Kayne Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 in principiu, un anunt de anulare ar fi fost bine primit.... oricum, tura faina, ma bate si pe mine gandul sa o fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 a vorbit mormolocul Bine ca sunt eu mormoloc, cine vorbea, Bolovanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 YAUDOI2TREI la multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 la multi ani!!! sa-ti traiasca Suzi la fel de frumoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 LeMeA breh.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 DECI sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html asteptam inca pe cineva care se sacrifica cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum....bla ..bla..bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Mda daca imi dati o motocicleta pana acolo ) ma rupe la spate a mea atatia km .. ))) sa vad poate ma bag si eu daca reusesc sa iau o hondita de la un prieten Mormolocule mai misti ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Mda daca imi dati o motocicleta pana acolo ) ma rupe la spate a mea atatia km .. ))) sa vad poate ma bag si eu daca reusesc sa iau o hondita de la un prieten Mormolocule mai misti ma ? nu poti sa faci 100 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 La Multi Ani Yaudoi2trei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 La Multi Ani Yaudoi2trei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Multumesc,multumesc!!! Sunt dator de cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 DECIsambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html asteptam inca pe cineva care se sacrifica cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum....bla ..bla..bla Eu vin, si o sa mai vina niste prieteni de-ai mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 DECI sambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... pt sarbatorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 pt actiunea de sambata eu vin daca nu intervine altceva .... se ramane peste noapte ? cine merge la o plimbare mai tarziu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 pt actiunea de sambata eu vin daca nu intervine altceva .... se ramane peste noapte ? cine merge la o plimbare mai tarziu ? Eu nu raman peste noapte. Nu stiu restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 DECIsambata asta 20.06.2009 d.Hr la ora 9 la ARC , se pleaca pe Valea Doftanei -lacul Paltinu la un gratar http://www.hartionline.ro/ro/harta/h6.html din campina mai sunt 12km(calculati pe gps) pana la lac CAUTAM pe cineva care sa se sacrifice cu masina si o sa duca cumparaturile pe care o sa le facem in dimineata aceea din baneasa daca nu se gaseste nimeni cu masina vom lua in ghiozdane ceva de imbucat ....si in rest ne descurcam noi alte detalii stabilim la intalnire miercuri si vineri confirmati si voi care puteti veni ...dati va cu parerea ce si cum.... daca e sa merg va arat un alt drum mult mai frumos pana la valea doftanei, nu ce iti arata gps-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 daca e sa merg va arat un alt drum mult mai frumos pana la valea doftanei, nu ce iti arata gps-ul. vino miercuri la arc sau vineri la intalnire , sau zi si tu detalii despre traseul de care zici k m ai facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 La multi ani Yaudoi2trei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 as vrea sa vin si eu daca se poate , dar vb mai detaliat vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 vino miercuri la arc sau vineri la intalnire , sau zi si tu detalii despre traseul de care zici k m ai facut curios e o mica diferenta fata de drumul clasic , cel dupa indicatoare... cateva curbe in plus prin padure, e dragut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 as vrea sa vin si eu daca se poate , dar vb mai detaliat vineri seara sigur, e o plimbare pt toti cei din titan si nu numai...cu cat mai multi cu atat mai fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 La multi ani Yaudoi2trei!!! thank you,thank you!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 sigur, e o plimbare pt toti cei din titan si nu numai...cu cat mai multi cu atat mai fun Ravenitzo as veni dar dupa asa o lunga absenta cred ca sentimentele tale pt mine s-au sedimentat si cred ca acum vrei ca prietenia noastra sa se transforme intr-un sentiment mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Ravenitzo as veni dar dupa asa o lunga absenta cred ca sentimentele tale pt mine s-au sedimentat si cred ca acum vrei ca prietenia noastra sa se transforme intr-un sentiment mai puternic. Traieste!!! Miscata-ti fundul la gratar si i-ai si pe restul: boris, buburuza, kali, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 re 2 all@ orly Pacat ca nu ai mers azi. Ne-am distrat copios pe Cheia - Siriu si retur prin Buzau. Cam racoare si am regretat ca nu mi-am luat si pantalonii pt motor... in rest super. re 2 all again @ yorgo Ai fost sa vezi vfr_ul??? Ti-am trimis mesaj pe privat cu numarul meu (atentie mare la mentiuni; stiu e un prost obicei....) Pacat dar am crezut ca nu mai mergeti si am plecat si nu mai puteam sa-i las singuri. Pana la iarna .................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate