septimiu JFK Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 bagam vreo plimbarica azi?? ..sa stiu dc ma imbrac k un cocalar sau iau costumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Pentru ca seful nostru de cotet,Dl. NYT, a plecat la Baia Mare,ne-am facut si noi un pic de cap si am parasit cuibul.Am plecat ieri impreuna cu Oblio si eu_zero pe traseul Buc-Ploiesti-Cheia-Brasov-Busteni unde am facut un popas pt un spritz si am plecat azi dim. pe traseul Busteni-Sinaia-Targoviste-Buc. Drumul relativ ok,cateva gropi care te asteptau cu bratele deschise la iesirea din curbe sau chiar in mijlocul lor,ceva nisip,pietris si noroi de la tractoarele care carau busteni,camioane si soare,mult soare.Una peste alta, a fost frumos. Editat Mai 28, 2010 de Marlitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Pentru ca seful nostru de cotet,Dl. NYT, a plecat la Baia Mare,ne-am facut si noi un pic de cap si am parasit cuibul.Am plecat ieri impreuna cu Oblio si eu_zero pe traseul Buc-Ploiesti-Cheia-Brasov-Busteni unde am facut un popas pt un spritz si am plecat azi dim. pe traseul Busteni-Sinaia-Targoviste-Buc. Drumul relativ ok,cateva gropi care te asteptau cu bratele deschise la iesirea din curbe sau chiar in mijlocul lor,ceva nisip,pietris si noroi de la tractoarele care carau busteni,camioane si soare,mult soare.Una peste alta, a fost frumos. sa reformulam...Oblio si eu_zero te-au imbarligat, ametit si tarat dupa ei .... dar daca pana una alta a fost frumos, noi ne bucuram si speram sa o mai repetam cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 iotete la ei... sa va fie de bine! duminica? incotro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 iotete la ei... sa va fie de bine!duminica? incotro? inca nu m-am gandit...dar sigur imi vine vreo idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 iotete la ei... sa va fie de bine!duminica? incotro? Multam' Nimic stablit pentru duminica.Daca nu ploua(si sunt deschis pentru pariu)hotaram ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) @ Orlyyy, maine pot ajunge eu cu Alexandra la titan pe la 13 k sa plecam spre Ciolpani...mai devreme nu putem da-mi un pm sau un tel dc nu ne asteptati sau schimbati planul 0752447970 mersi ps: intre 9:30 si 11 nu raspund k am un examen:) Editat Mai 28, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 (editat) nu te cred, demonstreaza! pai zi un loc unde sa te gasesc in urmatoarele doua zile si iti demonstrez ca sunt viu (lucru valabil si pt domnul lipel) Editat Mai 29, 2010 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 In general p`acasa ma gasesti. P.S: Te-am vazut ieri in jurul orei 20:00, cu masina pe langa blocul unde salasluiesc. Cred ca te duceai spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Care iese la plimbarica pe seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Care iese la plimbarica pe seara? Cam ce ganduri ai Orlyy?? Pe unde vrei sa bantui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Prin Bucuresti-Ilfov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Prin Bucuresti-Ilfov. Hmm,interesant... Sa vad daca reusesc sa-l scot si pe Marlitza din casa si ne auzim mai tarziu,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Ok,astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 A venit ploaia,programul de ieseala a cazut.Maine..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 am plecat azi spre Ciolpani pe la 1 , pe drum ne-am intalnit cu @ nice_sun_man si inca 2 motoristi si am facut o mica gasca pana la circuit taxa la intare este de 20 ron dar a meritat, am vazut o cursa de moto si una de atv si a fost chiar palpitant ...noroaie aruncate peste tot..gropane ... frumos am plecat cam repede .. pe la 6 dar am facut bine k inainte cu 3 min sa ajung acasa a inceput sa picure...am scapat la mustata acum cu ploaia asta traseul va fi chiar interesant , asa k poate maine mai bag o tura q masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 am plecat azi spre Ciolpani pe la 1 , pe drum ne-am intalnit cu @ nice_sun_man si inca 2 motoristi si am facut o mica gasca pana la circuittaxa la intare este de 20 ron dar a meritat, am vazut o cursa de moto si una de atv si a fost chiar palpitant ...noroaie aruncate peste tot..gropane ... frumos am plecat cam repede .. pe la 6 dar am facut bine k inainte cu 3 min sa ajung acasa a inceput sa picure...am scapat la mustata acum cu ploaia asta traseul va fi chiar interesant , asa k poate maine mai bag o tura q masina ai loc si pt un vrajitor? dau eu berea, fara alcool, pt sofer:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 ai loc si pt un vrajitor? dau eu berea, fara alcool, pt sofer:)) PLEC LA 11:45 DE LA METROU LA DRISTOR SPRE CIOLPANI ...MAI AM 2 LOCURI LIBERE IN MASINA la ora 13 incepe cursa de moto si apoi una de atv si vreau sa le ajung cine vine sa ma sune k nu mai stau pe forum sa cetesc 0752447970Septimiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorufzs Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 care iesi la o tura cu motoru? ....pana nu incepe ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryandaniel Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 PLEC LA 11:45 DE LA METROU LA DRISTOR SPRE CIOLPANI...MAI AM 2 LOCURI LIBERE IN MASINA la ora 13 incepe cursa de moto si apoi una de atv si vreau sa le ajung cine vine sa ma sune k nu mai stau pe forum sa cetesc 0752447970Septimiu din pacate am plecat doar eu cu fratemiu de 8 ani, fata de ieri a fost mai bine ...niste norisori ne-au facut umbra, ne-am bagat prin toti boschetii de pe tot circuitul k sa facem poze, ne-am umplut de noroi ,praf ..... iar burtile de mici si de bere. am facut si primul tatuaj copilului(30lei) k sa experimentez mai intai pe el sa vad ce efecte edverse are ..... poate agata mai multe colege pe la scoala asa.... o sa va zic si voua rezultatele:)) diseara pun filmele si pozele pe transfer .ro k acuma nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 foarte tare bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 POZEEEEE: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-31may-373b08d91bc61f6c.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate