Yorgo Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Care vreti sa aveti parte de distractie maxima combinata cu o plimbare intr-un local de adrenalina pentru toti iubitorii de adrenalina aflat la km 38 pe autostrada soarelui sunteti asteptati joi seara intr-un show de exceptie: http://www.fitzeclub.ro/ id mess: fitzesummerclub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Care vreti sa aveti parte de distractie maxima combinata cu o plimbare intr-un local de adrenalina pentru toti iubitorii de adrenalina aflat la km 38 pe autostrada soarelui sunteti asteptati joi seara intr-un show de exceptie: http://www.fitzeclub.ro/ id mess: fitzesummerclub ai vreo legatura cu clubul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 lol ce cauta anuntzu asta pe forum aci nu inteleg... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 Distractia incepe de la ora 21 ai vreo legatura cu clubul??? nu am nici o legatura cu clubul dar e seara speciala pentru motociclisti si ma gandesc ca multi ar vrea sa mearga dar nu stiu de asta... lol ce cauta anuntzu asta pe forum aci nu inteleg... ) Poate trebuia sa postez pe forumul Bucuresti...oboseala isi spune cuvantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 daca ereau interesati sa vina lumea postau ei,sau faceau reclama pe mai multe forumuri..asa lasa-i in durerea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 daca ereau interesati sa vina lumea postau ei,sau faceau reclama pe mai multe forumuri..asa lasa-i in durerea lor Nu te contrazic dar am fost de mai multe ori acolo si mereu am avut parte de distractii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Taraful ala "live" despre care scrie pe prima pagina din (mizeria aia de) site canta si la petrecerea pentru motociclisti ? Nu ca as fi interesat, vorba aia, tzatze si dansuri la bara se pot vedea si in Bucuresti, da' eram doar curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 intr-un local de adrenalina pentru toti iubitorii de adrenalina care pot savura aroma de adrenalina din papushoiu de visavis de locanta, uitandu-se la striptiozili cu tzatzele pline de adrenalina si badiguarzii tot plini de adrenalina dar nu in tzatze ci in pumni si tonfe, bocanci si sprayuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Aseara, la Arc, am primit si un flyer cu clubul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Au si piscina plina de adrenalina si doua trei muste moarte pe ici pe colo, dar altfel e misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 obligatoriu de mers acolo ! asa ceva nu trebuie ratat. este mirobolant clubul, atmosfera, budigarzii (ak raptor zice bine), pentru cine nu a fost este o mare pierdere. pentru cine a fost, deh, mai facem si greseli ca suntem oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 in seara asta nu, stai sa-mi spal motoru sa scriu raising pe el si sa-mi iau pantalonii scurti si slapii. Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cred că măine seară ar fii mult mai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) ...tare nu vreau sa ratez asa ceva... si e super fain ca e langa bucuresti.... o adevarata surpriza ... oare pe autostrada pot sa vin doar cu gel... fara casca !?! aaa si mai iau ochelarii de soare cu rama neagra... ca pe la 280 la ora sunt muste multe.... PS:aaa si e bine ca pot sa-mi dau drumul...la fundulea Editat Iulie 9, 2009 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Cred ca asta spune tot: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Am fost eu si Ghennady, si acolo erau vreo 5 speedere si un Intruder. Canapele ude, (plouase grav) putina lume. .nu prea a fost interes. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 io v-am zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Am fost eu si Ghennady, si acolo erau vreo 5 speedere si un Intruder. Canapele ude, (plouase grav) putina lume. .nu prea a fost interes. Pacat. asta a fost acu doi ani cumva? ti-am zis, toti mai facem greseli. budigarzii te-au pipait sa nu ai concealed weapons? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Cred ca asta spune tot: Now I HAVE TO GO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 cred ca este o ocazie frumoasa pentru toate fetele urate sa fie agatate. Se merge pe principiu: daca tot am venit pana aici, pot sa ii cumpar un suc si aleia, chiar daca are doar un ochi si ii lipseste un picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Care vreti sa aveti parte de distractie maxima combinata cu o plimbare intr-un local de adrenalina pentru toti iubitorii de adrenalina aflat la km 38 pe autostrada soarelui sunteti asteptati joi seara intr-un show de exceptie: http://www.fitzeclub.ro/ id mess: fitzesummerclub Adrenalina ti-o serveste bajetii din fundulea cand or sa-ti dea o corectie cu ulucile din gard pentru ca veniti voi smecheri de bucuresti cu motoarele sa le luati femeile Si dupa cateva tuici sa vezi ce servesc bajetii de ii lasa cu gura cascata pe Roddick si pe Karlovic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 domnilor sunteti superficiali... eu chiar am intrat pe site si m-am uitat si la un video, foarte frumos managerul clubului explica care e treaba si cum se intampla mai ales iarna... "pe timp de iarna functioneaza ca lounge...dar lounge specializata pe pizzerie cu partea de cafenea cu toate felurile de cafele...dar atat, pizeerie nu altceva, nu club, nu nimic" inca un extras de mare amgajament: "incercam sa creem mirajul ibiza, si pe partea de piscina si pe partea de cluburi...pana si eschimosii din artactica isi doresc sa ajunga in ibiza" pt. rezervari va rog contacatati-ma ca io ma gandesc sa imi inchiriez juma de club pe 2 ani p.s. nu am mancat nici o litera ... am citat literlamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Bueeeyyy, pot ca sa vin shi ieu? Sper k sa fie frumos k miem-i place ftl kr nu are inhibiitii si kd danseaza languros fara inhibiitii. Oare Fabulos Fantastiku canta si la petrekerea asta? Sper k sa nu lipseasca niki 1 dintre voi. Putem sa mergem de traseul fast and fiurios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Now I HAVE TO GO. Frate, nu imi imprumuti si mie tricoul tau cu De Puta Madre, ca pe al meu l-am amanetat pe doi litri de benzina sa ma dau pe o roata in fata la Everest... Slapi am eu, i-am gasit pe aia de firma, aia Adibas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 deci vad ca noi ne am facut grupu nostru io, quaz,gabi,werewolf....wow...o sa fim o bisericutza abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate