Mesterila Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Pana la urma cine iti da banii pt dauna? In tzara asta? Buzunaru meu pana acum, oricum am sa ma interesez si am sa vad cam cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 care mergeti sambata la predeal?! pe la 9- 9 30 plecarea de la titan...mai multe detalii vineri la intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Cine stie niste magazine de piese moto unde au si PIESE,nu vreo abureala de magazin Eu...ce ai nevoie? Mie mi-ar trebui niște fiare pentru un f650 funduro cum ar fi cric central și un parbriz. Gasesc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 care mergeti sambata la predeal?! pe la 9- 9 30 plecarea de la titan...mai multe detalii vineri la intrunire... Eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 La multi ani cocosel Nyt sa ne traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ba...tu la ora aia nu ai somn? aia e ora cea mai buna pt. plimbare,de acolo veneam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) care mergeti sambata la predeal?! pe la 9- 9 30 plecarea de la titan...mai multe detalii vineri la intrunire... Vin si eu frate, asta daca nu cumva plec 2 zile la mare...poate sunt doritori de o plimbare de 2 zile si de multa distractie Mie mi-ar trebui ni?te fiare pentru un f650 funduro cum ar fi cric central ?i un parbriz. Gasesc pe undeva? Ma interesez si te anunt prin PM aia e ora cea mai buna pt. plimbare,de acolo veneam Ce viata pe unii...asa e cand e vacanta Editat Iulie 6, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 La multi ani cocosel Nyt sa ne traiesti Ms..ms ! Referitor la plecarea la Predeal poate facem o brigada si cu cei din Pantelimon si sambata dimineata plecam mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 care mergeti sambata la predeal?! pe la 9- 9 30 plecarea de la titan...mai multe detalii vineri la intrunire... eu zic...ca e cam tarziu,tinand cont ca mergem in grup(daca suntem multi)o sa fie destul de dificil ca bucuresteanul da navala la mare si munte in weekend...dar cel mai bine vb vineri la intralnire. Pentru detalii program aruncati un ochi aici http://www.eastbike.ro/program.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ms..ms ! Referitor la plecarea la Predeal poate facem o brigada si cu cei din Pantelimon si sambata dimineata plecam mai multi ! La multi ani Pisi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 La multi ani Pisi!!!! Ms Pisi ! Esti un scump ca intotdeauna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salut vindem si instalam antifurturi moto la pret de 50 ron au mai ramas 10 buc. relatii la tel 0723.576.298 sau 0722.249.278 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 repede in 15 minute, care iesi la o plimbare cu mine, cu mexicanu si cu inca un prieten? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare....am fost si eu sa il vad pe dani otil:))...chiar daca nu am ajuns cu titanistii, ca m-am dat cu conserva unui vecin:)), o sa pun poze pentru cei care au cerut.... nu sunt exceptionale, dar nici nu le-am modificat....vizionare placuta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 cine face un gest decent si majuta cu o pedala de ambreiaj la un pret mai mult decat decent?!? rupta de la accident ... promit ca ma voi duce sa dau examenul sa imi recapat permisul, ca mie dor de mers calare... si pe ea am neglijat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 auzi breh pachemoane, da' un set de inbusuri n'ai cumva in plus...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 La multi ani, Nyt!!!!!scz de intarziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) cocosheeel heppy birthday. ps - e netu de (cuvant urat) si a avut netu delay nu am intarziat eu cu urarea ! Editat Iulie 8, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 auzi breh pachemoane, da' un set de inbusuri n'ai cumva in plus...? ba da, da zi si tu acu' cu ce sa vin sa ti-le inmanez? pa jos?.... sunt intregi sunt toate si sunt sub sa in continuare, nu am uitat dar am fost si sunt foarte prins la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 /index.php?showtopic=392566 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 salut are cinevea vreun loc de inchiriat in garaj?policlinica titan,magazin titan............sau ceva aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 @yorgo: tu mergi acolo diseara? pe la ce ora? ai card de membru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Ma duc sa ma plimb in 40 min, in Buc sau in afara,daca sunt doritori....0740 108 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Ma duc sa ma plimb in 40 min, in Buc sau in afara,daca sunt doritori....0740 108 952 hmmm....as veni eu dar nu am benzina ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate