vrajitoru_23 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani si din partea vrajitorului! sa vina repede primavara in 2010 si odata cu ea si asfaltul uscat....sa fiti sanatosi si sa va bucurati la maxim de mobrele voastre:) Mesaj completat MAXIM, am spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 La Multi Ani$$$ si zile senile dragi tovarasi si draci motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 am en 500 si sunt din balta , ceva de mesterit impreuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 am en 500 si sunt din balta , ceva de mesterit impreuna ? Asa si...? Exista si vreo idee pe care ai vrut sa o exprimi ca nu am inteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 @Nyt...inca mai cauti fata cu benzina? De un an te chinui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 La multi ani satanistilor,forumistilor,pitzipoancelor...si celor care se mai dau cu mobrele(daca mai exista) .La multi ani celor care au mai imbatranit cu un an,sa ne vedem sanatosi la o barfa la titan!!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLM Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 La multi ani satanistilor,forumistilor,pitzipoancelor...si celor care se mai dau cu mobrele(daca mai exista) .La multi ani celor care au mai imbatranit cu un an,sa ne vedem sanatosi la o barfa la titan!!!! LA MULTI ANI!!! UN AN NOU FARA "INCIDENTE INDECENTE".......... "MULTE SUCCESURI" SI PORTOFELE PLINE CU EUROI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 am en 500 si sunt din balta , ceva de mesterit impreuna ? ghiv som diteilz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! La multi ani, multa sanatate sa fiti iubiti bla bla ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La Multi Ani si asfalt uscat fara gropii.Bosorogilor tratament mai sunt 3 luni si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 La Multi Ani si asfalt uscat fara gropii.Bosorogilor tratament mai sunt 3 luni si Prea mult!!!!! Poate 3 saptamani si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Nu inteleg despre ce vorbiti... Trei luni/saptamani pana cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Nu inteleg despre ce vorbiti... Trei luni/saptamani pana cand ? Pana se scot mobrele de la iernat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Pana se scot mobrele de la iernat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Da..ce amuzant...cat am mai ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Pai... daca n-am avut onoarea cu...Iernat, ala ?! E din cartier? Editat Ianuarie 8, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Pai... daca n-am avut onoarea cu...Iernat, ala ?! E din cartier? Da,e din cartier, e prieten cu " e cancer afara asa ca las mobra si ma urc in conserva si imi fac treburile " ! Il cunosti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Gata, gata, imi aduc aminte... Iernat ala e unu caruia i-am lasat eu conserva de cand mi-am luat mobra. Acum stiu... Dar mobra nu i-o dau nici batut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Nu toți mai purtăm pampers să facem pe zmei iarna pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Gata, gata, imi aduc aminte... Iernat ala e unu caruia i-am lasat eu conserva de cand mi-am luat mobra. Acum stiu... Dar mobra nu i-o dau nici batut! Cat de TRUE esti!!! Pot sa te ating?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Uite buai ca traieste lumea Sa inteleg ca nu a rapus pe nimeni gripa ? Am iesit ieri sa-i fac cinste mobrei cu 5L de carera 100, din pacate nu am vazut nici un mobrar de-al nostru. Sa va fie rusine! Mesaj completat Potrivit experților OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree Âşi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenințarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului Âşi de hemoroizi ?mama Kangaroo?. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenței caprine, care, deÂşi nu e o boală mortală, în mod fatal amenință omenirea cu dispariția. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza caninâ Âşi diareea cetaceică. Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu as fi iesit dar e o vorba din popor....de fapt din legislatie....nu ai itp...nu mai ai nici talon....nu ai rca...ramai si fara numere...aaaaa da...am uitat...nu vrea nimeni sa imi doneze benzina si mi-e lene sa bag bateria pe redresor....ar mai fi cateva insa nu vreau sa va stric buna dispozitie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Uite buai ca traieste lumea Sa inteleg ca nu a rapus pe nimeni gripa ? Am iesit ieri sa-i fac cinste mobrei cu 5L de carera 100, din pacate nu am vazut nici un mobrar de-al nostru. Sa va fie rusine! Mesaj completat Potrivit experților OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree Âşi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenințarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului Âşi de hemoroizi ?mama Kangaroo?. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenței caprine, care, deÂşi nu e o boală mortală, în mod fatal amenință omenirea cu dispariția. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza caninâ Âşi diareea cetaceică. Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată! ieo-s magar, ajea ca ma duare la bashchetzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu as fi iesit dar e o vorba din popor....de fapt din legislatie....nu ai itp...nu mai ai nici talon....nu ai rca...ramai si fara numere...aaaaa da...am uitat...nu vrea nimeni sa imi doneze benzina si mi-e lene sa bag bateria pe redresor....ar mai fi cateva insa nu vreau sa va stric buna dispozitie... Bine zis...eu nu am RCA, nu e motorul inscris inca, tre sa bag si benzina, casca e pe vine....damn, cate motive sa nu scot motorul dar tot ma mananca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu as fi iesit dar e o vorba din popor....de fapt din legislatie....nu ai itp...nu mai ai nici talon....nu ai rca...ramai si fara numere...aaaaa da...am uitat...nu vrea nimeni sa imi doneze benzina si mi-e lene sa bag bateria pe redresor....ar mai fi cateva insa nu vreau sa va stric buna dispozitie... ji bagi tuate prostiile in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate