa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Gasim noi o solutie ! Deci mergem sau mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Gasim noi o solutie ! Deci mergem sau mergem? Miercuri... ce gandire perversa!!!! Nope...nu gandire perversa ci mai degraba metoda inovatoare pt a determina baiatu' sa mai stea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Nope...nu gandire perversa ci mai degraba metoda inovatoare pt a determina baiatu' sa mai stea adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 careva azi la o plimbare????? sau diseara la metrou??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 careva azi la o plimbare????? sau diseara la metrou??? Hai ca unu a aparut ! Restu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ai scos'o de la iernat? la mine nu e sigur diseara .. intru la 16:30 la munca .... dar poate scap vreo jumate de ora sa va fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ai scos'o de la iernat?la mine nu e sigur diseara .. intru la 16:30 la munca .... dar poate scap vreo jumate de ora sa va fac o vizita Altul care infige cutzitul in rana ! N-am scos-o cu toate ca ma bate un gand la ce vreme e.... ! Diseara poate apar si eu pe la 7 pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 daca vrei sa o mai vezi asa... mi-o dai mjie si mai merg eu cu ea:D ca doar stii ce se zice .. dc nu mergi un timp cu moto / masina ai probleme .. asa eu voi face sa circule mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 daca vrei sa o mai vezi asa... mi-o dai mjie si mai merg eu cu ea:D ca doar stii ce se zice .. dc nu mergi un timp cu moto / masina ai probleme .. asa eu voi face sa circule mereu Da nebunule ,stiu ca esti baiat finutz si imi vrei binele...dar prefer sa o stiu la iernat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 hmm.. poate poate... diseara.. imi fac si eu curaj sa dau husa jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Altul care infige cutzitul in rana ! N-am scos-o cu toate ca ma bate un gand la ce vreme e.... ! Diseara poate apar si eu pe la 7 pe acolo ! ba nu te bate gandul cum te bat io ... daca imi zici sa vin sa te ajut sa o scoti sa dai si tu o tura si dupa aia sa o bagi la loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ba nu te bate gandul cum te bat io ...daca imi zici sa vin sa te ajut sa o scoti sa dai si tu o tura si dupa aia sa o bagi la loc... Nu cocos ca stii ca-s baiat finutz ..manierat ..respectat de toata lumea apreciat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Nu cocos ca stii ca-s baiat finutz ..manierat ..respectat de toata lumea apreciat ! iesim azi la o tura? ieri am fost cu treaba ... ma sunat luci dupaamiaza, dar eram prea obosit ptr. moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Hai ca unu a aparut ! Restu ? Cineva a fost aseara la metrou.... cam pustiu...vreme buna dar multi v-ati evaporat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 HELLO ! salut ! MAI AM 1 LOC LIBER...CAMPIA LIBERTATII 3 LUNI=300RON TEL: 0766 308 198 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) HELLO ! vine careva la titan ? de acolo mergem la academie, unde sunt alti mobristi. Gasim o terasa, un suc, bere non alcoool ... Editat Decembrie 6, 2008 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Cineva a fost aseara la metrou.... cam pustiu...vreme buna dar multi v-ati evaporat Hai ca pana acum 3 ! Haideti fratilor iesiti la interval poate tragem un vin fiert ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 cand sa ne intalnim la titan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 era vorba de ieri bah.. baga azi careva un ursus freetrack? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate