elparu Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 (editat) Nu am gasit unde sa postez in alta parte, trec zilnic, de 2 ani, pe langa motocicleta asta din spate de la trapezului. Deja nu mai pot s-o ignor, o visez. Daca aveti vreo informatie, shoot. Editat Martie 8, 2016 de elparu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Inca putin si devine natura moarta ! Cred ca are cel putin 2 ani de cand sta asa ! Si de ce ai visa-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Pai ca e in drumul meu, cu bicla, pe jos, cu motoru pe langa ea trec. Si mi-e mila si mie, am un suflet..na. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Salutare, Eu locuiesc pe Nicolae Grigorescu, la 2 minute de gura de metrou. Am un Suzuki GS500E din 2000 și mă bucur să mă aflu printre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Uelcăm ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Salutare, Eu locuiesc pe Nicolae Grigorescu, la 2 minute de gura de metrou. Am un Suzuki GS500E din 2000 și mă bucur să mă aflu printre voi. salutare vecine,la grigorescu stau si eu iesim la plimbare....vremea sa ne ajute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Buna! Subscriu! Peste vreo luna vin si eu la plimbare! Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Buna! Subscriu! Peste vreo luna vin si eu la plimbare! Abia astept! Cel mai bine,eu am iesit din februarie dar "strange" un pic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Cel mai bine,eu am iesit din februarie dar "strange" un pic ! Măi, eu mă dau din februarie, fără probleme, frigul nu mă deranjază așa tare. Cu motorul mă duc aproape zilnic la muncă și nu am avut niciun fel de probleme. Pun izmene, mănuși, fular și sunt bun de drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Daca aveam permisul eram de mult timp in trafic. Indiferent de gradele de afara. Dar mai am jumate de scoala si gata!!! Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 E bun entuziasmul, dar nu uita precautia. Zâmbetul de sub casca trebuie sa fie acompaniat de niște ochi cat cepele și o încheietura blândă. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Daca aveam permisul eram de mult timp in trafic. Indiferent de gradele de afara. Dar mai am jumate de scoala si gata!!! Abia astept! Asa-i la inceput, in cativa ani o sa-ti treaca cheful sa mergi pe orice vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Agheorgheoaie Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 E bun entuziasmul, dar nu uita precautia. Zâmbetul de sub casca trebuie sa fie acompaniat de niște ochi cat cepele și o încheietura blândă. Drumuri bune. Corect. Foarte frumos spus! O sa tin cont. Nu am cum sa nu fiu entuziasmata cand stiu ce ma asteapta (in viitor si in fata blocului ) » Post actualizat in 17 Mar 2016 10:37 Asa-i la inceput, in cativa ani o sa-ti treaca cheful sa mergi pe orice vreme. Stiu. Mi s-a mai spus. Cu siguranta asa va fi, pentru ca voi vorbiti in cunostinta de cauza, insa acum va dau dreptate asa cu jumatate de gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Asa-i la inceput, in cativa ani o sa-ti treaca cheful sa mergi pe orice vreme. Posibil, dar momentan profit oricât de mult posibil. Sper să se treacă de 20 grade Celsius în aprilie și să ne grupăm pentru o excursie. Editat Martie 17, 2016 de Moise Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Care scoatetz' trotinetu' vineri? Io momentan tot cu espressoru' ca inca nu am gume la VX... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Trotinetele e scoase de ceva timp. Vx-ul ala il mai terminam si noi sa facem un test-drive ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Terminam! Astept sa apara un K60 cu DOT proaspat si sa schimb opincile... a, si aripa spate... Editat Martie 25, 2016 de DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Deci la anul poate..poate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Sa nu exageram, Am scapat de delegatii, acum pot sa mesteresc in voie, spre ''bucuria'' vecinilor. Intre timp a fost pe la Ambulanta Moto la o consultatie, dpdv mecanic este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 (editat) Credeti ca ar fi cazul sa redeschidem seria intalnirilor de la Titan?!.Mai sunt doritori? sa facem un mic sondaj pe grup? Editat Martie 27, 2016 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 O serata muzicala, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoonimeni Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Credeti ca ar fi cazul sa redeschidem seria intalnirilor de la Titan?!.Mai sunt doritori? sa facem un mic sondaj pe grup? Doritor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Afv Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Credeti ca ar fi cazul sa redeschidem seria intalnirilor de la Titan?!.Mai sunt doritori? sa facem un mic sondaj pe grup? ar fi frumos,treceti-ma pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moise Cristian Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Credeti ca ar fi cazul sa redeschidem seria intalnirilor de la Titan?!.Mai sunt doritori? sa facem un mic sondaj pe grup? Mă bag! » Post actualizat in 29 Mar 2016 12:16 Vecinii, Joi se anunță vreme frumoasă, care se bagă la traseul de mai jos? http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/inapoi-la-lista-trasee-indicativ-drum_31.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoonimeni Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Buna, Facem si noi o intrunire sa ne cunoastem. Eu recomand sambata aceasta 02.04.2016. Locul si ora ramane la latitudinea voastra. Cu stima, Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate