Nyt Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 vine careva azi la titan? Eu zic pas azi ! Ramane pe data aviatoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Me 2...pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Pas si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosaint Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 eu si cu big_boy ne gandeam sa dam o fuga pana la muzeul de istorie, expo comuniste. mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 eu si cu big_boy ne gandeam sa dam o fuga pana la muzeul de istorie, expo comuniste. mai vine careva? 7 lei intrarea sau 2 pt studenti Miercuri - Duminică: program de vară: 10:00 - 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Eu zic pas azi ! Ramane pe data aviatoare ! pass si eu Munca, nu alte motive ... Mesaj completat Me 2...pas! cred ca imi iau Hornet fata Am gasit un 2009 la bani putini ... Numai ca trebuie sa renunt la suzi Mesaj completat 7 lei intrarea sau 2 pt studenti Miercuri - Duminică: program de vară: 10:00 - 18:00 este doar doi lei, am fost eu ... 7 lei este intrarea separata pentru muzeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 intrarea la muzeu doar ca sa vezi motocicletele este doar 2 lei. 7 lei este pt tot muzeul. eu am fost chiar din a doua zi de cand s-a deschis. merita vazut , e interesant PS: pacat pt cei care nu au fost la intrunirea de la Paulesti. am fost la parada si am stat pana acum, seara. a fost fff frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 ce rau imi pare ca am pierdut parada... de cand am devenit motosticlistforumist mi-am dorit sa merg si eu la o parada moto, dar nu am ajuns pana acum. poate va veni si ziua in care voi participa la parada moto, eu inca sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 de cand am devenit motosticlistforumist mi-am dorit sa merg si eu la o parada moto, dar nu am ajuns pana acum. poate va veni si ziua in care voi participa la parada moto, eu inca sper. Poti sa mergi si ca pasager Mesaj completat Tinand cont ca este trecut de ora 12 noaptea si suntem in data de 30 august vreau sa urez multa sanatate, noroc, fara accidente, asfalt uscat si toate urarile pe care nu le-am mai trecut........la toti cei care port numele de Alexandru, Alexandra :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 LMA pentru toti ALECSI si ALECSELE sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 7 lei intrarea sau 2 pt studenti Miercuri - Duminică: program de vară: 10:00 - 18:00 azi plecarea este la 2.30 de la locul de intrunire eu o sa va astept la muzeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 hola guys. am vb cu bogdan vin si eu Mesaj completat pass si eu Munca, nu alte motive ...Mesaj completat cred ca imi iau Hornet fata Am gasit un 2009 la bani putini ... Numai ca trebuie sa renunt la suzi Mesaj completat este doar doi lei, am fost eu ... 7 lei este intrarea separata pentru muzeu. go naked ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 [ cred ca imi iau Hornet fata Am gasit un 2009 la bani putini ... Numai ca trebuie sa renunt la suzi Mesaj completat Cum sa-ti iei ma nene Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) Cred ca imi iau pegas ! Se baga careva la o plimbare pana la drajna si inapoi ? Editat August 30, 2009 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 30, 2009 Autor Share Postat August 30, 2009 la multi ani tuturor alexandrilor si alexandrelor , Asfalt uscat si km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 la multi ani Alexa!! cand si unde bem si petrecem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat August 30, 2009 Autor Share Postat August 30, 2009 (editat) merci, dar daca dai tu bani petrecem cat vrei :D:D:D:D Editat August 30, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 la multi ani Alexa in primul rand si in al doilea la restul!:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 La multi ani tuturor sfintilor!!! La multi ani Alexa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 @alexa: ne intelegem noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 pass si eu Munca, nu alte motive ...Mesaj completat cred ca imi iau Hornet fata Am gasit un 2009 la bani putini ... Numai ca trebuie sa renunt la suzi Mesaj completat este doar doi lei, am fost eu ... 7 lei este intrarea separata pentru muzeu. m-ar interesa pe mne suzi dar tre sa dau er 6f-ul meu.nu sunt hotarat dar mai vedem.oricum,dak chiar vrei sa-l dai,poate vb. Mesaj completat Cred ca imi iau pegas ! Se baga careva la o plimbare pana la drajna si inapoi ? am un mz 125 sport din 68 si o bicla tohan,dak te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 am un mz 125 sport din 68 si o bicla tohan,dak te intereseaza. Tohanul ma intereseaza pe mine ! E d-ala mare ,care daca nu ajungi la pedale poti sa intri prin cadru sa pedalezi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 m-ar interesa pe mne suzi dar tre sa dau er 6f-ul meu.nu sunt hotarat dar mai vedem.oricum,dak chiar vrei sa-l dai,poate vb. cum sa dai bre er6-le?? n-ai zis ca mi-l pastrezi mie pana ma fac mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 cum sa dai bre er6-le?? n-ai zis ca mi-l pastrezi mie pana ma fac mare? de ce sa te multimesti cu putin? R1 direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Lasa-l sa dea Er-6 -le si sa isi ia motocicleta k lumea ! Nu cum e Gabi de nu stie sa aprecieze ! Tradatoru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate