R4z0r Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 dap, si video si poze se baga careva la o tura pana la casa presei si retur ? Nu, nu dau de baut no money lasa ma ca daca nu ne dai tu ne luam noi yeah-yeah.. scuze, domnule, scuze.. LA MULTI ANI, COSTI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 De vanzare 2 bilete AC/DC Atena 28 mai, interesat careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 http://vederidintrecut.blogspot.com/ un blog misto, destinat "mosnegilor" din generatia noastra si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am reusit sa sparg radiatorul vreau unu secon hand! heeeeeeeelllllllp da-ti-mi de stireeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am reusit sa sparg radiatorul vreau unu secon hand! heeeeeeeelllllllpda-ti-mi de stireeeeee! Am unul de Aprilia RS125, dar nu cred ca te ajuta. Daca nu ai gasit nimic pana acum iti las un nr de tel al unor amici care au un service in aceeasi curte cu Autonet in Giulesti (am eu o impresie ca stii unde e...). Oricum numerele de tel sunt:0788475400 si 0728054558 le spui ca ai numerele de tel de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 am reusit sa sparg radiatorul vreau unu secon hand! heeeeeeeelllllllpda-ti-mi de stireeeeee! Hai sa iti scriu si aici (sper ca nu se penalizeaza reclama. Eu nu o consider reclama ci recomandare). Am avut cateva contacte cu cei ale caror numere de tel le-am scris mai sus (Paul si Ionut). Sunt super baieti, lucreaza cu tarife relativ mici si au preturi bune pt piese. La capitolul vopsitorie sunt unele din cele mai bine revopsite carene vazute de mine si credeti-ma ca am vazut multe... din cauza domeniului meu de activitate. Site-ul si mai multe detalii legate de activitatea lor le gasiti pe www.pimoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costy$ Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Multumesc pt urarile de bine ne vedem vineri la un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 scriu abia acum despre tura de vineri pentru ca eram banat pana mai devreme nitel. la plecare nu se pune ca am mers doar eu si switch dupa opritul la benzinarie sa baltim lantul cu ulei de transmisie. la intoarcere in schimb a fost destul de aiurea. dincolo de faptul ca drumul e nasol (eu cel putin am suspensia f tare pe spate si mi-au tremurat plombele in gura pana am dat de autostrada), nu mai depasiti fratilor prin dreapta. inafara de un singur baiat cu un cruiser yamaha mare (scuze dar era a doua oara cand vin la intalnire si nu am retinut nume) care a dat semnal frumos si a trecut pe stanga pastrand distanta si fara sa piarda vremea, am fost luat de doua ori prin dreapta. nu e ok deloc. intr-un final am ramas cu baiatul profesorului (din nou, scuze pt nume) cu care mersesem cu o zi inainte prin trafic si chiar ma uitam ca merge frumos sau, mai bine zis, merge mai frumos ca altii pe care i-am vazut (nu ma refer la grupul asta ci in general). nu ma apuc eu sa dau sfaturi ca nu sunt in masura pentru ca nu am km necesari insa sunt cateva lucruri care personal ma deranjeaza (si am observat ca nu sunt singurul). acelasi lucru l-am vazut si in alte gasti si s-au rezolvat cu o discutie inainte de ture si acum se merge frumos, in doua grupuri de viteze, in zig-zag, asa cum trebuie sa mergi ca sa fii in siguranta intr-un numar mare. bezmeticeala nu e ok. in rest, numai de bine ca la poante ne descurcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n` rolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll baby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n` rolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll baby! rocknrolla bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n` rolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll baby! rocknrolla bre felicitari amandoi, ati acumulat inca un post. foarte bine punctate amandoua ideile, exprima foarte multe informatii utile. bravo. bravo. felicitarile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 re 2 all Pochemon ai gasit radiator? Zilele astea o sa ma vad cu un tip care s-ar putea sa aiba asa ceva. Sa nu intreb de pomana .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Multumesc pt urarile de bine ne vedem vineri la un suc da ce credeai ca scapi ? barem de ziua ta sa dai si tu juma de votca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 intr-un final am ramas cu baiatul profesorului (din nou, scuze pt nume) cu care mersesem cu o zi inainte prin trafic si chiar ma uitam ca merge frumos sau, mai bine zis, merge mai frumos ca altii pe care i-am vazut (nu ma refer la grupul asta ci in general). Mersi, alex ma cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La Multi Ani Butoaneee ! Sa ne traiesti si sa te bucuri de mobra aia belea ! Si mergi cu ea la revizie ! Trasul de urechi LIVE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) re 2 all Pochemon ai gasit radiator? Zilele astea o sa ma vad cu un tip care s-ar putea sa aiba asa ceva. Sa nu intreb de pomana .... nu am gasit inca! caut in continuare. sms pe 0723584076 si revine moa cu un telefon lma butoane Editat Mai 20, 2009 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Mersi, alex ma cheama Si pe mine La multi ani Gabitzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatos ,si fericit ,si sa-ti mearga mobra bre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La Multi Ani, Gabi!!! Sa fi sanatos, fericit, sa ai bani multi, motorete, fete, poze.. si ce-ti mai doresti tu Te pupa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Multi ani traiasca, Multi ani traiasca....Laaa Muuulti Aaani!!! La multi ani Gabi, zile mai usoare la munca, bani in buzunar si sanatate multa iti doresc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Uitati prostia omeneasca si misogini fara masura: /index.php?...p;#entry1894770 (ultimu post) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 multumesc !!! Vineri o sa ma inarmez cu niste lichid pentru potolit setea Cer de pe acum ajutorul dragului meu vecin Nyt. O sa am de carat, nu gluma La Multi Ani, Gabi!!! Sa fi sanatos, fericit, sa ai bani multi, motorete, fete, poze.. si ce-ti mai doresti tu Te pupa fata pune mana pe ceberica si incearca sa ajungi vineri la intalnire Te pupa Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 lma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Multi ani traiasca, Multi ani traiasca....Laaa Muuulti Aaani!!! La multi ani Gabi, zile mai usoare la munca, bani in buzunar si sanatate multa iti doresc!!! Multumesc! De unde stie sefa ca eu sunt acum la munca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate