OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 M-am plictisit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 M-am plictisit !! Pisiii..nu te-a sunat inca iubita ta de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 M-am plictisit !! heheleh deci asta-i motivul ,,,,si noi dadeam vn pe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Nu ma sunat cred ca nu vrea de la prima intalnire plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Nu ma sunat cred ca nu vrea de la prima intalnire plm Ma,cum vine clubu' asta " Papucei " ? E ceva de capu' lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Ma,cum vine clubu' asta " Papucei " ?E ceva de capu' lui ? Da ..are forjatori cu bling-bling ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 da clubul plm cum vine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 da clubul plm cum vine ) cu grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) da clubul plm cum vine ) cum vrea el just kidding nu e frumos sa raspunzi la o intrebare cu alta intrebare Editat Iunie 13, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 corect corect pai ce sa zic nu stiu cum vine dar stiu cum se duce !!! hmmm m-am plictisit rauuuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) corect corect pai ce sa zic nu stiu cum vine dar stiu cum se duce !!! p-o roata Editat Iunie 13, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 te rog frumos aici suntem un topic de oamenii civilizati care nu facem prosti de genu asta doamne fereste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Ati cam luat-o pe aratura...cu offtopicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 ies prin oras dupa 8:15 mai intai cred k ma duc pana in poligon la Ilioara sa fac niste ture cu cineva apoi o iau brambura pe unde apuc daca iesiti pe undeva in seara asta ziceti si voi septimiu 0752447970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 (editat) ....am fost la Ilioara si mai ies la 11 pe la Policolor cu ink cativa:burnout: Editat Iunie 13, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 re 2 all @ orly Pacat ca nu ai mers azi. Ne-am distrat copios pe Cheia - Siriu si retur prin Buzau. Cam racoare si am regretat ca nu mi-am luat si pantalonii pt motor... in rest super. re 2 all again @ yorgo Ai fost sa vezi vfr_ul??? Ti-am trimis mesaj pe privat cu numarul meu (atentie mare la mentiuni; stiu e un prost obicei....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 @eugen: poate data viitoare, cand imi refac spatele, si daca mai am plasticu, venim si noi.. @Ralucone: LA MULTI ANI buey!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Eu am bagat o plimbarica azi: /index.php?...p;#entry1943208 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Duminica ora 15 la Arc = iesirea cu rolele/bicicletele/trotinetele in parcul Herastrau. Ne vedem acolo pt cine e dornic de miscare, eu vin cu rolele Cum a fost plimbarea in Herastrau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 S-a mai iesit in parc azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Cum a fost plimbarea in Herastrau ? S-a mai iesit in parc azi ? data viitoare cand se mai iese poate ma anunta si pe mine cineva. as vrea si eu sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Cum a fost plimbarea in Herastrau ? S-a mai iesit in parc azi ? data viitoare cand se mai iese poate ma anunta si pe mine cineva. as vrea si eu sa vin. N-am mai iesit, eu am fost la plimbare cu motorul. O lasam pe alt weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 1.N-am mai iesit, eu am fost la plimbare cu motorul. 2.O lasam pe alt weekend. 1. Asta am aflat inainte sa ne zici aici. 2. Nu crezi ca trebuia sa ne si zici ca nu mai are loc intalnirea aceasta la Herastrau ? Daca nu veneam eu cu gagica-mea/silvia/ frate-su lu` gagica-mea , THC -ul statea singur p-acolo.. se plimba singur, nu e asta problema.. dar vorba-i vorba Oricum, ma bucur ca te-ai distrat, dar data viitoare anunta si tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Mie nu mi-a confirmat nimeni ca vine, normal ca am crezut ca nu vine nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Mie nu mi-a confirmat nimeni ca vine, normal ca am crezut ca nu vine nimeni... Pai si daca vedeai ca nu e nimeni, dadeai inca un mass si ziceai, S-A ANULAT, MA DUC LA PLIMBARE... Ma rog, asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate