vlad_ivan Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 s-ar putea sa vin si io diseara cu frate-miu cu viraga. ivan, mi s-a parut interesanta chestia pt topicul asta....nu alerg dupa patratele sub avatar stai linistit, dupa cum vezi intr-un an jumate am decat 70 de posturi a fost o gluma, nicidecum o rautate (nici macar una mica). si mie mi s-a parut interesanta. odata demult stiam o gramada despre mitologia greaca dar de cand imi sta mintea la alte prostii habar nu mai aveam cine erau titanii si ce faceau ei. asa ca observatia ta a fost binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 iceman )) te'ai inspirat cu chestia "live to ride, ride to live" dupa logou ala pe care il facusem eu pt titani cand ne innebuneam noi cum sa numim 'trupa' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 aoleu.. am si uitat ca azi e vineri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 da..azi o sa vin cu TAB-ul ca altfel nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 sa te iau cu mine..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 iceman )) te'ai inspirat cu chestia "live to ride, ride to live" dupa logou ala pe care il facusem eu pt titani cand ne innebuneam noi cum sa numim 'trupa' ? Ma nu stiu...eu am preluat faza de la HOG...sau ceva de genu', nu stiu sigur care-i faza...dar am vazut la un Harley D ca avea un capac la filtru de aer pe care era scris "Live to Ride, Ride to Live" si mi-a placut. Nu stiu exact cine l-a spus prima oara...dar e f interesant motto-ul PS: facusem si io un logo pt titani (e postat pe forum) dar vad ca n-a prins...ca era logo mai de MC asa... cu toate ca nu-s adeptul 1%-erilor PS2: uite de unde m-am inspirat PSS: si eu vin tot ca pasager, abia saptamana viitoare depun dosarul pt plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 mii de scuze ca nu pot apraea nici azi dar asta e ghinionul meu ma lupt de ceva timp cu el dar el redfuza sa ma paraseasca Salutari celor noi veniti mii de multumiri celor existenti si din tot sufletul mue sper sa va reva cat de curand? ASFALT USCAT. PLIMBARI PLACUTE SI TOATE CEL MAI BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 ma bucur ca am putut veni azi desi cu intarziere sper sa venim cat mai multi la mica intrunire speciala de pe 14. poate ca vinerea urmatoare o sa vin cu motorul...cred ca va fi gata pana atunci. asfalt uscat si aveti grija cum conduceti! ps: au lipsit totusi cateva persoane de la intrunire...vlad? dragos?! acum vin eu si nu mai veniti voi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 aseara am ajuns si eu pe la 20 mpt a doua oara; sper sa cunosc cat mai multi ditre voi si sa facem ceva plimbari in afara buc. tot aseara 4 din noi am fost in otopeni la bikers si pot sa spun ca locul e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 noah.. imi pare rau ca n'am mai venit, dar pana cand ora 7 a sosit, eu deja m'am matolit.. ) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 @peu: ce poza ai la profil, e motorul tau? nu de alta dar arata exact ca a mea yamaha fzr600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 poza din profil e cu fosta motocicleta care era un fzr1000 (luv that bike) acum am asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 sa o stapanesti sanatos! oricum FZRurile sunt super bune, au niste motoare excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 daca ti-ai facut suficiente rezerve de ulei totul o sa fie minunat oricum o motoreta super de care imi pare rau (era impecabila), deh am vrut motor mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 scz ca nu am mai venit dar chiar nu am putut ne vedem dupa 13 daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 care mergi pe lg Ploiesti(Plopeni)200km dus-intors,plec acum cat mai repede si ne intoarcem diseara-la noapte-...Suntem 3 moto pana acum--astept orice propuneri dar fara scuter,oricum v =micuta k am lantu varza si oricum e plin DN-ul de camere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cohon Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) am fost si eu vineri dar cam tarziu, tocmai plecati, am fost eu cu taicamiu el pe un cbf 600 si eu pe un cbr 125, as vrea sa stiu cand e urmatoarea intrunire (tot vineri?) sper sa ajung si eu Editat Septembrie 30, 2007 de cohon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 gata eu am incheiat sezonul cutie de viteza sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) e cineva interesat de o plimbare in seara asta... asa linistita "de vara" l.e. @peu Editat Octombrie 1, 2007 de uncle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 am fost si eu vineri dar cam tarziu, tocmai plecati, am fost eu cu taicamiu el pe un cbf 600 si eu pe un cbr 125, as vrea sa stiu cand e urmatoarea intrunire (tot vineri?) sper sa ajung si eu Da. Vinerea! gata eu am incheiat sezonul cutie de viteza sparta Imi pare rau sa aud asta! Vezi ca te asteapta d-ra in Otopeni cu micii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 gata eu am incheiat sezonul cutie de viteza sparta Asa poate invat ceva din treaba asta.Cum ti s-a spart mai exact cutia? In mers normal sau cand ai vrut sa schimbi dintr-a I-a in a II-a la ture mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 la mine a inceput de ceva vreme sa faca figuri dar aseara a cedat definitiv totul se trage de la schibat in inferioare fara ambreiaj sau de la schibare de treapta nehotarata de ceva vreme aveam probleme la treapta 4 care din care sarea tot timpul asera eram in a treia shimb 4 accelerez sare din viteza se tureaza motorul in gol pana sa trag de ambreiaj sa schimb a 5 a intra la loc singura in a 4 a bubuie ceva in cutie si nu mai schimba; opresc si incerc sa schimb insa nu mai schiba decat 2 si trei pana la grigorescu merg asa insa la grigorescu se mai rupe ceva si raman doar cu a 2 a pana la trapezului unde s-a dus tot motorul merge dar se aude zgomot de fiare rupte in el acu sa vad unde gasesc cutie (sper sa fie doar atat) si la ce pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Un sfat pt cei cu probleme de service - apelati doar la cei pe care ii cunoasteti si de la care ati mai vazut lucrari. Eu imi blestem zilele pt cat am avut si inca mai am de patimit pt 3 zgarieturi pe carena. Nu mai zic de bani risipiti aiurea. La mecanica nu mai vorbesc, am vazut tot felul de meseriasi prin diverse "service-uri" si asa zise lucrari cu suruburi stanse "la mana" si care se desfac cand nu te astepti ca vorba aia n-au auzit de chei dinamometrice, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 nr pliabile.....mi-am facut si mie si e foarte OK dc are cineva nevoie si pot ......va ajut s va faceti:) septimiu_21 sau 0723305024 sau 0788643739 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) cu mica intarziere fata de data la care s-a discutat de eveniment.. iata ca il anunt: SUNTETI INVITATI CU TOTII... PE DATA DE 14. 10. 2007 SA PARTICIPATI LA O INTRUNIRE DE "INCHEIERE DE SEZON CALD" SI DUPA CUM SPUNEA UNUL DIN VOI... DE CE NU.. "DESCHIDERE DE SEZON RECE" PUNCTUL DE INTALNIRE VA FI ACELASI CU INTRUNIRILE SAPTAMANALE, Gura de metrou Titan2. IN FUNCTIE DE VREME... SE VA DESFASURA LA PADURE LA CERNICA SAU INTR-UN BAR A CARUI LOCATIE VA FI ANUNTATA ULTERIOR Va fi "cinstita" cu "bucate alese" din "cheta" care se va face inainte de plecarea spre destinatia de "inflorire" a intrunirii SA VEDEM CATI "Cavaleri de Titan" SUNTEM !!!! VA VOI ASTEPTA CU BUCURIE PE TOTI, SPER SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI !!! Editat Octombrie 1, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate