vlad_ivan Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Salut baieti si fete. Vand motoru: Honda CB 500 din '96, 85000 km, merge brici. E buna pentru incepatori. Pret: 1200 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Lasa mah ca la mine degeaba e soare daca nu am mobra..... se dau astia in draci pe aici...dar sunt cocalari merg in sort in tricou si fara casca ....ca nyt asa numai ca nyt isi pune casca si manusi Vlad: gata cu motociclismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Vlad: gata cu motociclismul? Fereasca! Mai subtire cu asfaltul de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 M-am jucat un pic in Adobe Premiere CS4. Daca sunteti cuminti, la vara facem un mic filmulet si cu mobrele Sper sa va placa. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=bKgJMWIpak4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 M-am jucat un pic in Adobe Premiere CS4. Daca sunteti cuminti, la vara facem un mic filmulet si cu mobrele Sper sa va placa. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=bKgJMWIpak4 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Fereasca! Mai subtire cu asfaltul de ceva vreme Bravo, atunci ma bucur ca nu ai renuntat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 nice Merci! merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 M-am jucat un pic in Adobe Premiere CS4. Daca sunteti cuminti, la vara facem un mic filmulet si cu mobrele Sper sa va placa. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=bKgJMWIpak4 JAGERMEISTER :x:x:x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 JAGERMEISTER :x:x:x In concluzie, sa va pregatiti bine mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Salut M-am mutat si eu in zona, si am facut ceva plimbari singur pentru ca nu prea cunosc pe aici. Citesc forumul de ceva timp.. dar nu prea am scris. Ma primiti si pe mine pe la intalniri/plimbari? (dupa revizia de inceput de sezon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Sa fac RCA din aprilie ,sau din mai,iunie................. Si alti fac revizii ,speranta moare ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 AJUTOR ! CAUT NISTE PIESE PT KAWA 636 2005 de ceva timp si nu prea gasesc. carena fata far ram-air+ suport Care stiti pe cineva si poate sa faciliteze achizitionarea acestora o sa ajunga in rai..sau dau o bere..sau o vorba buna.. voi alegeti multumesc anticipat sorin 0766343332 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randysgby Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 dragi colegi, ajutati-ma sa imi cresc plantatia http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-randysgby/......va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 a murit topicul asta de tot... ... culmea, nici vremea nu e prea grozava... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z@mbilici Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 AJUTOR ! CAUT NISTE PIESE PT KAWA 636 2005 de ceva timp si nu prea gasesc. carena fata far ram-air+ suport Care stiti pe cineva si poate sa faciliteze achizitionarea acestora o sa ajunga in rai..sau dau o bere..sau o vorba buna.. voi alegeti multumesc anticipat sorin 0766343332 eu zic sa vb si cu Gabone ptr piesele astea, cred ca te poate ajuta. 0723.040.287 Gabone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 S-a dus pe scurgerea de la ghiveta comunitatea forumistilor motociclistilor din Titan. Presedinte, presedinta, PR si alte d-astea iar nu mai e. Trebuie sa furam facem iar alegeri libere si democratice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 S-a dus pe scurgerea de la ghiveta comunitatea forumistilor motociclistilor din Titan. Presedinte, presedinta, PR si alte d-astea iar nu mai e. Trebuie sa furam facem iar alegeri libere si democratice. Da vicele forumistilor gay motociclistilor pe unde imbla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Da vicele forumistilor gay motociclistilor pe unde imbla ? Cred ca e beat prin carciumi Pe la conferinte internationale despre siguranta traficului si sutinerea campaniei motociclistii e si ei uoameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Cred ca e beat prin carciumi Pe la conferinte internationale despre siguranta traficului si sutinerea campaniei motociclistii e si ei uoameni. Tinand cont de aceste considerente si de faptul ca vicele se intereseaza de comunitatea gay motociclistilor si prezinta in carciumi sedinte extraordinare aceste informatii consiliul directorial va ramane si va face aceleasi lucruri ca si pana acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 vineri sau sambata se dezbat proplemele si propunerile titanistilor in alter-ego?sa se ocupe cineva de rezervarea unei sali de sedinta in locatia mai sus mentionata!nu de alta,dar sa avem pe ce scrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 vineri sau sambata se dezbat proplemele si propunerile titanistilor in alter-ego?sa se ocupe cineva de rezervarea unei sali de sedinta in locatia mai sus mentionata!nu de alta,dar sa avem pe ce scrie! Eu una am scos motorul, i-am facut asigurare, saptamana urmatoare mergem si la Rar, asa ca...incepe sezonul. Vineri nu promit, dar vinerea urmatoare sigur facem intalnire la Titan, adica sigur pot veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 vineri sau sambata se dezbat proplemele si propunerile titanistilor in alter-ego?sa se ocupe cineva de rezervarea unei sali de sedinta in locatia mai sus mentionata!nu de alta,dar sa avem pe ce scrie! Vineri si sambata e Chindia de deschidere de sezon, deci cam greu cu locurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 tocmai asta era ideea!!ne bazam pe ajutorul celor de-ai casei! avand in vedere ca noi am fost mult mai des decat altii,poate beneficiem de intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Asteptam o rezolutie si aici, cu ce se hotaraste la nivel inalt! Mesaj completat in speranta ca sint liber.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 tocmai asta era ideea!!ne bazam pe ajutorul celor de-ai casei! avand in vedere ca noi am fost mult mai des decat altii,poate beneficiem de intelegere! Doar daca sunteti cuminti si mancati legumele din farfurie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate