DKWraith Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 E buna una fara ITP/asigurare/talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 gayule da tu sti sa te dai de te duci pe amc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) gayule da tu sti sa te dai de te duci pe amc ? Nu obositule ,da te astept duminica sa imi arati tu cum se face . P.S : Si sa iti arat cum se merge cu mobra aia de ti-ai luat-o . Editat August 5, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) gayule da tu sti sa te dai de te duci pe amc ? te-ai trezit betivule? poate nu apari duminca pe amc! cocos,sa bage el benzina ca la cat suge R1 (si el),nu te vad bine! Editat August 5, 2011 de Marlitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 ba obositule pei mobra aia ete atat de sopfisticata breee eu care este primarul numaru 1 intelegi mobra aia se da singura ma eu doar ii zic cat de rau sa te bata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 hai bai, lasa-ti vrajealeaaa ... care-mi da si mie o mobra sugatoare de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 'ete ce invie lumilii p-aciulea! zici ca-i Pashtele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 bai o sugatoare iti dau eu de mobra nu stiu intreabal pe nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) 'ete ce invie lumilii p-aciulea! zici ca-i Pashtele! Cica a murit spiritul moto din titan Vorbeau babele la bloc aseara bai o sugatoare iti dau eu de mobra nu stiu intreabal pe nyt Perversule! Nu te-am uitat cu pozele alea, dar sunt in mare criza de timp ... Editat August 5, 2011 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 2.0 fata si 1.9 spate e ok pt amckart? A...si sper sa ma trezesc totusi duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Vecine, lasa-mi cheile de la mobra ca eu sigur ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Vecine, lasa-mi cheile de la mobra ca eu sigur ma trezesc Hai ca ma duc sa ii fac plinu sa nu o iei goala . Ia ma gsr-u` ca merge si fara scartie pe amc O lasi intr-a 2-a si stai si fara stres ca dai cu scarita pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 vin eu si ma dau cu kartul ala de 13 cai si va arat eu cum se scoate timp record ca sa nu mai existe discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 vin eu si ma dau cu kartul ala de 13 cai si va arat eu cum se scoate timp record ca sa nu mai existe discutii iti dau cu tot cu kartu tau de 13 cai pana canti margareta asa ca mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 iti dau cu tot cu kartu tau de 13 cai pana canti margareta asa ca mai incearca e o mica diferenta de 170 cai totusi! Dar platesc un pustiulica d'ala de clasa a sasea sa vina cu kartul lui in 2 timpi si deja la ala zici pas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 e o mica diferenta de 170 cai totusi! Dar platesc un pustiulica d'ala de clasa a sasea sa vina cu kartul lui in 2 timpi si deja la ala zici pas ) eu platesc o gorila sa nu il lase pe pustulica sa intre cu cartu i win eu platesc o gorila sa nu il lase pe pustulica sa intre cu cartu i win ceva poze fetele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Cica a murit spiritul moto din titan Vorbeau babele la bloc aseara Nu vorbeau la blocul care trebuie Btw, rezolvashi ceva cu motoretu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 transalpina we asta, in caz ca intereseaza pe cineva cazare moca in sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Nu vorbeau la blocul care trebuie Btw, rezolvashi ceva cu motoretu'? Inca nu Oricum te voi anunta de indata Apropo, care vreti o pereche de Leovince SBK ptr. GSR Hai ca am nevoie de bani ptr obiective foto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Inca nu Oricum te voi anunta de indata Apropo, care vreti o pereche de Leovince SBK ptr. GSR le dai moka? Editat August 10, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 merg la tico...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 merg la tico...? Si 'tz iese o evacuare 3-1-2 racing de tuata frumusetzea! Da' vezi ca in cazu' asta ii triplezi valoarea lu' Ticoitz'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Inca nu Oricum te voi anunta de indata Apropo, care vreti o pereche de Leovince SBK ptr. GSR Hai ca am nevoie de bani ptr obiective foto ) da-mi t rog pm cu pretul si 1-2 poze & alte info., am ceva GSRisti care ar fii interesati dc e un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 astea sunt finalele, merg si pe TICO Pretul este undeva la - 15% fata de pretul de magazin. Sunt Noi noute! Nu am sillencere la ele, desii, nu cred ca intereseaza pe careva aspectul asta. Sunt din Titan si cantaresc putin peste 3KG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 (editat) Azi(duminica) la 7 ma bate gandul sa o iau spre belciugarele la un suc...mai este cineva interesat sa vina? Editat August 20, 2011 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate