rudeboy Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 buna seara lume! Caut si eu un service sa fac un schimb de ulei/filtru pe aici prin zona. Cine ma poate indruma? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 buna seara lume! Caut si eu un service sa fac un schimb de ulei/filtru pe aici prin zona. Cine ma poate indruma? Mersi Fabio: 0733546951 ii zici ca vii din partea lu Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 buna seara lume! Caut si eu un service sa fac un schimb de ulei/filtru pe aici prin zona. Cine ma poate indruma? Mersi sau treci pe la Gabriel cu ulei si filtru si le schimba el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sau treci pe la Gabriel cu ulei si filtru si le schimba el Diseara plimbarica? poate de data asta ajung si eu ) dar daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Diseara plimbarica? poate de data asta ajung si eu ) dar daca ploua? Te uzi la shtrampi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Te uzi la shtrampi ? Foarte amuzant ideea era daca voi iesiti si cand ploua, pentru ca nu am de unde sa stiu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Foarte amuzant ideea era daca voi iesiti si cand ploua, pentru ca nu am de unde sa stiu asa ceva Dupa indelungi discutii cu meteorologul de servici, cu Preainaltul Consiliu al forumistilor motociclistilor , ghicitul in cafea si cititul in pipi urina s-a stabilit ca intalnirea se va tine la ora stabilita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu voi veni . am mers pe zapada cu o capra acum 3 ierni (pe vremea aia aveam permisul ) o ploaie e nimica toata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Dupa indelungi discutii cu meteorologul de servici, cu Preainaltul Consiliu al forumistilor motociclistilor , ghicitul in cafea si cititul in pipi urina s-a stabilit ca intalnirea se va tine la ora stabilita ! Multumesc de veste! acum sunt lamurita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) stie cineva sa faca o asigurare pt. 6 luni, sa "repare" un ambreiaj, sa curete carbelitoare + reglat si sa dea un ITP GRATIS? (sau in rate) Editat Aprilie 9, 2010 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu182 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 era un tip pe undeva prin forumurile astea si nu-l mai gasesc ... il tot caut de ceva zile dar fara sansa vadaduce tobe noi pe comanda. de la diferiti producatori ..Remus ..Roads Italia...Mivv..Leo V...din Italia... poate-l stie careva si mi da si mie un link... thx ..avea la inceputul topicului lui o gramada de poze cu ce aduce salut. incearca in thread-ul "Tobe La Comanda Pt Toata Lumea Direct Din Italia Preturi Bune, Mivv, Akrapovic, Leovince RoadsItalia (artizanale - sunet criminal " din sectiunea "Vanzari>Piese de schimb, consumabile si accesorii noi". sper sa fie cel pe care-l cauti bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Deseara cred ca apar si eu la intalnire...nu de alta dar mi-e dor de fete ) Cine stie cunoaste hihihihihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) Fabio: 0733546951 ii zici ca vii din partea lu Ravenitza Multumesc mult pentru ajutor. Super multumit de Fabio, recomand la toti cei care au nevoie de service . Thx again! Editat Aprilie 9, 2010 de rudeboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 stie cineva sa faca o asigurare pt. 6 luni, sa "repare" un ambreiaj, sa curete carbelitoare + reglat si sa dea un ITP GRATIS? (sau in rate) Mai usor ar fi sa te rogi de cineva sa te ia pasager! Deseara cred ca apar si eu la intalnire...nu de alta dar mi-e dor de fete ) Cine stie cunoaste hihihihihi. Daaa....peste tot vedeti numai fete... Bine true, eu am iesit in seara asta cu "fetele" in oras... Multumesc mult pentru ajutor. Super multumit de Fabio, recomand la toti cei care au nevoie de service . Thx again! Ma bucur atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) Stie cineva pe altcineva care aduce anvelope la comanda ? ) Ma intereseaza un cauciuc care sa se incalzeasca destul de repede si sa nu fie foarte scump .... Dimensiuni: 150 / 70 / 17 De asemenea am nevoie sa imi refac ITP-ul pentru ca expira pe 25 luna aceasta... Cat costa? Unde il pot face? Vreo recomandare? Multumesc, Editat Aprilie 9, 2010 de maddok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Stie cineva pe altcineva care aduce anvelope la comanda ? ) Ma intereseaza un cauciuc care sa se incalzeasca destul de repede si sa nu fie foarte scump .... Dimensiuni: 150 / 70 / 17 De asemenea am nevoie sa imi refac ITP-ul pentru ca expira pe 25 luna aceasta... Cat costa? Unde il pot face? Vreo recomandare? Multumesc, La pod la fundeni, 60 ron parca e acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Fetiliii maine ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 La pod la fundeni, 60 ron parca e acum. Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crugar09 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Stie cineva pe altcineva care aduce anvelope la comanda ? ) Ma intereseaza un cauciuc care sa se incalzeasca destul de repede si sa nu fie foarte scump .... Dimensiuni: 150 / 70 / 17 De asemenea am nevoie sa imi refac ITP-ul pentru ca expira pe 25 luna aceasta... Cat costa? Unde il pot face? Vreo recomandare? Multumesc, Sub pod la fundeni 50 de lei, nici macar nu iti controleaza capra te duci sus cu actele, si stai vreo 10 min si gata. Cum te duci din colentina pe fundeni e pe parte dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 La ilioara,750,in 30 min. se rezolva,verifica doar seriile.. Mesaj completat Fetiliii maine ceva ? azi la 11 la titan,mergem la test-drive HD. vii?maine vedem noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Test drive ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 La ilioara,750,in 30 min. se rezolva,verifica doar seriile.. Mesaj completat azi la 11 la titan,mergem la test-drive HD. vii?maine vedem noi! High definition??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 La ce HD ma? ) e pre dimineata sa ma prind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Harley bre!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Parlitoarele alea? Hahahaha...nu mersi...ma mai bag la somn putin atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate