DKWraith Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 care din ei? Robi, George, Ciprian, Mihai, Robo... sarpente, zi bre, care, cum! Mesaj completat completare: sarpente e din "gasca cu comuniste", old times keep coming back! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 daca tot m`am pus pe intrebat si voi pe raspuns, ajutati`ma pana la capat. Recomandati`mi un magazin din Bucurestide unde sa`mi iau garnitura de la capacu` de taketi si ulei de motor si poate oi da si o bere daca mai raman banuti http://www.romimoto-piese.ro/ eu de acolo am luat diverse garnituri pentru hornetul meu. am sunat si la magazinul din cotroceni dar pretul lor era in euro iar la romi in lei ) . mi-au cerut 20 de euro pe o garnitura pe care am luat-o de la romi cu 19 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madmaxfzr Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 /index.php?...=0#entry2741120 suport roata spate NOU ocupa loc in balcon ... 80 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Hai cu primavara ca e plictiseala mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotiger Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare pe zona asta ma bag si eu Suzuki Intruder C800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare pe zona asta ma bag si eu Suzuki Intruder C800 Noroc ! Baga cateva detalii . Prima mobra ..carnet de cand ? P.S:Frumoasa aerografia facuta de Relu,mai putin aripa fata . (de ,gusturile ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotiger Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Noroc ! Baga cateva detalii . Prima mobra ..carnet de cand ? P.S:Frumoasa aerografia facuta de Relu,mai putin aripa fata . (de ,gusturile ) . prima ...peris de anul trecut ..septembrie..pana azi doar 3000km parcursi Astept primavara sa ma dau cu ea... aerografia la Relu ...mie imi place Bafta Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 a cumparat cineva carene facute d baiatul acela de la SC HELENE ?scuze de deranj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 De aici nu cred,dar daca vrei carene vb cu baietii : www.pimoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 presupun ca sunt destul de rezonabili si la preturi nup? baiatul de care intrebam imi facea carena fata si codita in 160E la un r6 din 2003... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 presupun ca sunt destul de rezonabili si la preturi nup? baiatul de care intrebam imi facea carena fata si codita in 160E la un r6 din 2003... Carena fata ce inseamna la tine ? Bot sau cu tot cu laterale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 carena fata e carena fata...nu are treaba cu laterala...deci bot cum ai spus u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Si cu latarale cat te duce la baiat ? Cel mai bine da un telefon si vb cu baietii ce vrei exact si pretul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 nu am nevoie de laterala am avut crash paduri bune :)s-a spart doar carena fata si am rupt semighidonul incepator ce vrei asa se intampla Mesaj completat mai am si eu nevoie de un stop...de r6-2003....ma poti indruma? ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Baga o intrebare aici ! /index.php?showtopic=41463 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 salutare pe zona asta ma bag si eu Suzuki Intruder C800 Foooarte frumoasa! Bine ai venit. P.S. Daca o vede Mihaela a mea, ti-o fura 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 ms nyt... vad aici ca sunteti sectorul 3... eu stau in zona mall vitan...sunteti grup?iesiti la plimbare?sau e ceva asa mai mult cyber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geus Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 salutare domnilor sunt si eu din titan si de anul trecut cam de prin primavara am devenit si eu motociclist, mereu i-am admirat pe cei de la gloria cam de prin 96 cand mergeam la liceu la I O R acum incerc sa fac si eu parte din grup . acum pe unde se mai intanleste lumea pe la motrou pe la gloria si daca sunt dispusi sa primeasca in comunitate si dastia mai noi ca eu cred ca suntem multi "bighinari" ca sa zic asa . eu am suzuki gs500f din 2006 deci........ salutare domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 salut! bine ai venit! cat despre intalniri, mai la primavara la gura de metrou Titan( cea din parc), pana atunci lumea se betzivaneste prin carciumi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passion_islife Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Va salut, Din ozana fostul parc cu nuci, revin cu aprilia pegaso 650... Va pupa baiatu,sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 (editat) ms nyt... vad aici ca sunteti sectorul 3... eu stau in zona mall vitan...sunteti grup?iesiti la plimbare?sau e ceva asa mai mult cyber? Noi suntem mai mult forumisti, decat motociclisti, si adunam km pe forum in postari. Va salut,Din ozana fostul parc cu nuci, revin cu aprilia pegaso 650... Va pupa baiatu,sa auzim de bine. Noi p`aci preferam sa fim pupati de fete. Editat Februarie 15, 2011 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Ce de lume noua prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 hai ca mai este putin si da musca si sa vezi atunci partaiala si bericeala competitii si contradictii Frumoasa i viata de motomobrist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 te mananca sa te dai cu mobra? cand ii scoatem pe Robi si pe Ciprian la o bere in celebra carciuma din Gloria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 hey lume ! care e interesat de un laser tag sau de un adventure park ? 1. laser tag 15 lei o ora, teren 4000 mp super tare http://www.cautareduceri.ro/deal804 2. adventure park http://www.zumzi.ro/244/20-lei-pentru-un-b...lei-reducere-60 (15 km de bucuresti pe dn1a, au si terasa, e in padure) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate