Ravenitza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Nyt tu nu zici nimic fetele astea isi dau cu părerea despre tine.Poate mai facem un meci de pinpong. de data asta promit ca va filmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 (editat) Nyt tu nu zici nimic fetele astea isi dau cu părerea despre tine.Poate mai facem un meci de pin-pong. Sa aiba lumea Editat Noiembrie 21, 2009 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 care iesi la o tura de noapte? un DKW, ripper, alexxuta ...ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) care iesi la o tura de noapte? un DKW, ripper, alexxuta ...ceva ? te-am vazut sambata seara pe la universitate sunt la servici si nu am poza cu turta dulce aici Editat Noiembrie 24, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 care iesi la o tura de noapte? un DKW, ripper, alexxuta ...ceva ? una bucata DKW cauta carje racing... proaspat posesor de ruptura de menisc sau ceva asemanator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 una bucata DKW cauta carje racing... proaspat posesor de ruptura de menisc sau ceva asemanator... Bre da un semn, am eu 1 carja reglabila, de cand am fost cu accidentul. Dar numai 1, daca te ajuta let me know. Parca ma vad si eu cu meniscul soon in aceeasi postura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Bre da un semn, am eu 1 carja reglabila, de cand am fost cu accidentul. Dar numai 1, daca te ajuta let me know.Parca ma vad si eu cu meniscul soon in aceeasi postura... cîn' oi ajunge cu jenunkele la cuțît... te anunț, bre! d'ocamdata nu ie dreacu' chiar ajea de negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Daca nu faceti recuperare si exercitii permanente problemele se accentueaza in timp. Va recomand pe Dr. Marian Anghelescu de langa bazinul de inot Lia Manoliu, clinica MedSport A tratat si recuperat multi sportivi romani de talie mondiala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 merge cineva pe 1 Decembrie la defilarea moto? daca da de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Daca nu faceti recuperare si exercitii permanente problemele se accentueaza in timp. Va recomand pe Dr. Marian Anghelescu de langa bazinul de inot Lia Manoliu, clinica MedSport A tratat si recuperat multi sportivi romani de talie mondiala... nu se pune problema de recuperare...ci de operat si celalalt jenunke. în ritmu' ăsta ajung să mă dau pe doo roți ''paralele''... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 http://www.offroadarena.ro/index.php Sambata, 28 noiembrie 10:00 – 13:00 – Prima sesiune de calificari 13:00 – 14:00 – VIP Drive 14:00 – 17:00 – A doua sesiune de calificari Duminica, 29 noiembrie 10:00 – 12:30 – Desfasurarea primei parti a competitiei 12:45 – 13:15 – Trial Show cu Julien Dupont 13:30 – 17:00 – Desfasurarea celei de-a doua parti a competitiei si finalele 18:00 – Festivitatea de premiere Poate intereseaza pe cineva! In Tineretului! In spate la Palatul Copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ce defilare? cand unde...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 ce defilare? cand unde...? se pleaca de la Academie pe 1 Decembrie intre orele 12-13 din parcare, dar eu vroiam sa stiu daca merge careva din Titan sa plecam in grup de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 vine cineva diseara la mister moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 vine cineva diseara la mister moto ? vin cu inca 3 aplaudaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 buey... deci care e planu pana la urma cu marsul / def(lo)irarea de 1 decembrie? ce traseu, ore exacte, alea alea... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Vedeti cu defilare ca sunt pusi gaborii pe dat amenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Buai, dar o defilare pro Basescu cand facem si noi? Aloo! Titanuu! e cineva acolo!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Buai, dar o defilare pro Basescu cand facem si noi? Aloo! Titanuu! e cineva acolo!? Nu..nu e nimeni ! Au murit toti ,ne vedem in Martie ! P.S : Di she ma sunasi ieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Nu..nu e nimeni ! Au murit toti ,ne vedem in Martie ! P.S : Di she ma sunasi ieri ? o te sun dupaamiaza sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Vedeti cu defilare ca sunt pusi gaborii pe dat amenzi Lasa ca-i fentam noi pe onanisti astia de gabori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 nu puteam sa las sa treaca pe langa mine stirea ca motociclistii din ea si sa nu va dau si voua sa va bucurati ) http://www.antena3.ro/stiri/romania/doi-ba...sita_86243.html Buai, dar o defilare pro Basescu cand facem si noi? Aloo! Titanuu! e cineva acolo!? defilare PRO TV nu se poate? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Singeti lumina ca ardeti curentul degeaba pana in martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 bei sa nu ziceti ca voi vati bagat la hibernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate