Sari la conținut

Andreea Quantum

Membra
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    11.08.17
  • Motocicleta
    Honda Shadow 750

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535
  • Interests
    bass guitar,quantum physics,photography,nature,utilitarianism

Vizitatori Recenți Profil

645 citiri profil

Andreea Quantum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Eu nu am zis de comenzi avansate pentru ca ai arata caraghios, ci pentru faptul ca e posibil sa stai incomod, cu genunchii la gat. Eu am 1,73 si am comenzi avansate si stau foarte bine. Ar trebui sa mergi un pic, sa vezi cum te simti pe un shadow fara comenzi avansate.
  2. Daca e vorba despre comparatie intre shadow 750 si vulcan 750, atunci clar Honda. Daca vorbim de vulcan 900 atunci e alta discutie, dar in bugetul ala nu te incadrezi pt vn900. Poate cel mult un vulcan de 800 dar are transmisie pe lant...Eu mi-am luat recent shadow de 750, si oscilam intre asta sau vn900, si nu imi pare rau de alegerea facuta. Este ok atat pentru oras cat si pentru drumuri in afara. Doar ca e posibil sa ai nevoie de comenzi avansate.
  3. Dragi colegi, am o Honda shadow 750 cu comenzi avansate si vreau sa ii pun crash bar. In primul rand, aveti idee daca se potriveste crash bar-ul clasic, sau ma incurca la comenzi? Parerile sunt impartite. Poate s-a mai lovit cineva pe aici de problema asta. Si daca stiti unde as putea face un crash bar, de preferat Bucuresti, m-ar ajuta. Asfalt uscat tuturor!
  4. Salutare tuturor! Sunt proaspat posesoarea unei Honda Shadow 750. Stiti pe cineva care poate face un crash bar? Sau de unde pot face rost? Am comenzi avansate, ma gandesc ca mai bine le-ar face cineva ca sa se potriveasca pe ce am eu. De preferat din Bucuresti. Multumesc.
  5. o sa ma duc luni in service cu ea, si daca este nevoie de stator,ne auzim.
  6. poate fi vreun consumator? prima oara nu a pornit dupa ce a stat 4 zile. Si am lasat-o cu farul pe pozitia on. Nu stiu daca are vreo importanta, dar am auzit ca e bine sa o lasi cu farul oprit
  7. Am si eu o problema. Poate ma puteti sfatui. Acum o saptamana nu vrut sa mai porneasca din cauza bateriei. Palpaia farul cand incercam sa o pornesc. Am reusit sa o pornesc impinsa. Toata saptamana voltmetrul indica 8 si ceva cand o porneam, dupa care 9-11 uneori 12 si fluctua aproape constant. Acum 3-4 zile, am pornit-o, si cand am aprins farul ca sa plec de pe loc, a murit motorul. Am pornit-o iar, si am mers vreo 5 minute fara far, apoi l-am aprins in mers. Azi iar nu a vrut sa mai porneasca deloc. Bateria cica e noua si schimbata in primavara. Se putea descarca asa repede?
  8. Salut! Sa facem prezenta. Ceva chopperisti prin sectorul 3 avem?
  9. Vad ca ei in carte scriu de 20w40. Dar intr-adevar, la cat a fost de cald vara asta, cred ca ar fi mai bine 20w50. Ca si brand, sa inteleg ca nu e mare diferenta de calitate intre motul, repsol si bel-ray
  10. Bine v-am gasit. Sunt si eu proaspat posesoarea unei viroage de 535 din '97. Ce ulei imi recomandati sa pun?
  11. programarea la traseu o faci tu singur la calculatorul la care ai dat examenul teoretic, imediat dupa terminarea acestuia. nu am vorbit cu nimeni la niciun ghiseu...
×
×
  • Creează nouă...