Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Ce n-as da sa ma pape lupoaicele alea de stau cracite pe motoare... Revenind pe pamanat totusi, sambata cine merge? Eu, daca ma ia si pe mine cineva pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Eu, daca ma ia si pe mine cineva pasagera Merg si eu si daca vrei si nu ti-e frica cu mine, te iau io pasagera dar sa postezi aici ora de intalnire sa plecam in brigada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) Unde va duceti ma? la smaeb ?cand ?vreau si eu Editat Aprilie 9, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Merg si eu si daca vrei si nu ti-e frica cu mine, te iau io pasagera dar sa postezi aici ora de intalnire sa plecam in brigada! Asta e, riscul meu Pai eu pot oricand, sa zica lumea cand poate (unii au job, treburi, familie)... Unde va duceti ma? la smaeb ?cand ?vreau si eu scrie mai sus mai, sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Ce n-as da sa ma pape lupoaicele alea de stau cracite pe motoare... Revenind pe pamanat totusi, sambata cine merge? perversule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 perversule! Ca tu n-ai vrea... calugarule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 pentru cei care considera ca a veni primavara, incepe sezonu si au nevoie de ulei.. tocmai am vazut in oferta la Cora ulei de motor, Repsol, town 2t si sintetico 4t la 22 ron / litru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bai dar nu e corect! Eu la ce ma uit inafara de motoare? Ca la fete nu am tangente...si baieti, cucu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Tu poti sa te uiti dupa ...cashcaval. ...sau vii si tu in fustita mini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Tu poti sa te uiti dupa ...cashcaval. ...sau vii si tu in fustita mini eu? nup...no way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ) ) Switch te rog frumos, ce naiba k iar am zambetu ala pervers si nu ai vrea sa stii ce gandesc acum ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Switch te rog frumos, ce naiba k iar am zambetu ala pervers si nu ai vrea sa stii ce gandesc acum Fereasca Dumnezeu, lasa mai bine taci Gata am plecat la examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ) ) Switch te rog frumos, ce naiba k iar am zambetu ala pervers si nu ai vrea sa stii ce gandesc acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Fereasca Dumnezeu, lasa mai bine taci Gata am plecat la examen Bafta!!! Sa iei note bune k altfel nu te iau la expozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @switch Am pile printre animatoare Apropo, la ce ora mergeti sambata acolo? Maine, plec la Piatra Neamt. Sambata pana in ora 14:00 sunt in Bucuresti. Daca mai sunt in stare, merg cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bafta!!! Sa iei note bune k altfel nu te iau la expozitie Bre nu ma santaja ca recurg si eu la acelasi lucru Gata, motolu' meu e in service... Phiu, nu imi place deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Imi pare rau de motorul tau! Si sint curios, pt cultura mea generala, care a fost problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Presupun/sper ca problema vine de la carburator si de faptul ca nu l-am curatat/reglat deloc de cand o am (11.000 km), daca nu e asta atunci e posibil de la CDI. Asta ar fi najpa rau pentru ca e al naibi de scump. Dar voi vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 ma duc la smaeb maine, vineri in jur de ora 14 cine vrea sa mai mearga cu mine sa zica tare...ne plimbam pe acolo apoi poate facem o plimbare si apoi la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Eu ma vad cu dragos(lemne' ) pe la 3.50 la metrou titan....daca vreti sa veniti dati un mesaj...nu cred k asteptam mai mult de 10min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 In ziua 10.04.2009 ora 01:31 pe Sos Mihai Bravu Nr. 290 a savarsit urmatoarele: A condus motociclul in localitate ( drum cu 50 km/h) cu viteza de 99 km/h fiind surprins de aparatul radar montat pe auto MAI 24849 cu numar caseta 1955. Am scapat nu mi-au luat carnetu. Am 6 puncte, mai am loc de altele . Mare noroc k in pasaj aveam vreo 140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 In ziua 10.04.2009 ora 01:31 pe Sos Mihai Bravu Nr. 290 a savarsit urmatoarele: A condus motociclul in localitate ( drum cu 50 km/h) cu viteza de 99 km/h fiind surprins de aparatul radar montat pe auto MAI 24849 cu numar caseta 1955. Am scapat nu mi-au luat carnetu. Am 6 puncte, mai am loc de altele . Mare noroc k in pasaj aveam vreo 140 Ba, unde dracu era radar!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 noaptea in general este radar acolo chiar dupa de ai iesi din pasajul obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 E de foarte mult timp acolo, numai seara/noaptea. Bine ca nu ai ramas fara permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 diseara mergeti pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate