Ametist Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 cred ca vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 si io vin daca nu intervine ceva neasteptat. si imi cer scuze daca e 19:00 +/- 15min. habar n-am unde-i gura a doua de metrou de la Titan da' o gasesc eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 cum vii dinspre potcoava, este pana-n intersectia titan, pe partea dreapta!! sau ma rog, intre potcoava si intersectia titan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu ij Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 vin si yo vineri la 19 la titan 2 metrou vineri la 19 la titan 2 metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 La ora aia sunt in alta parte...sorry dar vinerea nu pot de nici o culoare, ne vedem alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 As veni cu cea mai mare placere dar vineri dimineata plec la Cluj Va doresc distractie maxima si sper sa ma alatur si eu gastii vinerea viitoare, sau sambata...cand o fi, numai sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 am numarat 5 oameni pana acum... hai ca mai e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Io stau pe Rebreanu pe la Mag.Titan1 DDU 16 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Sal vineri sunt si eu prezent acolo la Titan gura de metrou nr 2 Deci pana acum suntem 6 dc e sa se anuleze ceva dati sms sau bip la 0724798008 sau 0788949695 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 salut adi 28 ani FZR 400 daca ma primiti vin si eu locuiesc in Glina si am numai vecini cu carute sper sa pot veni si eu vineri la statia metrou titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 am trecut pe acolo in seara asta, e loc de parcare pt motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 as veni si eu ca tot stau in zona dar din pacate lucrez pana la orele 20...... Ramane pe data aviatoare sau dacaa stati mai mult..... poate o sa trec sa vad daca mai este cineva cand scap.... nu cred ca se va sta 10-15 min!! cel putin asta sper! se va intinde lumea la discutii si poate au timp sa apara si "intarziatii"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Survolaj: da e moto lu George aia "neasigurata" da nu l-am mai vazut de ceva timp, yo stau in Bl. 51A si mai sta un motorist, Cristi , cu un KTM, care si-l leaga de scara bl., poate-l stii... da nu prea se vede el cu lumea.... nici nu cred ca intra pe forum... Vineriii???? ora 19:00 la gura de M 2 la titan???? Vinerea asta...da???? Vin si yo da pwe jos poate nu veniti ca mai aveti una care sa va umple frigiderele daca ma trezesc singura acolo oricum daca nu, adica va gasesc acolo si ne vedem Ne vedem acolo deci... suntem deza 10 sau mai multi oricum sa va vedem ca veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 see ya there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Survolaj: da e moto lu George aia "neasigurata" da nu l-am mai vazut de ceva timp, yo stau in Bl. 51A si mai sta un motorist, Cristi , cu un KTM, care si-l leaga de scara bl., poate-l stii... da nu prea se vede el cu lumea.... nici nu cred ca intra pe forum... Vineriii???? ora 19:00 la gura de M 2 la titan???? Vinerea asta...da???? Vin si yo da pwe jos poate nu veniti ca mai aveti una care sa va umple frigiderele daca ma trezesc singura acolo oricum daca nu, adica va gasesc acolo si ne vedem Ne vedem acolo deci... suntem deza 10 sau mai multi oricum sa va vedem ca veniti Pe Cristi il stiu, nu umbla pe forum...am crescut cu el de mici. Nu stiu daca are KTM ca n-am mai vorbit cu el de cand lumea, cel putin eu parca l-am vazut pe un DR, dar nu bag mana in foc. Esti mutata de curand in bloc? Ca eu nu te stiu. ( Stau acolo de cand m-am nascut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 "Pe Cristi il stiu, nu umbla pe forum...am crescut cu el de mici. Nu stiu daca are KTM ca n-am mai vorbit cu el de cand lumea, cel putin eu parca l-am vazut pe un DR, dar nu bag mana in foc. Esti mutata de curand in bloc? Ca eu nu te stiu. ( Stau acolo de cand m-am nascut ) " Are ktm acum si o are si pe cea veche (cred c-o tine in boxa sau in alta parte, in iarna asta o tinea pe holul blocului, pe cea veche, sper ca vb de acelasi Cristi , pt ca avea MZ inainte "DR"- sincer nu stiu la ce te referi, ce marca), si yo stau de cand m-am nascut aici dar nu am stat niciodata sa ies in fata blocului nici cand eram mica nici cand am crescut si nu mi-am tinut niciodata motorul meu afara ci numai in boxa, de 2 ori acun 3 ani in vara l-am scos putin pe campul de vis-a-vis, daca n-am carnet inca n-are rost sa-l scot din boxa Daca ai vazut vre o data o tipa foarte slaba cu o jaca de motor de piele neagra si uneori cu un bebita in carucior , ma stii daca nu ... se mai intampla sa nu se stie vecinii intre ei...... Ne lamurim vineri daca vii... adica maine, la 19:00 la titan gura 2 metrou .......nu?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 salutare! DHL si eu stau pe langa Billa in Titan, tot posesor de P5, nu cunosc ope nimeni pe aici ca abia m-am mutat ce zici ne vedem in weekend la o bere? yahoo messenger : andru_cz ************************************************************************************** Salut, m-am mutat de curand in titan( billa titan) si tot vad doua motoare parcate la benzinarie. ma intereseaza ideea, s-o aduc si eu pe-a mea, e in siguranta, cum se procedeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ************************************************************************************** Salut, m-am mutat de curand in titan( billa titan) si tot vad doua motoare parcate la benzinarie. ma intereseaza ideea, s-o aduc si eu pe-a mea, e in siguranta, cum se procedeaza? Salut! de curand sunt si eu prin zona si nici eu nu mi-am adus agregatul, vreau sa imi cumpar altul dar n-am de gand sa il las in strada, si ma gandesc sa gasesc pe cineva cu care sa impatim un garaj sau ceva de genu... hai maine la 19. si mai vorbim noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Salut! de curand sunt si eu prin zona si nici eu nu mi-am adus agregatul, vreau sa imi cumpar altul dar n-am de gand sa il las in strada, si ma gandesc sa gasesc pe cineva cu care sa impatim un garaj sau ceva de genu... hai maine la 19. si mai vorbim noroc ******************************************************************************************* nu promit ca vin, dar incerc. vreau sa vin cu motoru, il am undeva in drumul taberei , de unde sunt de fapt.vreau sa-l aduc aici , ca......trebuie. am stat foarte mult fara el. sper sa discutam maine daca pot venii, noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ************************************************************************************** Salut, m-am mutat de curand in titan( billa titan) si tot vad doua motoare parcate la benzinarie. ma intereseaza ideea, s-o aduc si eu pe-a mea, e in siguranta, cum se procedeaza? in siguranta trebuie sa fie in benzinarie! cele 2 moto pe care le-ai vazut si tu au stat in benzinarie toata iarna cu prelata pe ele! ori sunt ale angajatilor din benzinarie, ori cineva o fi vb cu ei sa le tina acolo si or fi dat si ceva banuti!! dar de siguranat, nu cred sa se puna prb, ti-am zis, ele au stat acolo toata iarna bine merci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 am uitat de poze tanku si sotia nisip muuuult cel mai mare cacao ) tanku si mortii am gafat poza cu sotia sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hogzilla Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Apar si eu maine (vineri) la 7 seara la gura lu' Titan aia parasita. Vedem noi acolo care cu care ! Acu' ma duc sa ma dau, cred prima data anul asta ! Ura si sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 in siguranta trebuie sa fie in benzinarie! cele 2 moto pe care le-ai vazut si tu au stat in benzinarie toata iarna cu prelata pe ele! ori sunt ale angajatilor din benzinarie, ori cineva o fi vb cu ei sa le tina acolo si or fi dat si ceva banuti!! dar de siguranat, nu cred sa se puna prb, ti-am zis, ele au stat acolo toata iarna bine merci!! ****************************************************************************************** m-am interesat. sunt ale unui angajat al benzinariei, si a zis ca nu se poate sa-o las si eu.........asta e sa inteleg si eu....este vorba de gura de metrou de langa posta Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 cum vii dinspre potcoava, este pana-n intersectia titan, pe partea dreapta!! sau ma rog, intre potcoava si intersectia titan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Am venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate