Legnakrad. Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 am fost eu odata , e plictisitor mai ales daca nu cunosti pe nimeni ti-ai luat guma ?? ce faci in weekendul 24 -25 te bagi la o plimbare ? Salut, salut ! Dap, mi-am luat guma. Tocmai ce am testat-o, am ajuns si pe la Nisipurile de Aur Sa vad cum strang de bani, ce propui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) daca vreau sa-mi vand motoreta pot sa scriu aici sau trebe topic nou? La sectia Vanzari sau pe Pro Bike ai mai multe sanse , zic si ieo... P.S : Ca sa nu ziceti voi ca sunt baiat rau si nu ma implic in fenomenu moto . Ce-i ala "fenomen", bre? Editat Septembrie 14, 2011 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Nu stiu,da auzisi cuvinte d-astea pe aici cu "fenomen","comunitate" etc..si zisei ca da bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salut, salut ! Dap, mi-am luat guma. Tocmai ce am testat-o, am ajuns si pe la Nisipurile de Aur Sa vad cum strang de bani, ce propui ? o iesire in 24 - 25 , ori transalpina ori la drobeta la cazane , nu am chef de stat in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 ma bag si eu in seama... primiti si necunoscuti? CatalinC.. pe transalpina.. cu cortul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 eu nu vorbesc cu strainii cu cortul sigur o sa fie foarte frig (e septembrie totusi). Cazare putem face rost la novaci moca probabil, desi a doua zi e cam lung drumul cred. Daca e sa fie transalpina propun sa facem novaci-transalpina si sa iesim pe voineasa pe valea oltului si dupa intoarcere, e f dragut drumul si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 deacord , la partea cu cortul e cam frig si asa sunt racit de 2 saptamani si nu mai scap de ea , o jigodie de raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 daca e moca e bun. dar totusi focul de tabara se face in camera? a stai ca nu vorbiti cu strainii. gata mi-am luat jucariile si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 fa-le o vizita vineri seara, cand se strang lumilii din cartier, si nu o sa mai fiti straini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Care lumilii ? Mai bine o rezolvam aici cu asl pls..jpg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Care lumilii ? Mai bine o rezolvam aici cu asl pls..jpg ! tare! ) vineri nu ajungem pt ca vineri e seara de bagaje- nu mai stiu cand am stat acasa intr-un weekend.de cele mai multe ori mergem la peste pe dunare, el fiind un pescar impatimit iar eu ador natura si faptul ca ma bronzez. prietenul sta in berceni eu m-am gasit aici aproape de trapezului... si most of the time stau la el. varsta e doar un numar care nu conteaza, numele se uita. momentan sunt pasagera, imi place la nebunie, dar ma gandesc sa il pun sa ma invete sa si merg pe moto. are un fzs 600 (nu pe asta o sa invat). alte info? Editat Septembrie 14, 2011 de redhair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) S-a pierdut tot farmecul cand ai zis "vineri ajungem",pluralul ala . Nici nu mai vreau jpg. Just kidding. Uelcam to the neighborhood. Editat Septembrie 14, 2011 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 dezvolta partea aia cu pestele stationar sau ceva rapitori? eu daca incerc manevra cu luatu la peste imi fac de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 dezvolta partea aia cu pestele stationar sau ceva rapitori? eu daca incerc manevra cu luatu la peste imi fac de lucru. nyt.. thought so! and very well thank you. desi sunt pasagera si in cartierul asta.. vin cam 2 zile pe saptamana acasa... hm.. cnairda.. nu stiu ce ar trebui sa inteleg din mesajul tau, asa ca lamureste tu .la peste.. ma refer cu undite si lansete si cort si tot tacamul. inclusiv de multe ori hrana pt tantari. haleluia ca vine timpul rece. apropo... daca sunt pescari pe aici amatori de o dunare, nu departe, gen greaca -giurgiu, asta e ultimul loc unde am fost... feel free to join. locuri singuratice, natura, fara cocalari cu maneaua lata-hm, aia era cureaua. whatever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 ziceam ca eu daca-mi iau prietena la peste nu am liniste, lucru normal tinand cont ca intr-o zi normala fac kilometri cu lanseta prin boschetii de pe maluri. tocmai in ideea ca m-ar tenta niste iesiri la Dunare intrebam...dac-o fi, fetele raman la plaja in treaba lor si baietii la peste. intelegi unde bat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 ziceam ca eu daca-mi iau prietena la peste nu am liniste, lucru normal tinand cont ca intr-o zi normala fac kilometri cu lanseta prin boschetii de pe maluri. tocmai in ideea ca m-ar tenta niste iesiri la Dunare intrebam...dac-o fi, fetele raman la plaja in treaba lor si baietii la peste. intelegi unde bat? cam asta e ideea tuturor. voi tarzan bring food, noi ne facem frumoase bronzandu-ne si facandu-va galerie. ba mai mult, ma laud ca am scos ceva pesti pe mal. weekendul asta noi mergem iar. wanna come? s-ar putea sa mergem cu masina ca sa mai luam un cuplu . sau venim cu motorul daca mergem singuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nu stiu,da auzisi cuvinte d-astea pe aici cu "fenomen","comunitate" etc..si zisei ca da bine . chestiile alea de "ezicsta" ? S-a pierdut tot farmecul cand ai zis "vineri ajungem",pluralul ala ... Ghinion pa fond de neshansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 daca e moca e bun. dar totusi focul de tabara se face in camera? a stai ca nu vorbiti cu strainii. gata mi-am luat jucariile si am plecat. la mine in camera cu siguranta nu o sa se faca foc de tabara, daca sacrifici tu camera ta e ok ! desi mai bine luam un poster cu un foc de tabara si ne uitam la el, dupa ceva votca chiar o sa vezi ca arde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 aham. prefer visinata. facuta de prieten. muuult mai buna decat orice porcarie de pe piata. nu cunoastem pe nimeni, desi am vrea, noi ne gandeam pe weekendul viitor 24-25 un munte. transalpina am mai facut-o o data anul asta. era ori asta ori un traseu turistic, bran brasov cu intoarcere pe cheia. si sa vedem tot ce se poate vedea pe ruta aia. nu avem pile la cazari asa ca tot cu cortul stam. imi pun baza in cortul dublu, saltea si echipamentele de pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 aham. prefer visinata. facuta de prieten. muuult mai buna decat orice porcarie de pe piata. nu cunoastem pe nimeni, desi am vrea, noi ne gandeam pe weekendul viitor 24-25 un munte. transalpina am mai facut-o o data anul asta. era ori asta ori un traseu turistic, bran brasov cu intoarcere pe cheia. si sa vedem tot ce se poate vedea pe ruta aia. nu avem pile la cazari asa ca tot cu cortul stam. imi pun baza in cortul dublu, saltea si echipamentele de pe noi. Mama dar ce motor are prietenul tau frate ? Honda goldwing ? Unde bagati toate astea ? Si noi am mai facut o data transalpina dar ne-a prins un pic noaptea De data asta poate o sa incercam sa o prindem ziua. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Unde si cand se mai strang cei din Dristor/Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Mama dar ce motor are prietenul tau frate ? Honda goldwing ? Unde bagati toate astea ? Si noi am mai facut o data transalpina dar ne-a prins un pic noaptea De data asta poate o sa incercam sa o prindem ziua. Drum bun haha. Nu. Fzs 600..are suport de topcase pe care punem: gratar micut, saltea, cort, 2 saci de dormit plus pompa plus toporisca. Ultimele dati nu am mai luat pompa, umflam salteaua la toba inorogului.anything else, intr'un backpack. E pacat daca nu ai campat noaptea pe transalpina. O sa pun niste poze, dar nu stiu daca sunt offtopic.anul trecut am prins noaptea cu ploaia de stele. Cerul senin...a fost splendid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Nu mai e comunitatea asta ce a fost candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 ce doarme lumea pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 nu chiar toata lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate