stulewa Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 dap, deseara dupa 7 ne vedem acolo, dupa recalculari am mai urcat o pzitie deci 61 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 diseara la 7 vine careva ? eu vin cu un prieten oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edutzu20 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 eu deja sunt aici cu inca 3 mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValentinoRS Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Buna ziua ,Valentin ma numesc,varsta 20 ani * fac in iunie*.fost detinator de scutere , microcar,minimoto,atv, locuiesc pe str. Fizicienilor langa matei ambroziei, si in fundeni langa xxl . ,fost scuterist,actual motociclist,fost detinator de nenumarate fiare si intrun final de gpz750r naked care a reusit sa ma incalece ,fara vatamari grave ,dupa o pauza de 2 ani am decis sa ma urc dinou in sea pe o aprilia rs,am putine cunostinte in RO , am locuit 8 ani in italia,incerc sa ma reintegrez si caut noi prieteni pe 2 roti .Sper sa va cunosc in curand la intruniri . Asfalt uscat. Poza am sa postez mai tarziu. Paste fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Bun venit! Citeste Topicul si gasesti cam toate detaliile. Locul de intalnire e specificat pe topic, cu harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 PASTE FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Doritori pentru o plimbare pana in BG astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 PASTE FERICIT! pastem fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 desi vaz ca pe aici bate vantu', si nu ala de la realitatea, intreb totusi.. de unde pot face rost de o baterie de pegaso AZI? YB12AL ar cam fi codul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Cei care au ratat cursa Live din Portugalia, o pot descarca gratuit de aici: MotoGP 2011 Estoril / Portugal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 a reusit careva sa descarce ceva din linkurile astea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 a reusit careva sa descarce ceva din linkurile astea?? La mine a mers sa iau cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 a reusit careva sa descarce ceva din linkurile astea?? Merge bre, si vezi ca ai si cursele de anul trecut. Daca a expirat vreun link, astept un report si il repun in functiune ! Spor la download. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 desi vaz ca pe aici bate vantu', si nu ala de la realitatea, intreb totusi.. de unde pot face rost de o baterie de pegaso AZI? YB12AL ar cam fi codul... Intrebi degeaba ... de parca noi aici ne pricepem la motociclete ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Intrebi degeaba ... de parca noi aici ne pricepem la motociclete ) ce-s alea "motociclete" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 de alea de se n varte rotile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 ceva interesant de vanzare /index.php?showtopic=660945 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 vine careva la titan azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 vine careva la titan azi? Vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 plimbarea de Vineri exclusiv pt titanisti asa ca mai mutati posturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxcpsd2 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 salut.scuze ca apelez la voi dar stiu ca datzi informatii utile. am un r6 2003 si sunt curior daca stitzi pe cineva unde sa gasesc si eu un geam d oglinda stoc si sa il si monteze? ms mult si poate de saptamana viitoare ma primitzi si p mine la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Marsul "Respect in Trafic editia 2011" ~ Repsol Day In fata pacului Carol, ora 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Bucuresti, 14/15 Mai 2010 – Timp de un week-end, Baneasa Shopping City, Repsol Romania, prin reprezentantul oficial Motus CEE si Politia Romana iti vorbesc despre respect, siguranta in trafic si placerea de a conduce intr-o maniera inedita: transformarea parcarii centrului comercial intr-un adevarat circuit al cailor putere. Iar daca este vorba despre placerea de a conduce, cel mai bine vor demonstra acest lucru invitii speciali, pilotii Napoca Rally Acadamy, Bogdan Marisca si Danny Ungur si pilotul Citroen Racing Team din Campionatul National de Raliu. Spectacol, siguranta, cai putere, cascadorii, sound exceptional si tunning – vor anima atmosfera acestu week-end Astfel, pe parcursul celor doua zile, vor avea loc o serie de evenimente remarcabile: Sambata, 14.05.2011 va avea loc Marsul “Respect in Trafic” ajuns deja la cea de a treia editie, incepand cu ora 10:00, peste 200 de motociclete si masini, avand in frunte masinile de raliu, vor marsalui prin Bucuresti, avand ca punct de plecare Parcul Carol (Piata Libertatii) si sosirea, in jurul orei 11:30, la Baneasa Shopping City. In cele doua zile de week-end,incepand cu ora 13:00, pilotii de raliu, Bogdan Marisca, Danny Ungur si pilotul Citroen Racing Team vor face demonstratii spectaculoase de indemanare, pe un traseu special amenajat in parcarea Baneasa Shopping City. Cei mai norocosi dintre spectatori vor putea fi copilotii celebrilor campioni de raliu. Cascadorii Axxa (Dinu Sorin Marius), Petrean Adrian Sorin si Sorin Zaharia vor putea fi admirati executand cele mai spectaculoase si senzationale cascadorii pe motocicleta. Concursurile cu premii Repsol cu si pentru motociclisti vor intregi spectacolul pe doua roti din cele doua zile. Si pentru ca nu se putea sa avem un show motorizat fara dritfting, Sorin Ene/Hai’U si Vasile Cristi/Mouse va vor taia rasuflarea cu demonstratiile lor. Gazda evenimentului, Cabral Ibacka, va intretine atmosfera si va va oferi premii. Va asteptam! haidi mai , trezirea, nu mai stati cu lumina stinsa sa semnam condica sambata ... Editat Mai 13, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Daca se face vreo intalnire intai pe la titan sa mergem toti la mars sa ma anuntati si pe mine.Daca nu, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 exact, ar fii frumos, as veni si eu la titan, daca nu ne vedem pe la farfurie. (ar fii prima intalnire a mea cu motoristii din titan deoarece sunt nou in Cat A.). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate