septimiu JFK Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 pozele se proceseaza ... putintica rabdare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 sunt pe topicul "mars pentru comemorarea prietenilor...." si cateva poze, si cateva filmulete de pe 15 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Sa nu mai zica lumea ca motociclistii din titan se plimba fara echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Sa nu mai zica lumea ca motociclistii din titan se plimba fara echipament data viitoare cand mai umblu asa pe caldurile astea o sa pun pungutze de gheata in geaca si in pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Mama lor de hoti.. astept o saptamana dupa cazier?!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Sa nu mai zica lumea ca motociclistii din titan se plimba fara echipament A cui e trotineta, Butoane? A ta sau a lu' Anjelu' Negru ? Mama lor de hoti.. astept o saptamana dupa cazier?!.. Relax, se poate si mai rau. Editat Iulie 18, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 plimbarica diseara la 19:00 la titan care este interesat sa anunte. Mobra e a lui dark anjelu' ala plimbarica diseara la 19:00 la titan care este interesat sa anunte. Mobra e a lui dark anjelu' ala nu ca ar fi mare agitatie dar s-a schimbat la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Relax, se poate si mai rau. Gata am rezolvat Ideea era ca cei nascuti in afara Romaniei au de asteptat cazierul, adica nu il obtin pe loc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 (editat) Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM heh ce faci mah cu idul asta esti sub acoperire ? Editat Iulie 20, 2011 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 A cui e trotineta, Butoane? A ta sau a lu' Anjelu' Negru ? Relax, se poate si mai rau. A lui Drogos Eu sunt fan Akra si cum alea sunt pentru bogati, raman fidel Leovince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 cocos,mi-ai promis niste becuri pt kira! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Nu am mai trecut pe la maicamea cocos ... De uitat nu am uitat Sper sa le mai gasesc, mama lor de becuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 bai.. voi ati auzit ceva de un accident mortal al unui baiat care statea pe langa posta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_sfx Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Salutare eu stau pe Racari mai precis la intersectia M Bravu cu Calea Vitan in jos unde era Miraj-ul si sunt norocosul posesor al unui Transalp de 600 cu care ma dau de anu asta .....cand e de bere astept un mesaj ceva...numa bine si asfalt uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 salutare... ....bere se serveste dupe intalniri sau cum se iveste vreo ocazie, bagam pe forum ... asa ca tineti aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) bai.. voi ati auzit ceva de un accident mortal al unui baiat care statea pe langa posta?! se pare ca nu... btw, s-au deschis 2 terase noi in parc, vis-a-vis de fostul "Tramvai". de ce nu mutati locu' de "joaca" acolo? e loc si pt mobre, mai un suc, mai un potol... Editat Iulie 25, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 DKW'ule.. din pacate asa este... baiatul care a murit in accidentul de la pasaju Marasesti este Cristi, prieten de multi ani de zile... statea pe stradutza din spatele Postei... RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 vine cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 fratilor, am si eu o handa cbf 500 si am dat-o unui amic, care a intrat intr-un gard, si mi-a facut o paguba de 300euro, el n-a patin nimic, dar acum nu vrea sa-mi dea banii, ce ma sfatuiti sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) il iei pe sus cu cativa baieti ,il duci la cernica(ca e aproape aici daca esti din Titan) in portbagaj si il bati de 300 de euro Editat Iulie 29, 2011 de gianni_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baziliok Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 il iei pe sus cu cativa prieteni ,il duci la cernica in portbagaj si il bati de 300 de euro stiu ca au si un cimitir pe langa manastire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 stiu ca au si un cimitir pe langa manastire... vrei sa ii faci si slujba? deci vine cineva in seara asta la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 fratilor, am si eu o handa cbf 500 si am dat-o unui amic, care a intrat intr-un gard, si mi-a facut o paguba de 300euro, el n-a patin nimic, dar acum nu vrea sa-mi dea banii, ce ma sfatuiti sa fac sa o repari, sau te lasi de motociclism (glumesc) daca ai avut bunatatea sa o dai, sunt sigur ca o sa iti asumi si raspunderea bine ca n-a patit nimic, fierul se repara (chiar daca se repara pe banii tai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate