male_valy Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 HRISTOS A INVIAT.Salut tuturor. Ma numesc Valentin Alin, am 23 de ani, stau langa piata Trapezului, in fata Bisericii. Am achizitionat de o saptamana un CBR F4i. As vrea sa vin si eu la o intalnire a voastra, poate mai invat si eu cate ceva de la voi pentru ca eu sunt incepator-am permisul de 6 luni, dar merg pe motor de 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Despre pompa de benzina,daca e scumpa ar merge studiata varianta adaptarii uneia de Logan,se gasesc in targ Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 HRISTOS A INVIAT.Salut tuturor. Ma numesc Valentin Alin, am 23 de ani, stau langa piata Trapezului, in fata Bisericii. Am achizitionat de o saptamana un CBR F4i. As vrea sa vin si eu la o intalnire a voastra, poate mai invat si eu cate ceva de la voi pentru ca eu sunt incepator-am permisul de 6 luni, dar merg pe motor de 1 saptamana. Negru mat? Nice arata bine motorul ...Pai te asteptam vineri la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 phoaaa.. cat mai e pana vineri... apropo... Sarbatori fericite buey! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 am vb cu unchiul meu care e mecanic auto la honda... si a zis ca fiind moto pe carburatie ar tr sa mearga oproape orice pompa de la un moto tot pe carburatie (parerea lui ). e adevarat ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 am vb cu unchiul meu care e mecanic auto la honda... si a zis ca fiind moto pe carburatie ar tr sa mearga oproape orice pompa de la un moto tot pe carburatie (parerea lui ). e adevarat ?! merge o pompa care sa aiba un debit destul de mic si presiune pe masura, max 1-2 bar altfel iti va forta cuiele poanto si asta nu-i bine.....creeaza probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 am cumparat o pomba care a fost pe un cbr600 si ma costat 150 ron si e ok acum trebuie doar sa mi se mai sincronizeze carburatoarele ca ultima sincronizare a fost acum aproape 3 ani si vineri sper sa vin cu ea ...nu e ea cine stie ce , dar asta mi-am putut permite acum 3 ani si momentan asta imi permit .O seara buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
male_valy Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Negru mat? Nice arata bine motorul ...Pai te asteptam vineri la intalnire Da, negru mat. Merci. Unde si la ce ora vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Da, negru mat. Merci. Unde si la ce ora vineri? la ora 19:00 la a doua gura de metrou titan , cea din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 vineri sper sa vin cu ea ...nu e ea cine stie ce , dar asta mi-am putut permite acum 3 ani si momentan asta imi permit .O seara buna ! Sunt de parere ca nu conteaza motorul atata timp cat ai cu adevarat motociclismul in sange...Fiecare conduce ce poate/ce isi permite/ce vrea... la ora 19:00 la a doua gura de metrou titan , cea din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Are cineva sa-mi imprumute si mie un redresor sa incarc bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Sunt de parere ca nu conteaza motorul atata timp cat ai cu adevarat motociclismul in sange...Fiecare conduce ce poate/ce isi permite/ce vrea... bunicul meu e motociclist ( nu mai merge dar sper sai pot lua un scuter japonez vara asta ca sa se simta iar ca in tinerete ) , tatal natural tot motociclist, si pana sa ma urc prima data pe un scuter (yamaha jog ) nu ma pasionau si dupa ... nu mai m-am putut opri . Mesaj completat Are cineva sa-mi imprumute si mie un redresor sa incarc bateria? daca doresti iti pot incarca eu bateria la mine dar din pacate nu pot da redresorul ca nu este al meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 bunicul meu e motociclist ( nu mai merge dar sper sai pot lua un scuter japonez vara asta ca sa se simta iar ca in tinerete ) , tatal natural tot motociclist, si pana sa ma urc prima data pe un scuter (yamaha jog ) nu ma pasionau si dupa ... nu mai m-am putut opri . Bine eu ziceam metaforic cu motociclismul in sange...daca s-a si potrivit...si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 daca doresti iti pot incarca eu bateria la mine dar din pacate nu pot da redresorul ca nu este al meu . si mie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 si mie ? si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . Azi e mierti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Azi e mierti ? joi pardon ...acum 30 de min mam trezit si inca nu am baut cafeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Azi e mierti ? Pentru ca timpul si spatiul sunt relative, in comunitatea forumistilor motociclistilor timpul curge alfel decat pentru restul muritorilor de rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) era un tip pe undeva prin forumurile astea si nu-l mai gasesc ... il tot caut de ceva zile dar fara sansa vad aduce tobe noi pe comanda. de la diferiti producatori ..Remus ..Roads Italia...Mivv..Leo V...din Italia... poate-l stie careva si mi da si mie un link... thx ..avea la inceputul topicului lui o gramada de poze cu ce aduce Editat Aprilie 8, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Tu cu mobra ta aia faina Bine ca mai e si alt endurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ma alatur si eu grupului. Mutat langa gura de metrou Dristor2. Itaaa....sa vii cu o ciocolata la sefa! (in acest caz nu ma reneg ) Tu cu mobra ta aia faina Bine ca mai e si alt endurist Pe tine nu te mai vede omu la fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Itaaa....sa vii cu o ciocolata la sefa! (in acest caz nu ma reneg ) Si lu` sefu Nyt, nimic? O cafea, o biscuite?!? Numa` la tine te gandesti sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Si lu` sefu Nyt, nimic? O cafea, o biscuite?!? Numa` la tine te gandesti sefa Da ce el se gandeste la mine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Pe tine nu te mai vede omu la fata.... Pai fara mobra nu mai dau p'acolo. Stai sa vie bascula si pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate