Alexgsx Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 bre deci pana la urma cei din balta alba unde se strang? Survolajule tu stai in bloc cu unu' alex?Mai e o endurista p-acolo ca suntem cam vecini bre @allec : moto o ti in fata la Supermarket Baba Novac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 (editat) R1der: nu cred ca exista un loc prestabilit de intalniri moto in balta.... cred ca mai de graba in etrusco.... asa am mai auzit... dar nu in balta alba.... Diadri: .......................................... PM-ul e greu nu........ nu pot sa zic decat atat...... ... etc Editat Martie 18, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R1der: nu cred ca exista un loc prestabilit de intalniri moto in balta.... cred ca mai de graba in etrusco.... asa am mai auzit... dar nu in balta alba.... HEIIIIIIIIIIIII cum nu exista un loc stabilit in Balta ?!? daca nu ai venit tu nu inseamna ca noi nu ne-am intalnit si chiar ne-am simtit bine Noi ce kakat ne chinuim sa facem aici? LOCUL DE INTALNIRE ESTE LA METROU TITAN (la gura a II-a de metrou) Vineri 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 sa stiti ca a fost multa lume si ne-am simtit bine... cum zicea tiganu din "pisica alba-pisica neagra": zis iz za bighining of a biutiful frensip va salut, si la mai mare! ************************************************************************* Salut, pana la ce ora v-ati intins?s-a mai stat mult? ziceai ceva de un garaj in zona? mai e de actualitate?sau unde putem sa ne tinem motoarele in zona? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Am stat cam 1,5 ore in parc pentru ca cei care si-au anuntat prezenta au venit , dupa care ne-am mutat intr-un bar unde am mai stat vreo 2,5 ore . De garaj ... ne-a rezolvat Negoita (primarul) pe toti din sectorul 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Am stat cam 1,5 ore in parc pentru ca cei care si-au anuntat prezenta au venit , dupa care ne-am mutat intr-un bar unde am mai stat vreo 2,5 ore . De garaj ... ne-a rezolvat Negoita (primarul) pe toti din sectorul 3. ***************************************************************************************** In bar am fost si eu, dar am plecat mai devreme, si eram curios cat ati mai stat....... si cu garaju'.......zici ca nu e nici o sansa in zona?..............nasol Editat Martie 19, 2007 de diadri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Sorry acu' realizez tu esti cel care a facut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 (editat) ok ... deci intalnirea oficiala: in fiecare VINERI ora 19:00 la gura nr.2 de metrou Titan din parc SAMBATA viitoare, ora 14:00, data: 24.03.2007, pe campul de langa parc (detalii si poze la pg. 13) GRATAR..... fiecare isi aduce portia nefacuta de gratar..... eu aduc vasele de unica folosinbta.... cine aduce gratar cine mai vine.....??????????????? astept sugestii... Editat Martie 19, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 eu aduc micii sambata dim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Totusi e buna si ideea cu gratarul sambata si propun, ca pana vineri sa ne hotaram si eventual, vineri sa punem suma "X" de bani sa mearga unul din noi (ex.: eu daca ... e OK) sa cumpere haleu pt gratar, ca sa manance tot romanul motociclist la fel. Gratarul ar putea sa-l aduca cineva, care are si care eventual, vine cu masina (ex.: Neo daca .... e OK) Ziceti si voi!!! Editat Martie 19, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 @allec : moto o ti in fata la Supermarket Baba Novac? o tin in fata blocului, str eufrosina popescu Totusi e buna si ideea cu gratarul sambata si propun, ca pana vineri sa ne hotaram si eventual, vineri sa punem suma "X" de bani sa mearga unul din noi (ex.: eu daca ... e OK) sa cumpere haleu pt gratar, ca sa manance tot romanul motociclist la fel. Gratarul ar putea sa-l aduca cineva, care are si care eventual, vine cu masina (ex.: Neo daca .... e OK) Ziceti si voi!!! foarte buna ideea cu grataru, da' nu sambata, io de exemplu, daca vremea e frumoasa prefer sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Totusi e buna si ideea cu gratarul sambata si propun, ca pana vineri sa ne hotaram si eventual, vineri sa punem suma "X" de bani sa mearga unul din noi (ex.: eu daca ... e OK) sa cumpere haleu pt gratar, ca sa manance tot romanul motociclist la fel. Gratarul ar putea sa-l aduca cineva, care are si care eventual, vine cu masina (ex.: Neo daca .... e OK) de principiu nici o problema dar eu de 11 ani nu prea mai iau hotarari de unul singur (mai bine aveam dubla personalitate si ma intrebam daca sunt liber ) asa ca trebui sa imi intreb remorca, altfel as putea sa ii spun ca ma duc la sala cu gratarul din dotare ,ce ziceti ma crede? (nu haleste moto nici cu caviar) dar oricum ne vedem sambata ps: sunt de acord cu ideea lui andrei (BL r5) nu de alta dar sa nu plimb mancarea la conserva pana cand ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) "foarte buna ideea cu grataru, da' nu sambata, io de exemplu, daca vremea e frumoasa prefer sa ma plimb" Si cel mai probabil multi gandesc asa dar nici Duminica nu e o solutie din acelasi motiv asa ca decat niciodata mai bine sambata "de principiu nici o problema dar eu de 11 ani nu prea mai iau hotarari de unul singur (mai bine aveam dubla personalitate si ma intrebam daca sunt liber ) asa ca trebui sa imi intreb remorca, altfel as putea sa ii spun ca ma duc la sala cu gratarul din dotare ,ce ziceti ma crede? (nu haleste moto nici cu caviar) dar oricum ne vedem sambata " NU te mai plange ! Te-a intrebat popa :"DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI..."? si tu sigur ai zis :"DA" Hai ma ca o convingi tu sau ia-o cu tine ca vin si yo cu gagica Oricum ne vedem si mai vorbim Vineri Editat Martie 19, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 o tin in fata blocului, str eufrosina popescu foarte buna ideea cu grataru, da' nu sambata, io de exemplu, daca vremea e frumoasa prefer sa ma plimb Si eu prefer sa ma plimb. Cred ca sambata ma bag la un drum pana prin judetul Valcea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Sorry acu' realizez tu esti cel care a facut pozele *************************************************************************************** Aha........ Si eu prefer sa ma plimb. Cred ca sambata ma bag la un drum pana prin judetul Valcea! ****************************************************************************************** Suna interesant drumul pana la Valcea.........ma mai gandesc, si ma consult, cu..........asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 eu vineri nu pot venii pt ca sunt la serv dar dc se hotareate ceva in peioada sambata-luni cu siguranta voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Heyyy...Sorry, dar weekend-ul asta nu ne vedem. Merg la un team building cu firma, de vineri... , , , , Distractie maxima la gratar sau/si in plimbari! Cya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 am inteles vinero la orele 19.00 voi fi la metrou titan gura cu nr 2 pe tricou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 (editat) pai vad ca neam strans deja 5 moto...... care ni se mai alatura vinerea asta la 19:00 la metrou 2 titan si sambata la gratar la 14:00 pe campul de pe rebreanu???? pana acum cei 5 sunt: andrei r1 neo gabyblue r1der .... nu se stie daca vine doar vineri sau si sambata si eu deci cine mai vine.... sa se exprime pe forum si sa vina vineri sa facem cumparaturi..... neo: cu neveste/prietene cu tot... ca-i sambata... sa nu stea nimeni cu graba ca se supara perechea... Editat Martie 19, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 prezenta vineri! sambata nu cred ca ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 @r1der - nu cunosc nici un tip alex pe la mine prin bloc si sa mai aiba si motor, poate sta in 53, ca cei de acolo mai umblau in gasca gloria si tot paraiau comuniste...tu de fapt unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cehu' Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 vineri vin si eu, sambata nu stiu exact daca am sa pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 La Arcul de triumf vine cineva maine? Daca nu ploua desi.. ..asa se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 azi ploua ma gandeam daca ploua si vineri.... mai veniti...sau veniti vineri decat daca nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Depinde ce se hotaraste pr forum eu in pricipiu vin si vineri si sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate