O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Parlitoarele alea? Hahahaha...nu mersi...ma mai bag la somn putin atunci Pai da dar de acolo continuam drumul.... Cat tine soarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 buna seara lume! Caut si eu un service sa fac un schimb de ulei/filtru pe aici prin zona. Cine ma poate indruma? Mersi sau la adresa din semnatura on topic. bre, fi-v-ar Ghermanestiul de ras sa va fie, am inghetat saptamana trecuta la plimbarea aia seara si acum sunt racit mort. lasa ca vine ea vara.....si am sa merg iara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 plimbarica survolaj breh..? p.s. au au au caputzu meu.... sefaaaa.. ai un antinevralgic ceva...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 incearca MODAFEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 plimbarica survolaj breh..? p.s. au au au caputzu meu.... sefaaaa.. ai un antinevralgic ceva...?! Ba abia ce m-am mai trezit si eu...am ajuns acasa la 4 si am luat in brate un JB de unu singur... dupa 2 pahare si o ora dormeam ca un prunc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Diseara incepand cu orele 21 meeting betzivaneala in Alter-Ego ! Care mai doreste ,care mai pofteste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Diseara incepand cu orele 21 meeting betzivaneala in Alter-Ego ! Care mai doreste ,care mai pofteste... Prezent!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 p.s. au au au caputzu meu.... sefaaaa.. ai un antinevralgic ceva...?! Vino in otopeni si iti dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Vino in otopeni si iti dau pana in Otopeni, ii trece =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 ce naiba cauti in otopeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crugar09 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Chef de plimbarica? Bogdan 0763 135 359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 ce naiba cauti in otopeni?! Am avut niste treaba seara trecuta...Daca te mai doare capu acum poti sa vii in Decebal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 bere deseara careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 pana intreb eu unde in decebal, pleci si de acolo... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 vreau si eu furtune race rosii la frane... poate stie careva unde gasesc .. care sunt mai bune ... orice sfat e bun mersi & asfalt uscat tuturor ! si fara gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 vreau si eu furtune race rosii la frane...poate stie careva unde gasesc .. care sunt mai bune ... orice sfat e bun mersi & asfalt uscat tuturor ! si fara gropi furtune racing LOLO, la 70 euro, fata si spate astept PM mai am si negre si albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Eu stiam de 100RON/furtun + ~20RON livrare, la ceva firma timisoreana. Domnu dublujack acilea de fata aparent are o oferta mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 furtune racing LOLO, la 70 euro, fata si spateastept PM mai am si negre si albastre vreau neaparat rosii, apoi sa fie de calitate si apoi ma uit si la pret, oricum o sa le cumpar dupa targ k sa consult piata mai bine mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Imi place cum ai gandit la targ probabil vor fi reduceri si vei lua de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ce liniste pe aici... ce mai faceti, dragilor? nenea Butoane, matale nu te uiti decat inainte cand mergi pe bulevard? ) sau nu raspunzi din principiu cand te claxoneaza fetele pe strada?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 constat ca ie frig afara, frig in sufletele noastre, frig in portofele haideti mai aproape, sa ne incalzim, sa ne incalzim sufletele......strangeti hora. maine seara la metrou careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 constat ca ie frig afara, frig in sufletele noastre, frig in portofelehaideti mai aproape, sa ne incalzim, sa ne incalzim sufletele......strangeti hora. maine seara la metrou careva? Depinde de vreme, daca mai e ca saptamana trecuta eu vin, daca e ca ieri zic pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) cine stie de unde pot lua niste mansoane de la rizoma cineva care aduce..... sau un magazin prin Buc.....?? ink o intrebare. mi s-a zis k "Toplite made by Yuasa" si "Yuasa" sunt facute de aceasi firma si sunt de aceasi calitate....?? si atunci de ce bateriile pe care scrie doar Yuasa sunt mult mai scumpe si se gasesc mai greu fata de cele "Toplite made by Yuasa" **dc stie careva exact de ce vorbesc s-mi dea si mie un sfat Editat Aprilie 16, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 cine stie de unde pot lua niste mansoane de la rizomacineva care aduce..... sau un magazin prin Buc.....?? ink o intrebare. mi s-a zis k "Toplite made by Yuasa" si "Yuasa" sunt facute de aceasi firma si sunt de aceasi calitate....?? si atunci de ce bateriile pe care scrie doar Yuasa sunt mult mai scumpe si se gasesc mai greu fata de cele "Toplite made by Yuasa" **dc stie careva exact de ce vorbesc s-mi dea si mie un sfat mansoane gasesti la NANA, care a inchi pravalia, dar este posibil sa mai aibe pe stoc. bateriile Yuassa, sunt super bune. bateriile top lite sunt fabricate sub licenta Yuassa, si sunt la fel de bune. baterie yuassa cred ca pot sa iti aduc eu, da-mi codul dupa baterie si sa vad ce pret pot sa-ti dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate