Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Duminica: intalnire la ora 14 la Rondul Alba-Iulia cu motoarele, mergem sa mancam clatite. Cele mai bune clatite din lume!! yes!!! sefa numai tu puteai sa ai o initiativa asa de laudabila. All Heil Sefa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 hola ! care vine diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 eu nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Duminica: intalnire la ora 14 la Rondul Alba-Iulia cu motoarele, mergem sa mancam clatite. Cele mai bune clatite din lume!! bun, dar cine le face? Alexutzza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bun, dar cine le face? Alexutzza? Nimeni, va duc eu intr-un loc, cei ce stiu sa taca! Nu vei regreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 hola ! care vine diseara ? in functie de dispozitie, ma bag ... desii, m-am tot plimbat azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Nimeni, va duc eu intr-un loc, cei ce stiu sa taca! Nu vei regreta! regie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 regie? pentru asta dai o clatita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pentru asta dai o clatita! bine sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bine domne, ne bazam pe Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bine domne, ne bazam pe Raven Nu veti regreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ne duce sefa intr-o locatie secreta, numai de ea stiuta. ca de aceea e sefa, nu-i asa sefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ne duce sefa intr-o locatie secreta, numai de ea stiuta. ca de aceea e sefa, nu-i asa sefa? o sa ma duceti la exasperare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 o sa ma duceti la exasperare!!!! cum asa sefa? noi te iubim, sefa. de aceea esti sefa noastra, sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Chiar nimeni diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pai se pare ca nu. Ce dracu sa facem acuma Stam pe la casile noastre. Naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 eu oricum dau acum o fuga sa vad daca e cineva trb voastra daca nu vreti sa veniti la intrunire daca nu e nimeni pufai o tigara si plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pai se pare ca nu.Ce dracu sa facem acuma Stam pe la casile noastre. Naspa hai in iron city! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 eu oricum dau acum o fuga sa vad daca e cineva trb voastra daca nu vreti sa veniti la intrunire daca nu e nimeni pufai o tigara si plec Nu e nimeni...tocmai am dat o fuga pana acolo si nu era nimeni,asa ca nu te mai duce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Eu sunt inca la servici Asa ca tot e mai bine de voi ca sunteti acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Mai e loc in clubu' pensionarilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Mai e loc in clubu' pensionarilor ? razi tu razi, dar mai tarziu nu o sa mai fie rasul tau... Eu una nu am mai iesit ca ma rupe de durere genunchiul, se schimba vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Ce mai tarziu ca ma doare de acum , Mai tarziu o sa'mi cada picioarele Editat Februarie 27, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ce mai tarziu ca ma doare de acum ,Mai tarziu o sa'mi cada picioarele atunci bun venit in clubul pensionarilor, filiala sectorului 3 numita din vechi strabuni si Titan riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Multumesc ca m'ati primit Cand imi faceti botezu ? Insigne se dau ? Editat Februarie 27, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate