Alex The Ripper Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 ba app de veioza Cica era Bula odata la scoala,si era cam trist. Vine profesoara la el sil intraba: -Bula de ce esti trist,ce se intampla? -Pai ma tot intreb daca veioza se mananca.... Profesoara ii explica,ca nu. A doua zi..Bula iar e trist: -de ce esti trist Bula?intreaba iara profesoara -pai io tot ma gandesc daca veioza se mananca. Profesoara enervata ii repeta ca nu se mananca,si zice: -Dar dece tot crezi ca se mananca. La care Bula: -pai io il tot aud pe tata spunand in fiecare seara lu mama Hai femeie stinge veioza si iao in gura........... asta e pentru lipel si dkw: Un satanist mergea cu motocicleta pe drum si vede o batranica pe trecerea de pietoni trece si vede in spate numai oase si sange. Mai merge mai merge si vede pe alta trecere de pietoni o alta batrnica. Trece se uita in spate si vede numai oase si sange. Merge si la urmatoare trecere vede un preot. se gandesta sa faca o fapta buna si se opreste si-l ia cu motocicleta. Merg ei si vad pe urmatoarea trecere de pietoni o batranica. Se gandeste satanistul , isi aminteste ca are preotul in spate si o ocoleste in ultimul moment. cand se uita in spate vede numai oase si sange.la care preotu zice:Ai ce baston i-am fu.tut!!! ai dreptate...eu eram satanistu si dkw-ul popa...dar facem cu randul sa nu ne plictisim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 alexutzz-o ma agiutzi sa-mi car noua veioza "yamaha" in casa? stai bre linistit ca daca nu te ajuta alexutza are cine,da doar un semn Pai uite ca aveai ocazia sa o cunosti in seara asta cand am plecat de la Ursu.... ai fost la ursu bre si nu ai dat nici un semn sa facem si noi cunostinta... eram sigur ca a ta era honda aia. a parcat un prieten in spatele tau. ripparu are intotdeauna dreptate;) dude, nu vorbi fara sa sti trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) helau lume! finaly am si eu timp liber am terminat sesiuneaa am dat azi o tura cu mobra printre troiene ) se crucea lumea pe strada cand ma vedea dar nu mai rezistam. eram om de zapada ..bai dar v-ati inmultit nu mai cunosc pe nimeni ! inafara de 'cocoseii singuratici' and co ma ai naibii v-atzi facut smecheri avetzi si prospectzi fani alea alea. 2 luni v-am lasat si uite ce gasesc Editat Februarie 20, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 helau lume! finaly am si eu timp liber am terminat sesiuneaa am dat azi o tura cu mobra printre troiene se crucea lumea pe strada cand ma vedea dar nu mai rezistam. eram om de zapada ..bai dar v-ati inmultit nu mai cunosc pe nimeni ! inafara de 'cocoseii singuratici' and co ma ai naibii v-atzi facut smecheri avetzi si prospectzi fani alea alea. 2 luni v-am lasat si uite ce gasesc nu suntem smecheri...suntem vedete dar stai linistit ca nu uitam de unde am plecat,pentru voi autografele sunt din partea casei sa auzim numai de bine anu asta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Pai uite ca aveai ocazia sa o cunosti in seara asta cand am plecat de la Ursu.... Ai dreptate,da ai plecat cam repede aseara bre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Salutare. Am mai postat o data pe aceast post dar cum a zis si ravenitza nu am avut educatzia de a ma prezenta de la inceput (ce sa fac si eu, imi mai scapa ) asa ca am sa o fac acum Ma numesc Razvan si detzin o Honda Hornet de 600cc din 2004 de culoare alba perlat cu citeva piese `custom` dar in general sunt recunoscut prin toba galagioasa de la mivv` Am fost de citeva ori la intrunirile de la titan si citzva din voi ma stitzi cine sunt ..Citesc de ceva vreme acest post pt ca mi se pare unu din cele mai interesante dar si active fatza de majoritatea Acum ca am terminat cu prezentarea vreau in primu rind sa ii multumesc lui Legnakrad pt ca a stat cu mine mai mult de 2 ore si ma ajutat sa plec spre casa.... 10 x omule. mai multe putem vorbi in pm pt restu nu vreau sa aud comentari negative pot fii irascibil Editat Februarie 20, 2009 de ackard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Ai dreptate,da ai plecat cam repede aseara bre.. Ce sa fac fata..n-ai vazut ca eram mort si neingropat?...Eram deja rupt in glezne de oboseala... mai aveam putin si ma amenda sanepidul ca umblu neimbalsamat pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Date inregistrate la 2009-02-21 05:00 Nebulozitate Temperatura: -0.7°C Presiune 1009.8 mb Proces principal vreme rece Nebulozitate cer mai mult noros Precipitatii local ninsoare Vant moderat cu intensificari Presiune in crestere usoara Cu alte cuvinte mai avem de asteptat vremea buna...mm de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 si eu care ziceam ca acu vii cu vestea buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Date inregistrate la 2009-02-21 05:00Nebulozitate Temperatura: -0.7°C Presiune 1009.8 mb Proces principal vreme rece Nebulozitate cer mai mult noros Precipitatii local ninsoare Vant moderat cu intensificari Presiune in crestere usoara Cu alte cuvinte mai avem de asteptat vremea buna...mm de vreme Dar aveai sperante asa de mari de la ora 6 AM Dupa cum se prezinta vremea si ce mai zic multe site-uri de specialitate poate, peste vreo 2 saptamani sa inceapa sa fie mai placut ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 si eu care ziceam ca acu vii cu vestea buna.... BUC-FILARET Latitudine Longitudine 44.25oN 26.06oE Date inregistrate la 2009-02-21 11:00 Nebulozitate Temperatura: 1.4°C Presiune 1012.2 mb Proces principal vreme normala termic Nebulozitate cer mai mult noros Vant slab pana la moderat Presiune stationara Un pic mai buna vestea La 6 dim la fel de proasta e vremea Dar aveai sperante asa de mari de la ora 6 AM Dupa cum se prezinta vremea si ce mai zic multe site-uri de specialitate poate, peste vreo 2 saptamani sa inceapa sa fie mai placut ( Pai nu vezi k nu aveam somn??? Crezi k e usor??? la naiba, la toti ne e greu dar nu la fel ? 2 sapt e prea mult o sa fie placut mult mai rpd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Degeaba mi-am scos jucaria de la garaj, fiindca dupa cum anunta astia de la meteo, viitorul nu suna prea bine, cel putin in urmatoarele doua saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 mama ei de vreme...diseara iar dau in bere multa, de ciuda ca nu am iesit cu 'blade-ul....iar o sa ma doara capul maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Degeaba mi-am scos jucaria de la garaj, fiindca dupa cum anunta astia de la meteo, viitorul nu suna prea bine, cel putin in urmatoarele doua saptamani. Nu ma grabesc ! Aici mint ! Dar si cand o veni vremea..so..rabdare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 hai la plimbare !! care vine ? 0770 304 661 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 hai lume e soare'afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 lemne vezi ca mi-a ramas telefonu la tine aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 hai la plimbare !! care vine ? 0770 304 661 Sa nu va duceti cu Dragos,asa m-a pacalit si pe mine odata de ne-am dus pana la Ploiesti si inapoi de mi-am blestemat zilele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Care erati asta seara cu 2 motociclete(Triumph parca) la metrou pe ninsoarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Visan Dragos 28 Ani Aprox. inginer civile Carnet Cat. A din 2000 Momentan calaresc o Yamaha XT 125 si pe masa lu Mesterila 3 amante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Visan Dragos 28 AniAprox. inginer civile Carnet Cat. A din 2000 Momentan calaresc o Yamaha XT 125 si pe masa lu Mesterila 3 amante. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Care erati asta seara cu 2 motociclete(Triumph parca) la metrou pe ninsoarea asta? erau doo yamaha xs 400...si eram eu, dkw, symbolic si ovy _d avem si poze martor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Visan Dragos 28 AniAprox. inginer civile Carnet Cat. A din 2000 Momentan calaresc o Yamaha XT 125 si pe masa lu Mesterila 3 amante. Ai aparut jigodie mica ... d-na Visan ma roaga s-o calaresc, uneori e geloasa k stau calare mai mult pe Honda decat pe ea P... bine ai venit cap de miel si fa-ti dreacu odata bicicleta aia k vine caldura si o sa fie cam greu sa ti-o mai imprumut pe a mea jegos mic ... te pup pe buci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 ... te pup pe buci!!! Da..nu stiu ce relatie aveti voi ! In alta ordine de idei...cocosei ati innebunit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Ai aparut jigodie mica ... d-na Visan ma roaga s-o calaresc, uneori e geloasa k stau calare mai mult pe Honda decat pe ea P... bine ai venit cap de miel si fa-ti dreacu odata bicicleta aia k vine caldura si o sa fie cam greu sa ti-o mai imprumut pe a mea jegos mic ... te pup pe buci!!! Ca-n tinereti...dragoste pe tunuri... Pupaturi ca pe vremuri... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate