Ravenitza Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 cine-i nipplelutz????aici sunt poziliiiii Cine raspunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) care iese la o cafea ? ( holy morning coffee ) Editat Martie 14, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Eu nu prea am facut aseara poze, decat cateva aici: Topic party Acu nu ies cu moto nici sa ma bati, ma bucur ca nu am venit nici aseara, ca ma cam urmarea febra si am ramas si fara voce... Editat Martie 14, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Eu nu prea am facut aseara poze, decat cateva aici: Topic partyAcu nu ies cu moto nici sa ma bati, ma bucur ca nu am venit nici aseara, ca ma cam urmarea febra si am ramas si fara voce... ai vb cu alisuca regarding pimpin my ride? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ai vb cu alisuca regarding pimpin my ride? Din pacate nu pentru ca era foarte ocupata saraca, a fost in juriu apoi la concursuri, etc... Dar cand va citi acest post vei putea vb direct cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ai vb cu alisuca regarding pimpin my ride? poti sa-mi zici direct, nu musc sa stii cum v-ati distrat aseara? mie mi-a placut, a fost lume multa si distractie faina. am inghetat oleaca inapoi spre casa, dar s-a meritat plimbarea pun si eu poze putin mai tarzior.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 poti sa-mi zici direct, nu musc sa stii cum v-ati distrat aseara? mie mi-a placut, a fost lume multa si distractie faina. am inghetat oleaca inapoi spre casa, dar s-a meritat plimbarea pun si eu poze putin mai tarzior.. puoi...daca nu musti ..nu are nici un farmec.. cam as vrea sa imi fac ceva frunos pe rezervor..inca nu sunt hotarat ..dar..cam ce preturi sunt..cat timp dureaza...stuff like that.. am intrat pe site..dar prefer sa am informatii "at first hand" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 hai ca o sa pun pozele in 10 - 15 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 aici sunt pozele si imi cer scuze ca a durat atat sa le pun dar nu am fost acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Gata, am reusit si eu sa pun pozele pe topicul petrecerii, adica aici. Au iesit super, enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 sal CICIU mai esti pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Ati facut la poze de parca aveati aparate cu film. Nu era bere fara alcool Dar plimbarea a fost super si raceala aferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Ati facut la poze de parca aveati aparate cu film.Nu era bere fara alcool Dar plimbarea a fost super si raceala aferenta Eu am baut toata seara numai bere fara alcool...air raceala,se subantelege de ce am ratat azi ride testu' BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Bagam o clatita in Regie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Va doresc o duminica placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ne vd la 10 pe alee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Eu am baut toata seara numai bere fara alcool...air raceala,se subantelege de ce am ratat azi ride testu' BMW ahaaaaa deci berea se dadea pe sub mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ahaaaaa deci berea se dadea pe sub mana nu se dadea de la bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 nu se dadea de la bar huoooo! iar v-ati baut mintzile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 huoooo! iar v-ati baut mintzile! neah, eu am baut vodka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 neah, eu am baut vodka fara alcool? sau cu alco`l? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 fara alcool? sau cu alco`l? cu alcool, ce is nebun sa nu beau alcool? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) cu alcool, ce is nebun sa nu beau alcool? ecolojist! seiv uater, drinc evrisinc els! lipale, mi-am gasit miner pentru veioza! 200 RON cu tot cu capete si mansoane! ji tre` sa gasesc niste galerii SH sa se potriveasca la diametru, ca mai trebuiesc o tzara prelunjite! Editat Martie 15, 2009 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ecolojist! seiv uater, drinc evrisinc els! normal. si pot bea si la lumina lumanarii ca sa nu consum energia electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate