Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu, daca ma ia si pe mine cineva pasagera :rolleyes: :laugh:

Merg si eu si daca vrei si nu ti-e frica cu mine, ;) te iau io pasagera dar sa postezi aici ora de intalnire sa plecam in brigada!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merg si eu si daca vrei si nu ti-e frica cu mine, :laugh: te iau io pasagera dar sa postezi aici ora de intalnire sa plecam in brigada!

:rolleyes: Asta e, riscul meu ;)

Pai eu pot oricand, sa zica lumea cand poate (unii au job, treburi, familie)...

Unde va duceti ma?

la smaeb ?cand ?vreau si eu ;)

scrie mai sus mai, sambata :D

Link spre comentariu

pentru cei care considera ca a veni primavara, incepe sezonu si au nevoie de ulei.. tocmai am vazut in oferta la Cora ulei de motor, Repsol, town 2t si sintetico 4t la 22 ron / litru...

Link spre comentariu

@switch Am pile printre animatoare :rolleyes:

Apropo, la ce ora mergeti sambata acolo? Maine, plec la Piatra Neamt. Sambata pana in ora 14:00 sunt in Bucuresti. Daca mai sunt in stare, merg cu voi...

Link spre comentariu

Presupun/sper ca problema vine de la carburator si de faptul ca nu l-am curatat/reglat deloc de cand o am (11.000 km), daca nu e asta atunci e posibil de la CDI. Asta ar fi najpa rau pentru ca e al naibi de scump. Dar voi vedea...

Link spre comentariu

Vizitator septimiu JFK

ma duc la smaeb maine, vineri in jur de ora 14

cine vrea sa mai mearga cu mine sa zica tare...ne plimbam pe acolo apoi poate facem o plimbare si apoi la intalnire

:huh:

Link spre comentariu

In ziua 10.04.2009 ora 01:31 pe Sos Mihai Bravu Nr. 290 a savarsit urmatoarele: A condus motociclul in localitate ( drum cu 50 km/h) cu viteza de 99 km/h fiind surprins de aparatul radar montat pe auto MAI 24849 cu numar caseta 1955. :huh: :P Am scapat nu mi-au luat carnetu. Am 6 puncte, mai am loc de altele :laugh:. Mare noroc k in pasaj aveam vreo 140 :lol:

Link spre comentariu

In ziua 10.04.2009 ora 01:31 pe Sos Mihai Bravu Nr. 290 a savarsit urmatoarele: A condus motociclul in localitate ( drum cu 50 km/h) cu viteza de 99 km/h fiind surprins de aparatul radar montat pe auto MAI 24849 cu numar caseta 1955. :huh: :P Am scapat nu mi-au luat carnetu. Am 6 puncte, mai am loc de altele :laugh:. Mare noroc k in pasaj aveam vreo 140 :lol:

Ba, unde dracu era radar!?

Link spre comentariu