alexutzza Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Vrea la Cocosei, normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) La multi ani !!!!Abia astept sa scot mobra. Sal Nyt,ce-ti face mobra?Tot la caldurica? Editat Ianuarie 10, 2009 de YAUDOI2TREI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 La multi ani !!!!Abia astept sa scot mobra. Sal Nyt,ce-ti face mobra?Tot la caldurica? Salut omule si La Multi Ani ! Mobra e inca la caldurica si acolo o stea pana la jumatatea lui februarie..inceputul lui martie ! Depinde de vreme ! Mai da un semn ,poate ne vedem la un cico ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 LA MULTI ANI ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Re 2 all La multi ani si tot ce va doriti pe noul an! Dar cel mai important ASFALT USCAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Re 2 all La multi ani si tot ce va doriti pe noul an! Dar cel mai important ASFALT USCAT!!!! la multi ani bre! long time no see! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) la multi ani bre! long time no see! Da cam asa e .... jobul meu de rahat se pare ca imi ocupa din ce in ce mai mult timp... In schim in primavara o sa ies cu motorul aranjat. Carene carbon... si mai multe manete, mansoane etc Editat Ianuarie 11, 2009 de Iliescu Eugen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Da cam asa e .... jobul meu de rahat se pare ca imi ocupa din ce in ce mai mult timp... In schim in primavara o sa ies cu motorul aranjat. Carene carbon... si mai multe manete, mansoane etc Ai tunat motorul ala de cred ca nu mai ai ce sa ii faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Ai tunat motorul ala de cred ca nu mai ai ce sa ii faci Mai am de schimbat discurile de frana (Galfer) , furtunele(kevlar Galfer) si placutele (Carbon Loraine) dar sunt pe drum spre Romania. Cam 1 luna mai dureaza si apar si alea. Am modificat un pic toba suna un pic mai infundat si am mai facut o revizie extinsa. AVIZ pesesorilor de Honda 929, 954 si 1000 RR. Periodic desfaceti exup-ul si curatati calamina de pe el pt ca o sa ramaneti fara servo motor si costa al dracului de mult (500 Eur fara TVA in Romania). Eu am trecut prin asta si nu e prea funny pt ca fara ala nu prea merge mai deloc motorul.... mai ales la turatii mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Ma intelegeti voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Ma intelegeti voi ? huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 huh? n-ai inteles nimic ... nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 n-ai inteles nimic ... nici eu esti de''al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Salut omule si La Multi Ani ! Mobra e inca la caldurica si acolo o stea pana la jumatatea lui februarie..inceputul lui martie ! Depinde de vreme ! Mai da un semn ,poate ne vedem la un cico ! ok,vb vezi ca nu mai am nr tau de tel,poate-mi dai un mesaj cu nr tau cand ai timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Ma intelegeti voi ? huh? n-ai inteles nimic ... nici eu doi capitani de submarin se plimbau prin desert, primul zice: cati?; al doilea: 15; primul: ce 15?; al doilea: ce cati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 doi capitani de submarin se plimbau prin desert, primul zice: cati?; al doilea: 15; primul: ce 15?; al doilea: ce cati? Ce culoare au liniile dintre scaunele unei aeronave spatiale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ce culoare au liniile dintre scaunele unei aeronave spatiale ? Albastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 sunt portocaliu ducati...adica rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Albastre? Albastre!!! da ,daaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 sunt portocaliu ducati...adica rosii corec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 pana la urma ce culoare au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 pana la urma ce culoare au? de fabrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 pana la urma ce culoare au? Daca iti spun dupa aia trebuie sa te ucid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca iti spun dupa aia trebuie sa te ucid Criminalule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca iti spun dupa aia trebuie sa te ucid Mareaneee...stai mah tranchilo ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate