nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 true.. SAMBATA !!MAINE !!! 10 30 !! TITAN !!! METROU !!!!!! las si un nr...0766 34 33 32.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 true.. SAMBATA !!MAINE !!! 10 30 !! TITAN !!! METROU !!!!!! las si un nr...0766 34 33 32.. ok in cazul asta il sustin pe shefu nyt ...imi e frica de femei urate deci nu vin ...(adica daca nu imi iau omor cand intreb consoarta poate apar si eu ) zi si tu 10:30 - 11:00 (ca sigur mai intarzie lumea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Daca zici si ziua in care organizati minunata excursie poate se anunta cineva noapte buna, sa fie intr-un ceas cu cuc, beton uscat si toate cele bune p.s. noapte buna gixxule welcome! Noapte buna Razvan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok in cazul asta il sustin pe shefu nyt ...imi e frica de femei urate deci nu vin ...(adica daca nu imi iau omor cand intreb consoarta poate apar si eu ) zi si tu 10:30 - 11:00 (ca sigur mai intarzie lumea ) se subintelege..anyways.. maine e vreme frumoasa.. poate facem si un gratar ceva..nu se stie.. eu sunt din tgv...si mai cunosc 2-3 oameni..pi acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 plimbare ?!?!plimbare?? care se baga plz buzz id: casper_alex12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Pt cine vrea sa iasa la plimbare,ne vedem la 10:30-11:00 la Titan(metrou,gura parc) si ne vom decide pe loc traseul de urmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Bine ca sunteti voi liberi! uratilor! Plimbare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Buna dimineata! Peste vreo ora si ceva ies si eu in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Buna dimineata! Peste vreo ora si ceva ies si eu in trafic! te asteptam la titan la metrou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Bine ca sunteti voi liberi! uratilor! Plimbare frumoasa! multumim, poti sa te dai lovit..gripa aviara..si sa vii si tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) si eu in dristor cu un slr in curs de a fi pus in circulatie o sa revin cu poze Ha, Buna Cristi te astept la intrunire vineri!!! Editat Aprilie 4, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ps: azi imi fac si eu asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ps: azi imi fac si eu asigurare Poate nu-ti faci, ca te ciufulesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Poate nu-ti faci, ca te ciufulesc.... Ba da bre, fac o pauza de la invatat si ies 1 ora sa imi iau manusi si sa imi fac asigurare. Mergi cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Ba da bre, fac o pauza de la invatat si ies 1 ora sa imi iau manusi si sa imi fac asigurare. Mergi cu mine? Stau destul de prost la capitolul "mers"... eu mai mult schioapat momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Stau destul de prost la capitolul "mers"... eu mai mult schioapat momentan aoleu...am uitat! pentru genunchi sa stii ca am de toate: pastile, creme, bandaje, carja...daca vrei imi zici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Am iesit pe strasse! La Titan nu era nimeni la 10.45-11.05! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ..poate nu le-a convenit ora, eu o sa ies diseara dupa 8 prin oras ..poate si pe timisoara sa vad ce se mai intampla propuneti si voi..poate mai sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) ]Am iesit pe strasse! La Titan nu era nimeni la 10.45-11.05! erau baietii..dar la fara 15...cand am vb la tel...se pregateau sa plece din titan...probabil i-ai ratat.. Editat Aprilie 4, 2009 de Casper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (( sunt pieton ((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (( sunt pieton ((((( De ce dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (( sunt pieton ((((( ce ai mai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (( sunt pieton ((((( Ai vandut mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 sau nu mai ai carnet?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 legnakrad nu mai are mobra pentru ca mi-a vandut-o mie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate