Nyt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ............ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...ru-omenire.html ............ Yeah right ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ............ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...ru-omenire.html ............ Sursa: Click,ro... Now, you gotta believe that sh*t!! BBC/CNN si alte alea sunt nimicuri pe langa detinatorii de premii PULItzer din redactia Click.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Sursa: Click,ro... Now, you gotta believe that sh*t!! BBC/CNN si alte alea sunt nimicuri pe langa detinatorii de premii PULItzer din redactia Click.. bre, da' n-avetzi treaba pe la/cu mobre/le? ca ui' ce frumoz ie afara (Australia , de ezenplu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 bre, da' n-avetzi treaba pe la/cu mobre/le? ca ui' ce frumoz ie afara (Australia , de ezenplu...) Pai io's pe motor, in Australia, postez printr-un implant in creeeer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu zic sa nu va mai platiti bancile si sa investiti banii in beutura si femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pai io's pe motor, in Australia, postez printr-un implant in creeeer.. creeerul cui? (varianta cui pe cui se scuate/bate?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ............ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...ru-omenire.html ............ vine sfarshitul lumii si eu nu am apucat sa imi iau R1 sau macar hayabusa. Sper ca macar la intalnirile din titan sa mai ajung macar o data pana in 2012 si sper sa merg si eu la o parada d-aia moto de la o intrunire. Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta. Haoleuu manca-ti-as vine cataclismu ! Si nu am prins si eu macar o plimbare pana la Rasnov ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu zic sa nu va mai platiti bancile si sa investiti banii in beutura si femei ai mari dreptatzi! da' ie o problema, la bautura nu primesti dobanda... pe cand la femei, dobanda ie o suacra, doo... Mesaj completat vine sfarshitul lumii si eu nu am apucat sa imi iau R1 sau macar hayabusa. Sper ca macar la intalnirile din titan sa mai ajung macar o data pana in 2012 si sper sa merg si eu la o parada d-aia moto de la o intrunire. lasa bre, ca altziii "a" murit si n-au patzit nimic! Mesaj completat Haoleuu manca-ti-as vine cataclismu ! Si nu am prins si eu macar o plimbare pana la Rasnov ! vremuri cu miros de cataclisma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ai mari dreptatzi! da' ie o problema, la bautura nu primesti dobanda... pe cand la femei, dobanda ie o suacra, doo... Mesaj completat lasa bre, ca altziii "a" murit si n-au patzit nimic! plus ca daca nu investeti in curve femei bune iei dobanda o boala de mai investesti ceva in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 plus ca daca nu investeti in curve femei bune iei dobanda o boala de mai investesti ceva in plus. Trebuie sa privesti partea pozitiva a lucrurilor ! Iei una bucata boala si mori inainte de cataclismu din 2012 ! (cu putin noroc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 RADETI VOI PACATOSILOR!!!!!SFARSITUL E APROAPE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Trebuie sa privesti partea pozitiva a lucrurilor ! Iei una bucata boala si mori inainte de cataclismu din 2012 ! (cu putin noroc ) Da mah, dar vroiam sa vad si eu sfarshitul lumii...imi luasem si popcorn. Mi-am facut provizii si mi-am luat si un scaun confortabil sa pot sa privesc. D-ala cu suport pentru sticla de bere si cu masuta pt alune/popcorn/chipsuri. E un scaun ideal pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pentru cei care nu le place sa citeasca... http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 La aia de nu citeste, nu e bun linku` lu ovy. Hâncercati-l p`asta: http://www.youtube.com/watch?v=i68XcXvAvkM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 creeerul cui? (varianta cui pe cui se scuate/bate?) Gasex io, ca's baiat destept.. Ce cataclisme, mah? Ce parte (sero)pozitiva a lucrurilor, mah? Ptiu, cu teoriile voastre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 La aia de nu citeste, nu e bun linku` lu ovy. Hâncercati-l p`asta: http://www.youtube.com/watch?v=i68XcXvAvkM O stiu pe asta mica ! E din anul ala, din noaptea aia , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 m-ati facut sa citesc tot articolul...daca stiam ca hecsista filmulet nu mai citeam ) asta e facut pt mamaite care nu stie ce e ala articol inventat:D voi vreti r1.....io vreau ca pana in 2012 sa imi iau un motor care sa ma poarte in lumea larga:D acum o sa vad si filmuletul, poate e mai credibil:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 ............ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...ru-omenire.html ............ Haoleu mama nu mai pot sa respir,medicamente,medicamenteee......Gata mi-a trecut....Concluzia pe care am tras-o din articol:tre' sa imi fac drak' o data mai repede motorul ca nu mai am mult timp de plimbat cu el..doar pana in 2012.....Aaaaa da si multe credite si imprumuturi cu scadenta dupa 2012...Traiasca anarhia....Ma duc sa beau o bere ca tot vine sfarsitul lumii...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pt cei care n-au fost la expozitia de motociclete de la Muzeul de Istorie, gasiti aici poze: http://metropotam.ro/Recomandari/2009/08/a...e-pe-doua-roti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 bre acejtia, punetz' 'reacu mana pa mobre si loatzi de va pliNbatzi ca a iejit suarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 bre acejtia, punetz' 'reacu mana pa mobre si loatzi de va pliNbatzi ca a iejit suarele! Ninge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 plimbarica diseara pe la 7-8 careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 plimbarica diseara pe la 7-8 careva ? nu vezi mha ca zilele astea nu-i mai iei pe astia de pe forum nici cu spaclu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 nu vezi mha ca zilele astea nu-i mai iei pe astia de pe forum nici cu spaclu' forumul e viata si viata e pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate