YAUDOI2TREI Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Mama !!!! cata activitate!!!Ce vreme fratilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) asa se pare...cica va fi seceta anul asta:)).... legat de 2 roti era sa o patesc azi cu bicicleta...pe la electroaparataj...cand sa ies dintre liniile de tramvai (aveam ceva viteza pentru o bicicleta:))), roata fata a trecut dar cea din spate nu stiu cum a facut de s-a agatat de linia de tramvai si nu voia sa scape de acolo:))......in secunda respectiva ma si vedeam intins pe asfaltul ud, care tocmai erase udat de o super ploaie, si toata audienta (soferi si pietoni care asteptau sa traverseze) amuzandu-se sau inspaimantandu-se de cazatura boului......dar in urmatoarea secunda am reusit sa pun piciorul jos si sa redresez jucaria daca nu e ceva suficent de interesant imi cer scuze:P asfalt uscat motoristilor! (io o sa imi permit in continuare sa ma risc:D) Editat Iulie 2, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Cine vine maine la o plimbare mai lunga? Mi-e indiferent unde (Cheia, Brasov, Sibiu etc) atata timp cat drumul este bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Sambata ma duc pana la Buzau sa-mi schimb caucioacele. Daca ai chef de Urziceni-Buzau-Sarata Monteoru(eventual) esti invitat. PS Viteza mea de croaziera aprox.120-130. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 @speedy: adica pan la urma te'au dovedit preturile din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 se da intalnire azi la titan? daca da...probabil o sa ajung pe la 20:30...tin sa va cunosc si eu asa ca poate ma asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Cine vine maine la o plimbare mai lunga? Mi-e indiferent unde (Cheia, Brasov, Sibiu etc) atata timp cat drumul este bun si exista bani de benzina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 (editat) salut lume am scapat si eu cu sesiunea gata ! vrea careva sa vina maine in piata constitutiei ? http://metropotam.ro/La-zi/2009/06/art2717...a-Constitutiei/ red bull x-fighters intrare libera piata constitutiei : enduroaice si tzacanitzi la ghidon combinatia perfecta ne auzim la intrunire daca e Editat Iulie 3, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Sambata ma duc pana la Buzau sa-mi schimb caucioacele. Daca ai chef de Urziceni-Buzau-Sarata Monteoru(eventual) esti invitat. PS Viteza mea de croaziera aprox.120-130. Cu cat se schimba cauciucurile la buzau ? salut lume am scapat si eu cu sesiunea gata ! vrea careva sa vina maine in piata constitutiei ? http://metropotam.ro/La-zi/2009/06/art2717...a-Constitutiei/ red bull x-fighters intrare libera piata constitutiei : enduroaice si tzacanitzi la ghidon combinatia perfecta ne auzim la intrunire daca e Pe 4 iulie, Piata Constitutiei va fi locul unor demonstratii spectaculoase de FMX (freestyle motocross) asa ca intre motociclisti si de ce sa ma duc sa il aud pe Otil(sau pe alti) ca el este zeul crossului romanesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 salut lume am scapat si eu cu sesiunea gata ! vrea careva sa vina maine in piata constitutiei ? http://metropotam.ro/La-zi/2009/06/art2717...a-Constitutiei/ red bull x-fighters intrare libera piata constitutiei : enduroaice si tzacanitzi la ghidon combinatia perfecta ne auzim la intrunire daca e Eu as merge in constitutiei. Sa-mi zici si mie cand te duci ,Dragos, vin si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pai maine pe la 6:30 la titan plecam de acolo nu ? o sa mai vb sa vad cine mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 today la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 deci azi 18:20 - 18:30 la titan locu de intalnire plecam la red bull. care e interesat il asteptam acolo daca e ceva contactati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 eu zic pentru evenimentul de azi din prostitutiei la ora 18:00 la titan(locul obisnuit).La 18:15 se pleaca,pentru cine e interesat ne vedem la titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) criminal . postati cei care aveti poze va rog ! Editat Iulie 5, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 super tare.am facut cateva poze cu tel.nush dak reusesc sa la pun pe aici dar voi incerk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 criminal . postati cei care aveti poze va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Eeh baieti eu am gasit client pentru mobra mea dar problema este ca nu o sa io vand pentru ca inca nu are permis si nu vreau sa pateasca ceva mai ales ca e vecin cu mine.. azi a vrut sa-mi dea banii pe moto dar el ever never nu a mers pe motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Eeh baieti eu am gasit client pentru mobra mea dar problema este ca nu o sa io vand pentru ca inca nu are permis si nu vreau sa pateasca ceva mai ales ca e vecin cu mine..azi a vrut sa-mi dea banii pe moto dar el ever never nu a mers pe motor ... Vinde-o, daca are ceva pe umeri nu o sa mearga cu ea pana nu are permis Buaiii....lipseste omu 5 zile si va faceti de cap? Imi pare rau ca nu am ajuns la intrunire, ca nu am mers sambata la constitutiei (chiar as fi vrut sa merg) dar... 5 zile de Bestfest, super distractie (si moca si cu bani dupa)... @Mesterila...imi pare rau...sincer... @Alexgrp te-ai facut pokemon? vezi sa nu ajungi emo Editat Iulie 6, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 @Mesterila...imi pare rau...sincer...@Alexgrp te-ai facut pokemon? vezi sa nu ajungi emo nu ma fac ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Schimbat caucioacele la Buzau! Recomand! 10 lei fata+spate! A trebuit doar sa-l ajut un pic pe om la scos roata spate si sa-mi reglez singur lantul la final ca nu se pricepea. In rest absolut ok. I-am dat omului 15 lei pentru ca a fost simpatic si si-a dat interesul. Plus ca asta se intampla sambata pe la ora 16-17 cand in Capitala nu cred ca mai gasesti om sa munceasca. Socoteala: 10 lei schimbul+40 de lei benzina = 50 de lei de care mi-am rezolvat caucioacele si m-am si plimbat un pic sub scorurile nesimtite ale astora din Bucuresti. Deci recomand, mai ales ca drumul e bun si fara probleme deosebite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 @Mesterila...imi pare rau...sincer... Asta e!! Bine k s-a terminat cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 /index.php?showtopic=391010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Cine stie niste magazine de piese moto unde au si PIESE,nu vreo abureala de magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nu ma fac ma... ba...tu la ora aia nu ai somn? Asta e!! Bine k s-a terminat cu bine! Pana la urma cine iti da banii pt dauna? Cine stie niste magazine de piese moto unde au si PIESE,nu vreo abureala de magazin Eu...ce ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate