switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) asa se pare...nu am avut timp sincer si nici net acasa nu mai am sa vad cand mai iesiti voi asta seara vreau sa ies si eu la o plimbare cu cativa motociclisti de pe forumNici la intruniri nu am mai ajuns...o sa iti povestesc ce am patit cand ne-om mai vedea face 2 face Nu pot sa fac nimic sa te conving sa iesi la o tura? Eventual sa pui pe cineva sa ma ia pasager. Mobra ramane sub streasina pana-i pun carenele la loc (unde mai pui ca nici nu am frana pe spate si uleiu trebe schimbat). Las ca maine-poimaine ii gata saracutza. Rezolva-ti si tu trebile pana atunci Editat Martie 11, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Sa pui pe cineva sa ma ia pasager. Mobra ramane sub streasina pana-i pun carenele la loc (unde mai pui ca nici nu am frana pe spate si uleiu trebe schimbat). te iau eu pasager... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Joi ma prezint la munca...vineri cred ca vin in biker's ok atunci daca reusesc sa scap de la munca ne vedem in biker's Ontopic: sper sa ajung si eu vineri, depinde cum ma simt...ok sefa,daca nu iti revii incearca tratamentul de mai devreme Joi vin si eu, si cred k si vineri, dar sincer m-as fi dus sa cant la tobe si la bass cred ca o sa iasa fun si in biker's,de cantat la ursu ai ocazia saptamanal Editat Martie 11, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 era sa zic o prostie, intre timp daca am vazut ca nu a sarit nimeni, mi-am schimbat programul, ma intalnesc cu niste baieti in crangasi si dam o raita prin bucuresti, nu ne-am hotarat inca dar ne hotaram acolo. Ce ziceti?oricum e prea frig pentru aceasta plimnbare, poate o facem sambata ca e vreme frumoasa si ne organizam din timp Cand ai dat postul eram deja plecat...daca stiam ma bagam si eu,puteai si tu sa dai un bip si veneam Lasa ca poate iese ceva sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Va saluta mascota: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Va saluta mascota: Si tata mascotei va saluta, cu toate ca s-a cam dat pasager pe vitezane in ultima vreme Soriceii de titan cauta ... Editat Martie 11, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Si tata mascotei va saluta, cu toate ca s-a cam dat pasager pe vitezane in ultima vreme Soriceii de titan cauta ... Pasagerule! Pitziponcule!! Cauta? eu stiu ce caut: cascaval pentru benzina Voi cautati...gaurile...din asfalt! Editat Martie 11, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Pasagerule! Pitziponcule!! Adevarat.... m-am dat cu alex la alba iulia... ...el conducea, io scoteam genunchiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Adevarat.... m-am dat cu alex la alba iulia... ...el conducea, io scoteam genunchiu Bai deci m-ati inebunit cu rondul ala! De cand stau in zona, am vazut destui accidentati pe acolo, asa ca ochii cat cepele ca astia nu prea stiu sa isi mentina banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Bai deci m-ati inebunit cu rondul ala! De cand stau in zona, am vazut destui accidentati pe acolo, asa ca ochii cat cepele ca astia nu prea stiu sa isi mentina banda. Pai ala e rondu shoriceilor doar, nu... shefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ce meditatii de viraje se faceau pe rondul ala acum vreo 8-10 ani ....vremuri taica...acolo si atunci am invatat eu cum e treaba aia cu aplecatul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) "in ziua de azi" trb sa ai grija sa nu se bage nimeni peste tine si sa te rogi sa nu dai de un "racer" care merge cu 20 Editat Martie 11, 2009 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cunosc...d-aia spun ca nu mai este cum a fost odata...cand nu conta ca ai moto enduro sau chopper, naked sau race...toti se cunosteau si se salutau...rivalitatile erau putine si mici...dar deja vorbesc asa ca un mos senil...mai bine ma abtin. Si sa nu mai vb de trafic...smecherii erau aia care mergeau intre benzi...asa ca aveau 2 randuri de masini pe blvd cu 3 benzi...treceai printre ei cu 100 fara jena...acum....la 3 benzi sunt 4 randuri de masini...ramane sa stai la rand cu totii ca nu prea mai ai pe unde sa te bagi in unele zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Mey Spidere, esti scump la vedere!:-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Mey Spidere, esti scump la vedere!:-D Zici tu! Io pana acu am tot dat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Serios? Computadorul nu e tocmai punctul meu forte, iar cand intru pe sait de pe tel, deja mi se incalcesc degetele!:-D Rezulta O MARE varza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Mey Spidere, esti scump la vedere!:-D Asa ziceau si fetele...ca sunt scump...dar nu la vedere... desigur...asta se intampla tot atunci 10-12 ani in urma...cand aveam par si eram tanar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Adevarat.... m-am dat cu alex la alba iulia... ...el conducea, io scoteam genunchiu Salutare, adevarat zis, asta e mai am de invatat. Ai reusit sa scoti masina de la Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Salutare, adevarat zis, asta e mai am de invatat.Ai reusit sa scoti masina de la Titan? Normal! Si daca nu era loc pe acolo, o scoteam prin parc. Matiz enduro, ce plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 liniste deplina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Numa noi ce ne plictisim la munca. ...tui pre muma-sa ca aiasta-i vreme de plimbat, nu de muncit Editat Martie 12, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Numa noi ce ne plictisim la munca. ...tui pre muma-sa ca aiasta-i vreme de plimbat, nu de muncit Ca sa nu te mai plictisesti intra aici Buna dimineata! Neata si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 ora 15:15 Liniste si pace....ZZZzzZZzZZzZzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Am fost acum afara, dar pe jos cu putina treaba si ma uitam cati motociclisti erau prin trafic...Suntem precum ghioceii, cum apare soarele cum inflorim! Eu n-am scos mandra la plimbare ca sunt racita, si mi-a fost frig si asa...apoi pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate