Kayne Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 nope.. ne pregatim de parada de maine.. cica e frig, asa ca baga antigel de acuma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 induioshatuare, parada asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 esti carcotas dkwĂşle.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 nope.. ne pregatim de parada de maine.. cica e frig, asa ca baga antigel de acuma.. parada forumijdii egzista in trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) bai alcol sanitar ce faci ? Editat Decembrie 1, 2009 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! baaaaaaaaa,itzane,aks numai ajungi si tu?mai tzi mult drujba in fatza blocului fara sa te ocupi de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 O data la luna intra Mesteru' in control pe forum...baga un "Olaaaaaaaaaa " si aia e ! A devenit traditie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) esti carcotas dkwĂşle.. ezac! parazile imi ating cuarda senxibila... Mesaj completat parada forumijdii egzista in trafic? samcaindof...ftopic Editat Decembrie 2, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 baaaaaaaaa,itzane,aks numai ajungi si tu?mai tzi mult drujba in fatza blocului fara sa te ocupi de ea? Pai si ce plm, sa o fac si sa ma uit la ea k e frig si nu pot sa ma plimb si asa nu am timp! O fac eu nu ma grabesc! Mesaj completat O data la luna intra Mesteru' in control pe forum...baga un "Olaaaaaaaaaa " si aia e ! A devenit traditie ! Pai daca sunt pietont nu fac decat sa va salut... deh aici e forum de motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ... deh aici e forum de motociclisti Cea ma buna gluma pe saptamana asta ! Te salut Mestere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Cea ma buna gluma pe saptamana asta ! Te salut Mestere ! Te salut si eu Nyt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Pai si ce plm, sa o fac si sa ma uit la ea k e frig si nu pot sa ma plimb si asa nu am timp!O fac eu nu ma grabesc! Pai daca sunt pietont nu fac decat sa va salut... deh aici e forum de motociclisti Yo ti pup, love love! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Yo ti pup, love love! Ti pup si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Salut stie careva vreun garaj in Sectorul 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) eu stiu 4 parcari acoperite publice: la Obor, pe Liviu Rebreanu, pe Baba Novac, pe Calea Vitan. Mai sunt si 2 firme care iau motoare la iernat - pe Fizicienilor si tot pe Vitan (cauta pe forum) Editat Decembrie 9, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ANUNT UMANITAR: "Caut prostituata (de preferabil EX.) pentru relatie serioasa si de lunga durata (in perspectiva copii, casatorie, batraneti impreuna)." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salut stie careva vreun garaj in Sectorul 3? cred ca pot sa te ajut eu ca m-au intrebat niste prieteni daca sa bag motoru cu ei la iernat dar nu e in sectorul 3 garajul. daca te intereseaza da-mi un pm si o sa vorbesc cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Salut stie careva vreun garaj in Sectorul 3? Gazduire pentru motociclete in sectorul 3 zona Stadion Olimpia (intersectie Mihai Bravu cu Calea Vitan). Temperatura constanta peste 16 grade, motocicletele puse pe standere, supraveghere video si paza 24/24. La cerere, se asigura si mentenanta. Pret fix 97 ron / motocicleta. Pentru detalii: 0733/808963 - Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 gazduiesc eu orice moto- locatie : 10km de ploiesti, depozit lg sectia de lucru, prezenta personal non stop , incinta inchisa la jumatate de pret fata de cat e pe aici pretul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Mama dar ce liniste s-a facut pe aici....V Mesaj completat V-ati mutat toti la motociclisti in timpul liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Vand cisme speed SDI VERTIGO MARIMEA 42,folosite de vreo cateva ori, TEL 0742500709 PRET 180E Mesaj completat Vand cisme speed SDI VERTIGO MARIMEA 42,folosite de vreo cateva ori, TEL 0742500709 PRET 180E Vand casca SHARK RSI Shuriken * Material: Aramid/Carbon verstärktes Fiberglas, Multi-Axial-Fasern, 2 HelmschalengrĂśĂen * Gewicht: ca. 1400 g * Visier: Total Vision, kratzfest, klar, beschlagfrei * BelĂźftung: Kinn- und Oberkopfbereich, verstellbar, sowie HinterkopfentlĂźftung * Futter: antibakterielles und antiallergisches Mikrofasergewebe, komplett herausnehmbar * Verschluss: Doppel-D Verschluss * PrĂźfungen: ECE 22.05 * Sonstiges: inklusive Wind- und Atemabweiser Mit noch besserer Verarbeitung und noch hĂśherem Komfort: In der kommenden Saison bietet der RSI ein auĂerordentlich gutes Preis-/ Leistungsverhältnis. Der RSI verbindet in perfekter Weise Technologie, Ergonomie und Sicherheit, er präsentiert eine straffe und aggressive LinienfĂźhrung und besitzt dadurch auĂergewĂśhnlich niedrige Luftwiderstandswerte. Sein ausgeglichenes Design, seine hohe Verarbeitungsqualität und seine Sicherheit machen den RSI zum MaĂstab seiner Klasse. PRET 150E UN LINK CU CASCA,ESTE CEA ALBASTRA http://www.motovip.ro/produse/Casca%20SHAR...huriken_259.htm TEL 0742500709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate