male_valy Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 HRISTOS A INVIAT.Salut tuturor. Ma numesc Valentin Alin, am 23 de ani, stau langa piata Trapezului, in fata Bisericii. Am achizitionat de o saptamana un CBR F4i. As vrea sa vin si eu la o intalnire a voastra, poate mai invat si eu cate ceva de la voi pentru ca eu sunt incepator-am permisul de 6 luni, dar merg pe motor de 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Despre pompa de benzina,daca e scumpa ar merge studiata varianta adaptarii uneia de Logan,se gasesc in targ Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 male_valy a spus: HRISTOS A INVIAT.Salut tuturor. Ma numesc Valentin Alin, am 23 de ani, stau langa piata Trapezului, in fata Bisericii. Am achizitionat de o saptamana un CBR F4i. As vrea sa vin si eu la o intalnire a voastra, poate mai invat si eu cate ceva de la voi pentru ca eu sunt incepator-am permisul de 6 luni, dar merg pe motor de 1 saptamana. Negru mat? Nice arata bine motorul ...Pai te asteptam vineri la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 phoaaa.. cat mai e pana vineri... apropo... Sarbatori fericite buey! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 am vb cu unchiul meu care e mecanic auto la honda... si a zis ca fiind moto pe carburatie ar tr sa mearga oproape orice pompa de la un moto tot pe carburatie (parerea lui ). e adevarat ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 edutzu20 a spus: am vb cu unchiul meu care e mecanic auto la honda... si a zis ca fiind moto pe carburatie ar tr sa mearga oproape orice pompa de la un moto tot pe carburatie (parerea lui ). e adevarat ?! merge o pompa care sa aiba un debit destul de mic si presiune pe masura, max 1-2 bar altfel iti va forta cuiele poanto si asta nu-i bine.....creeaza probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 am cumparat o pomba care a fost pe un cbr600 si ma costat 150 ron si e ok acum trebuie doar sa mi se mai sincronizeze carburatoarele ca ultima sincronizare a fost acum aproape 3 ani si vineri sper sa vin cu ea ...nu e ea cine stie ce , dar asta mi-am putut permite acum 3 ani si momentan asta imi permit .O seara buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
male_valy Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ravenitza a spus: Negru mat? Nice arata bine motorul ...Pai te asteptam vineri la intalnire Da, negru mat. Merci. Unde si la ce ora vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 male_valy a spus: Da, negru mat. Merci. Unde si la ce ora vineri? la ora 19:00 la a doua gura de metrou titan , cea din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 edutzu20 a spus: vineri sper sa vin cu ea ...nu e ea cine stie ce , dar asta mi-am putut permite acum 3 ani si momentan asta imi permit .O seara buna ! Sunt de parere ca nu conteaza motorul atata timp cat ai cu adevarat motociclismul in sange...Fiecare conduce ce poate/ce isi permite/ce vrea... edutzu20 a spus: la ora 19:00 la a doua gura de metrou titan , cea din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Are cineva sa-mi imprumute si mie un redresor sa incarc bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 ravenitza a spus: Sunt de parere ca nu conteaza motorul atata timp cat ai cu adevarat motociclismul in sange...Fiecare conduce ce poate/ce isi permite/ce vrea... bunicul meu e motociclist ( nu mai merge dar sper sai pot lua un scuter japonez vara asta ca sa se simta iar ca in tinerete ) , tatal natural tot motociclist, si pana sa ma urc prima data pe un scuter (yamaha jog ) nu ma pasionau si dupa ... nu mai m-am putut opri . Mesaj completat nice_sun_man a spus: Are cineva sa-mi imprumute si mie un redresor sa incarc bateria? daca doresti iti pot incarca eu bateria la mine dar din pacate nu pot da redresorul ca nu este al meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 edutzu20 a spus: bunicul meu e motociclist ( nu mai merge dar sper sai pot lua un scuter japonez vara asta ca sa se simta iar ca in tinerete ) , tatal natural tot motociclist, si pana sa ma urc prima data pe un scuter (yamaha jog ) nu ma pasionau si dupa ... nu mai m-am putut opri . Bine eu ziceam metaforic cu motociclismul in sange...daca s-a si potrivit...si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 edutzu20 a spus: daca doresti iti pot incarca eu bateria la mine dar din pacate nu pot da redresorul ca nu este al meu . si mie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 alexutzza a spus: si mie ? si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 edutzu20 a spus: si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . Azi e mierti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 edutzu20 a spus: si tie , dc nu dar asta azi sau vineri ca miercuri lucrez . thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nyt a spus: Azi e mierti ? joi pardon ...acum 30 de min mam trezit si inca nu am baut cafeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nyt a spus: Azi e mierti ? Pentru ca timpul si spatiul sunt relative, in comunitatea forumistilor motociclistilor timpul curge alfel decat pentru restul muritorilor de rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) era un tip pe undeva prin forumurile astea si nu-l mai gasesc ... il tot caut de ceva zile dar fara sansa vad aduce tobe noi pe comanda. de la diferiti producatori ..Remus ..Roads Italia...Mivv..Leo V...din Italia... poate-l stie careva si mi da si mie un link... thx ..avea la inceputul topicului lui o gramada de poze cu ce aduce Editat Aprilie 8, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Tu cu mobra ta aia faina Bine ca mai e si alt endurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 stege a spus: Ma alatur si eu grupului. Mutat langa gura de metrou Dristor2. Itaaa....sa vii cu o ciocolata la sefa! (in acest caz nu ma reneg ) switch a spus: Tu cu mobra ta aia faina Bine ca mai e si alt endurist Pe tine nu te mai vede omu la fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ravenitza a spus: Itaaa....sa vii cu o ciocolata la sefa! (in acest caz nu ma reneg ) Si lu` sefu Nyt, nimic? O cafea, o biscuite?!? Numa` la tine te gandesti sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 alex ripper a spus: Si lu` sefu Nyt, nimic? O cafea, o biscuite?!? Numa` la tine te gandesti sefa Da ce el se gandeste la mine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 ravenitza a spus: Pe tine nu te mai vede omu la fata.... Pai fara mobra nu mai dau p'acolo. Stai sa vie bascula si pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate