Nyt Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 stie careva cam cat costa o revizie normala la MOTOR TEAM (sch ulei/filtru....) si in comparatie cu alte service-uri OK dc au preturile mult mai mari...k sa nu dau prea multi bani pt o amarata de revizie..eventual alte service-uri autorizate suzuki de care ati fost multumiti thx Depinde care revizie ! Aia de 6000 la ELF e in jur de 5-600 ron iar aia de 12.000 cu schimburi de bujii si etc cam 1000 ron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 stie careva cam cat costa o revizie normala la MOTOR TEAM (sch ulei/filtru....) si in comparatie cu alte service-uri OK dc au preturile mult mai mari...k sa nu dau prea multi bani pt o amarata de revizie..eventual alte service-uri autorizate suzuki de care ati fost multumiti thx Eu sunt dealer Suzuki si iti pot face revizia despre care tu vorbesti. Nu trebuie sa fie servis autorizat suzuki ca sa poti face revizia, decat daca o ai in garantie. daca vrei eu iti pot ace revizia, ai numarul meu de tel in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) Depinde care revizie ! Aia de 6000 la ELF e in jur de 5-600 ron iar aia de 12.000 cu schimburi de bujii si etc cam 1000 ron ! mie mi-a luat 586 ron la 12.000 km cu tot cu sincronizat clapete si schimbat bujii si au stat vreo 2 ore jumate la ea Editat Martie 22, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 norok loome . acum am vazut si eu topicul. stau si eu tot in titan langa liceul Dante (in spatele strandului )si sper ca pe vineri sa pot iesi ca imi fac joi rarul ,inmatricularea si miam recapatat permisul fzr 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Eu sunt dealer Suzuki si iti pot face revizia despre care tu vorbesti.Nu trebuie sa fie servis autorizat suzuki ca sa poti face revizia, decat daca o ai in garantie. daca vrei eu iti pot face revizia, ai numarul meu de tel in semnatura. o sa trec pe la tine q masina sa vad ce si cum chestia cu service-ul autorizat ...e k vreau sa imi pun stampila pe cartea de service...cd o s-o vand sa fie cumparatorul linistit din punctu asta de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Poate ca nici nu ar trebui sa scriu acest post, dar mare grija vecini dragi prin oras acum primavara. Cred ca ati auzit cu totii de ultimul accident, soldat cu moartea a 2 suflete. Mare grija la soferi tembeli, inca nu s-au obisnuit cu gandul ca suntem si noi pe strada dupa 3 luni de iarna. Chiar azi am ascultat la radio o avertizare din partea Inspectoratului de Politie al capitalei, catre soferi sa fie mai atenti la motociclisti, deoarece noi suntem mai expusi. Chiar m-a surprins cand am auzit, si pe cat de suprinsa am fost, seara cand sa vin spre casa, mai sa dea unu peste mine, care mi-a taiat fata la 1 m...pe o strada cu 3 benzi, goala. In plus nici strazile nu sunt deloc ok dupa aceasta iarna, o groaza de cratere, gropi imense, de mi-a sarit ghidonul din maini ieri... Mare grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 hmmm!!!mare grija la gropi,mare grija la bizonii si cocalarii cu jeep-uri si bmw-uri din 90,mare grija la scuteristii minori care nu stiu semnele de circulatzie,mare grija la hoti!!!m-am saturat sa stau in alarme si sa-mi plang prietenii!chiar aveti grija de voi!sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Ieri pe la pranz pe Foisorului m-am trezit cu un scuter venit de pe cedeaza.... mi-a taiat calea fara sa intoarca capul,cred ca era convins ca e pe prioritate,numar de Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 @marliza Ti-ai facut mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 plimbarica in seara asta ? careva ? hello all, me new here din pacate nu prea ma incadrez in peisaj pentru ca nu am motor , nu am nici makr permis de A ci am decat pasiunea pt tot ce e aici asa k-s mic copil. dar vroiam sa fac si eu parte din asa ceva si am zis de ce nu asa k daca vreti sa ma adoptati let me know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 @marliza Ti-ai facut mobra? ce sa-i fac bre la mobra?!poate doar schimbul de ulei ca inca nu are 7k de km! Mesaj completat hello all, me new here din pacate nu prea ma incadrez in peisaj pentru ca nu am motor , nu am nici makr permis de A ci am decat pasiunea pt tot ce e aici asa k-s mic copil. dar vroiam sa fac si eu parte din asa ceva si am zis de ce nu asa k daca vreti sa ma adoptati let me know te adoptam,cum sa nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 ce sa-i fac bre la mobra?!poate doar schimbul de ulei ca inca nu are 7k de km!Mesaj completat te adoptam,cum sa nu! YEY!!! thx deja ma simt mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 YEY!!! thx deja ma simt mai bine pt o prezentare adecvata,rugam foto si varsta!!!glumesc!te asteptam in fiecare vineri la gura de metrou titan,cea din parc,la ora 19!sau vin sa te iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 pt o prezentare adecvata,rugam foto si varsta!!!glumesc!te asteptam in fiecare vineri la gura de metrou titan,cea din parc,la ora 19!sau vin sa te iau? Nu glumeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 pt o prezentare adecvata,rugam foto si varsta!!!glumesc!te asteptam in fiecare vineri la gura de metrou titan,cea din parc,la ora 19!sau vin sa te iau? marlita treci pe la mn la garaj neaparat pe la 4-5 te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Nu glumeste! nici eu nu cred ca glumeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 nici eu nu cred ca glumeste Du-te bah, eu zic ca glumeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Vecini, ocazie buna pentru o plimbare impreuna prin Bucale. Mai multe amanunte AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Du-te bah, eu zic ca glumeste. hmmm si pana la urma .....glumeste? nu-mi pun poza aici k poate-mi sunteti vecini si cine stie )) k si varsta 21 Marlitza nu cred k pot sa ma prezint asa tzop tzop la metrou la titan fara sa cunosc pe nimeni....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 hmmm si pana la urma .....glumeste? nu-mi pun poza aici k poate-mi sunteti vecini si cine stie )) k si varsta 21 Marlitza nu cred k pot sa ma prezint asa tzop tzop la metrou la titan fara sa cunosc pe nimeni....... pai te iau eu pasager de acasa de la tine, si asa ma cunosti pe mine, si esti si motociclista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 hmmm si pana la urma .....glumeste? nu-mi pun poza aici k poate-mi sunteti vecini si cine stie )) k si varsta 21 Marlitza nu cred k pot sa ma prezint asa tzop tzop la metrou la titan fara sa cunosc pe nimeni....... si daca iti suntem vecini cu siguranta o sa te halim ca niste motociclisti mari si rai ce suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 hmmm si pana la urma .....glumeste? nu-mi pun poza aici k poate-mi sunteti vecini si cine stie )) k si varsta 21 Marlitza nu cred k pot sa ma prezint asa tzop tzop la metrou la titan fara sa cunosc pe nimeni....... Ai vazut cum sar sacalii pe tine. Bine ai venit in comunitatea moto. Pune si poza si id de mess si vei vedea cum primesti invitatii de luat ca pasagera, fara numar. Sfat, nu te sui pasagera decat in cine ai incredere si nu la necunoscuti...asta in caz ca tii la viata si la sanatatea ta. Decizia e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Sfat, nu te sui pasagera decat in cine ai incredere si nu la necunoscuti...asta in caz ca tii la viata si la sanatatea ta. Decizia e a ta. CORRECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 ce sa-i fac bre la mobra?!poate doar schimbul de ulei ca inca nu are 7k de km! Scuze, te-am confundat dupa nick cu altcineva Sfat, nu te sui pasagera decat in cine ai incredere si nu la necunoscuti...asta in caz ca tii la viata si la sanatatea ta. Decizia e a ta. Cat se poate de adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Ai vazut cum sar sacalii pe tine. Bine ai venit in comunitatea moto. Pune si poza si id de mess si vei vedea cum primesti invitatii de luat ca pasagera, fara numar. Sfat, nu te sui pasagera decat in cine ai incredere si nu la necunoscuti...asta in caz ca tii la viata si la sanatatea ta. Decizia e a ta. asa e cum spune stimabilul nostru coleg,ai grija pe cine te sui !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate