Stefan33 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Ce se intampla pe-aici, nu mai scrie nimeni nimic?! Se organizeaza ceva, cumva, undeva, wknd-ul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Buna dimineata Marlitza :D La multi ani alexa!!! iti doresc ce imi doresc si mie, mai sincera de atat nu pot fi! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 La Multi Ani Alexa ! :lol: Mama...tinerete...tinerete.... In alta ordine de idei ,s-a hotarat in sedinta de ieri a Titanistilor ca incepand de azi D-soara Alexa va fi shefa de oroare de onoare a Titanistilor iar Toar'su Dkw-u este promovat la rang de Patron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 To'ar'shu' preshedinte, ne simtem onoratzi de aceste fapte care este , ji vom incerca sa na mentinem la nivelul ajteptarilor! segundo dar iesentzial: sa ne traiasca shefa hororifica onorifica, ji noi pe langa dansa! mai mult nu poci sa zic ca se interpreteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 Salutare titanistii,cand vine caldura vreau sa ma bag si eu la gura aia de metrou,locuiesc pe Laborator langa maidanul Miraj. Sper sa mai fie loc si pentru mine,un mos la jumatatea vietii (50 ani) calare pe o Pegaso 650 mult mai tanara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 bienvenue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 LA MULTI ANI Alexa si tot ce-tzi doresti.cam tarziu dar prietenii stiu de ce!!!dupa o seara criminala in alter-ego si un vin rosu pe care nu-l poti lasa prea mult in pahar,ii multumesc lui NYT pentu faptul ca a avut grija sa ajung acasa in siguranta si celorlalti pentru ca m-au suportat.imi cer scuze daca am suparat sau deranjat pe cineva dar nu am fost eu de vina,vinul!ii multumim lui Rotila pentru ospitalitate si pentru intelegerea fata de unii ca mine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z@mbilici Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) Bun venit, indata ce vine primavara (aoleu, cand vine?) te asteptam la intalnirea noastra din fiecare vineri intre orele 19-20 la statia de metrou titan, gura din parc. Va multumesc ravenitza si nyt. Cu siguranta am sa vin ... numai sa vina primavara aia mai repede Editat Februarie 1, 2010 de Z@mbilici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salutari celor nou veniti! In al doilea rand ... am o mica problema. Am de schimbat cateva vorbe cu un politist de rutiera. Stie careva un nea politist? Bine ar fi sa se afle printre noi unu. Multumesc si astept cu mare interes un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Salutari celor nou veniti! In al doilea rand ... am o mica problema. Am de schimbat cateva vorbe cu un politist de rutiera. Stie careva un nea politist? Bine ar fi sa se afle printre noi unu. Multumesc si astept cu mare interes un PM. Blue_nightwishX username'ul lui pe forum. Mesaj completat Salutari celor nou veniti! In al doilea rand ... am o mica problema. Am de schimbat cateva vorbe cu un politist de rutiera. Stie careva un nea politist? Bine ar fi sa se afle printre noi unu. Multumesc si astept cu mare interes un PM. Blue_nightwishX username'ul lui pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 multumesc pt urarile de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Dupe cum zicea to'ar'shu' R4z0r: mai traitzi, bre? ca ie cam linijte p'aciulea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Dupe cum zicea to'ar'shu' R4z0r: mai traitzi, bre? ca ie cam linijte p'aciulea... in perfuzii si iluzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 MARLITZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Pret nou la MTB pentru weekend-ul asta! doar 1400ron! Oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Butonete, de ce o vinzi? Putin sport nu strica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Butonete, de ce o vinzi? Putin sport nu strica!!! Ce ii mai trebuie bishicleta daca are X-Box ? Vinde bishicleta sa isi ia cidiuri pt X-Box ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Mamă cum este asfaltul,fraților dacă nu fac ceva o să mergem in maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Mamă cum este asfaltul,fraților dacă nu fac ceva o să mergem in maini. Jaloane,jaloane..ca la scoala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Inchiriez vasle! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Butonete, de ce o vinzi? Putin sport nu strica!!! stiu nene, stiu dar este nevoie mare de banuti. Luna femeilor, alea alea ) Domnilor, pretul scade provizoriu la 1250 Roni, fratilor, este pomana!!! Full ALUMINIU ... daca o vand la kg si iau mai mult Mesaj completat Ce ii mai trebuie bishicleta daca are X-Box ? Vinde bishicleta sa isi ia cidiuri pt X-Box ! Traiasca al meu XBOX cu ajutorul lui, m-am plibat pe toate circuitele de gp din lume! fara sa-i dau lui Balamuc bani pe cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 La Multi Ani YORGO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 La multi ani domnule. Sa traiesti multi ani fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 La Multi Ani YORGO ! :) LA MULTI ANI DOMNULE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 stiu nene, stiu dar este nevoie mare de banuti. Luna femeilor, alea alea ) altu' care baga tuate prostiile in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate