Stefan33 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Sau poate au ramas la meniul de iarna! Cica iarna se serveste PUI IMBLANIT ca sa se mentina cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 am tradat gasca aseara...am asteptat pana la 8:30 si nimik...doar eu si cu un amic tot cu gsr asa k am trecut si pe la cei din pantelimon ..la rond...era plin de mobristi..asa k am ramas pe acolo, apoi am bagat plimbarea ..in seara asta se intampla ceva?? stie cineva ceva??[/b] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Cre' ca ne-ai ratat la cateva minute.Am fost 6 titanisti,3 au plecat pe traseul Oltenita - Giurgiu si 3 au ramas in Bucuresti si bine au facut!!!!!!! Mda, sa nu imi fie cu suparare, dar cam asta e motivul pentru care eu nu prea ma bag in plimbaricile de vineri. Sorry dar dupa mai bine de 1 an de mers cu diferiti bikeri, acum deja nu mai ies decat cu oamenii pe care ii stiu foarte bine cum merg si acesta in numar mic. Exista niste reguli pe care atunci cand mergi in grup, e bine sa le respecti, altfel risti sa o dai rau in bara...Mersul pe 3 benzi odata, slalom printre masini, depasirea pe toate partile a masinilor, strecuratul la semafor pe stanga si dreapta, fiecare cum apuca, nu duc decat la lucruri negative. Faci asta cand esti singur, dar cand iesi la plimbare IN GRUP... nu e bine deloc. In fine...eu azi desi cica trebuia sa invat, am citit putin si am plecat la vreo 30 km spre Oltenita sa iau niste prieteni cu probleme moto. O fost fun... Editat Aprilie 5, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Mda, sa nu imi fie cu suparare, dar cam asta e motivul pentru care eu nu prea ma bag in plimbaricile de vineri. Sorry dar dupa mai bine de 1 an de mers cu diferiti bikeri, acum deja nu mai ies decat cu oamenii pe care ii stiu foarte bine cum merg si acesta in numar mic. Exista niste reguli pe care atunci cand mergi in grup, e bine sa le respecti, altfel risti sa o dai rau in bara...Mersul pe 3 benzi odata, slalom printre masini, depasirea pe toate partile a masinilor, strecuratul la semafor pe stanga si dreapta, fiecare cum apuca, nu duc decat la lucruri negative. Faci asta cand esti singur, dar cand iesi la plimbare IN GRUP... nu e bine deloc. In fine...eu azi desi cica trebuia sa invat, am citit putin si am plecat la vreo 30 km spre Oltenita sa iau niste prieteni cu probleme moto. O fost fun... 1.true...desi sunt incepator ai mare dreptate cu ce zici 2.nu ai voie cu moto pe iarba..cu iarba se face altceva 3.la 16 ani cum mergi tu cu moto ? 4.asteptam pozele cu tine invatand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Tare ultima poza. Trebuia sa ne anuntati sa venim si noi..... Ca noi stim sa mergem in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) 1.true...desi sunt incepator ai mare dreptate cu ce zici2.nu ai voie cu moto pe iarba..cu iarba se face altceva 3.la 16 ani cum mergi tu cu moto ? 4.asteptam pozele cu tine invatand.. Da da... poze din alea nu am... Tare ultima poza.Trebuia sa ne anuntati sa venim si noi..... Ca noi stim sa mergem in grup. Pai eu nu aveam in plan sa ies, m-am dus dupa ei sa le tin de urat pana a venit o duba sa ridice un moto cu probleme. Dar lasa ca iesim Poze am mai mult de na...ajung astea Editat Aprilie 5, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Frumos...! A intrat cineva in fortul de aparare de langa A2? A intrat cineva in fortul de aparare de langa A2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 2.nu ai voie cu moto pe iarba..cu iarba se face altceva aia nu e iarba....ala e grau (zice un taran, cu sperante de a deveni motociclist:)))....d-aia nu imi iau eu motor ca imi strica Raven cultura si ies in pierdere:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) aia nu e iarba....ala e grau (zice un taran, cu sperante de a deveni motociclist:)))....d-aia nu imi iau eu motor ca imi strica Raven cultura si ies in pierdere:D Fie vorba intre noi, nu ai idee cat ne-am intrebat: mai ce e asta? iarba? Na copilarie pe asfalt ce vrei... Editat Aprilie 5, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Luminile s-au stins... Noapte buna, Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 @septimiu - bine breh, cand tipam pe la cora daca mai mergem pe undeva, toata lumea zicea ca acasa... ca io mai aveam chef de plimbare... @stefan33 - apropo de forturi au mai fost discutii, am putea incerca o data o explorare, desi dezamagirea poate fi mare... si da, mersul in grup este o treaba compexa, deci ii voi da dreptate ravenitei.... in rest, mie tare mi'a priit iesirea de sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Ma bate gandul sa incerc chiar simbata! Depinde cum va fi vremea si daca mai gasesc vreun curios dispus sa incerce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Apropo: ati sesizat ce nr va avea pagina urmatoare? Sa vedem cine o inaugureaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 eh... risc eu aceasta placere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) pagina 666...buhuhu ar trebui sa scriem numai chestii sadice pe pagina asta. Editat Aprilie 6, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Mda, sa nu imi fie cu suparare, dar cam asta e motivul pentru care eu nu prea ma bag in plimbaricile de vineri. Sorry dar dupa mai bine de 1 an de mers cu diferiti bikeri, acum deja nu mai ies decat cu oamenii pe care ii stiu foarte bine cum merg si acesta in numar mic. Exista niste reguli pe care atunci cand mergi in grup, e bine sa le respecti, altfel risti sa o dai rau in bara...Mersul pe 3 benzi odata, slalom printre masini, depasirea pe toate partile a masinilor, strecuratul la semafor pe stanga si dreapta, fiecare cum apuca, nu duc decat la lucruri negative. Faci asta cand esti singur, dar cand iesi la plimbare IN GRUP... nu e bine deloc. In fine...eu azi desi cica trebuia sa invat, am citit putin si am plecat la vreo 30 km spre Oltenita sa iau niste prieteni cu probleme moto. O fost fun... Ravenitza, de fapt parerea mea de rau ca nu am ramas in Bucuresti,de data asta nu are legatura cu mersul in grup deoarece am fost co Ovy si Costy, aici marele idiot am fost eu si crede-ma ca m-a costat fff scump aceasta plimbare,dar nu vreau sa umplu topicul cu povestirile mele asa ca vb vineri la Titan fiindca pot invata si altii din pataniile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ravenitza, de fapt parerea mea de rau ca nu am ramas in Bucuresti,de data asta nu are legatura cu mersul in grup deoarece am fost co Ovy si Costy, aici marele idiot am fost eu si crede-ma ca m-a costat fff scump aceasta plimbare,dar nu vreau sa umplu topicul cu povestirile mele asa ca vb vineri la Titan fiindca pot invata si altii din pataniile mele. ce-ai ma ?! iti pare rau ca ai plecat din buc?! ai innebunit?! foarte bine ca ai iesit la plimbare...AI MAI INVATAT CEVA!!! s-a intamplat....asta e...e bine ca n-ai patit ceva mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Ravenitza, de fapt parerea mea de rau ca nu am ramas in Bucuresti,de data asta nu are legatura cu mersul in grup deoarece am fost co Ovy si Costy, aici marele idiot am fost eu si crede-ma ca m-a costat fff scump aceasta plimbare,dar nu vreau sa umplu topicul cu povestirile mele asa ca vb vineri la Titan fiindca pot invata si altii din pataniile mele. Cam stiu ce s-a intamplat... Si tine tot de mersul in grup...Orice adunare mai mare sau egala cu 3 se numeste grup. Dar ma bucur ca esti bine, in rest lasa ca asa invatam... Saptamana usoara copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Si imi revine onoarea de a face al saselea post de pa a sase sute saizeci si sasea pagina a topicului de Titan. Sa-mi fie intr-un ceas bun In alta ordine de idei, voi reveni probabil mai tarziu cu o povestioara si probabil injuraturi despre asigurarile in Romania. Momentan ma duc sa vad daca imi permit sa ies cu mobra la plimbare Editat Aprilie 6, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Si imi revine onoarea de a face al saselea post de pa a sase sute saizeci si sasea pagina a topicului de Titan. Sa-mi fie intr-un ceas bun In alta ordine de idei, voi reveni probabil mai tarziu cu o povestioara si probabil injuraturi despre asigurarile in Romania. Momentan ma duc sa vad daca imi permit sa ies cu mobra la plimbare Ai grija, mai bine lasa piciorul sa isi mai revina ...Defapt eu vorbesc...eu mergeam cu piciorul pansat tot de la glezna in jos si schimbam cu calcaiul Ai grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 POST!!! Si eu rpd pe pagina asta!!! : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 inca 8 posturi si gata 6666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Si io,si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 buna ziua,o dupa amiaza cat mai placuta si o saptamana usoara la scarbici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Buna dimineata! Contribui si eu pt cifra magica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate