DKW Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Încă ! Aprob pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Aprob pozitiv. suntem aici...sau pe dincolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Suntem aici ......dar nu ne vede nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Orly cum e la Ploiesti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 O apă plată, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 O apă plată, ceva? unde,cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Titanuuu...doarmeee ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Deloc, invarte roata. De sambata, o tura lejera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cum doarme? Eu astept weekendul, sper, fara ploaie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cum doarme? Eu astept weekendul, sper, fara ploaie!!! hm..wk asta se pare ca avem parte de ploaie...wk urmator se anunta intalnire la manesti...merge careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cum o fi norocul in weekend, cu sau fara ploaie. In principiu ar trebui sa ajung la Manesti, dar scarbiciul e prioritar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 tentant manesti ul. dar, daca e ca in acest weekend, zic pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Normal ca merg la Manesti. Sunt printre gazde ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Normal ca merg la Manesti. Sunt printre gazde ) se face ceva adunare in titan catre locatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Eu o sa plec mai devreme pentru pregătiri. Din câte știu e un event pe FB pentru o plecare vineri la 17. Daca vrei sa pleci cu un grup anunta-ma când și o sa mă interesez cum se mai pleacă. O sa fie și vineri dimineață și sâmbătă plecări. Nu neapărat din titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Eu o sa plec mai devreme pentru pregătiri. Din câte știu e un event pe FB pentru o plecare vineri la 17. Daca vrei sa pleci cu un grup anunta-ma când și o sa mă interesez cum se mai pleacă. O sa fie și vineri dimineață și sâmbătă plecări. Nu neapărat din titan. am gasit o gasca de prieteni dornici de plecare sambata dim...ma voi alatura lor si ne vedem la locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 De ieri, o tura pana la Bran si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 În sfârşit ! Tovarăşu DKW învârte roata motoretelor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Promit sa nu se mai intample... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Prea mult frig, prea multa ploaie,prea cald...............................................................................................................gata si sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Ce, incepuse sezonu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Salutare, Exista adunari, intalniri in Titan? as vrea sa ma afiliez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 mda, auzisem ca te-ai trezit bauei DKV-ule, noi (eu mef max and co)ne strangem la terasa la Champions pe Ramnicul Sarat in fiecare luni seara dupa ora 20, saptamana trecuta te-ai fofilat cu Ramirez si cu Gix-u, poate reusesti saptamana asta, adica maine ba! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Bre, daca-i musai, cu placere, da' sa vaz la ce ore scap de la scarbici. » Post actualizat in 11 Jul 2017 18:04Earta-ma bre Jumba ca n-am ajuns, da' am fost sa iau copilu' de la gradinita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate