EnePeLaGene Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Te-am vazuuut! Plecam de la scoala si m-am intors dupa tine dar nu am vazut numerele ca te dusesei deja acolo aveai noroc,erai singurica pe tot bulevardul...hai mama ca mergem in weekend:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 io in w/end va salut cu faru'... de pe partie de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Ce mah? Te dai cu szr-ul pe partie? Vezi sa nu te umpli de noroi ca baiatu din poza pe care v-am aratat-o eu. Sambata trecuta am vazut niste baieti cu schiuri da cred ca erau de poza ca din cate am vazut eu zapada canci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 nu bre, ma dau cu skiurili... sper sa ninga indeajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 alexa sa stii ca pt mocioclisti asta nu e un moft...e o placere eu pot sa merg cu masina..dar merg cu motoru pt ca'mi place sa cobor inghetzat si sa ma uit la ea cum scoate aburi ca e incinsa de cat am mers cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 mah da am si eu o intrebare de incepator: io dimineatza cand plec cu pasu' dau de pete inghetate pe care imi aluneca adidasul ca are cauciucuri de vara/toamna saracu. pe motor nu sunt probleme? P.S. Dragos, pe "vecina" ai mai vazut-o? e disparuta in ceata de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 eu am plecat azi pe la 8 si era putin inghetat...dar eu n-am avut probleme, sunt si cauciucuri noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 azi am mers pt prima data cu moto pe zapada era un pic de gheatza tocata de anvelopele masinilor si se facuse o zapada murdara... intre liniile de tramvai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) Aseara am mers la o plimbare cu uncle pana prin otopeni si a fost foarte frumos, am testat si motorul meu la o viteza mai mare, a fost foarte ok! la cat mai multe plimbari. Diseara ne intalnim la gura de metrou Titan din parc, intre ora 19-19.30. Stabilim pe unde facem o plimbare, din pacate nu pot sta mult caci mai tre sa ajung undeva, dar tot vin la o tura cu motorul . Ne vedem diseara! rectificare: daca nu ploua Editat Noiembrie 30, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Pt toti cei care merg cu motorul si iarna numai respect! Eu unul astept primavara si piesele pt tuning , cauciucurile noi, deh plictiseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 vin sigur, dar nu stau mult pt ca plec la munte la skiiii ninge in disperare in Poiana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 vreau si eu la skiii .... Si eu disearaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Sorry de ieri, dar am iesit la o plimbare cu uncle pentru ca am ajuns mai devreme si ne-am intors putin mai tarziu Am condus pe ploaie si m-am descurcat bine (mai mult de a 2 a nu i-am dat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 /index.php?showtopic=155382 azi la ora 14:00 la piata constitutiei este ziua noastra a tuturor sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Maine ora 11 plecare cu motorul pana la Ploiesti, la un gratar, ma intorc seara. Cine vrea sa vina?! --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 11:01 -------------Ce faceti anul acesta de Craciun, uite o sugestie si o rugaminte: /index.php?showtopic=157243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Raveen...pooozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 sabina, ti-am trimis pozele Pentru ca sarbatorile de iarna se aproprie, va trimit un zambet si un sincer Sarbatori fericite Am devenit sentimentala rau Pentru fiecare din voi: --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 11:42 ------------- hell-o !! raven .... sal... de la mine !!! pe toti CEHU' NEO SI alexa !!!! va saluta Zodiac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) gata! o am fetita mea ne vedem in curand la titan as veni si in seara asta daca e ok vremea...desi risc, ca n-am asig :| Editat Decembrie 7, 2007 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 NU ploua veniti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 eu vin dar stau pana la 8 asa ceva ca dupa tre sa ma duc la ziua unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 (editat) I'm in to! or not.. scz dar a aparut ceva si nu mai am cum sa ajung. tre sa ajung la un party. Editat Decembrie 7, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 vineri daca va strigeti... o sa vin si eu cu noua achizitie..de la 535 am trecut la 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 (editat) @revan: il salut si eu pe "zodiac" insa spre rusinea mea nu mai stiu cine e sau care e ?! @toti: am vazut ca-s nelamuriri de ce nu mai vin... pt ca asa cum am mai spus, eu am initiat topicul, dar acum, e al nostru, al tuturor. si in plus eu nu merg pe vremea asta sub nici o forma pe motor, daca in rest, pe caldura, mai ma plimbam prin poligon si prin jurul blocului pe stradute acum e la iernat si deci si activitatea mea moto.e la iernat Ca sa nu mai vorbim ca ma asteapta licenta in vara pt care spre deosebire de alte specializari in care se face o lucrare scrisa din carti, la Regie trebuie sa faci o poveste care s-o faci scenariu de vro 100 pagini si care nu poate fi copiata din carti la care se adauga un film de scurt metraj pe care dupa ce l-ai facut scenariu, dupa ce ai facut castingul filmat trebuie sa-l faci film. Pt. scurt metraj trebuie sa gasesc si sponsori (vro 2000 E) si dupa ce l-am filmat sa-l si editez ca sa iasa filmul. Deci am o cantitate enorma de munca care , desi licenta e in iunie, trebuie s-o termin pana in februarie, ca sa mai am timp sa invat pt partea teoretica care se da scris. Dupa ce am terminat am 2 luni din iunie pana in august sa invat pt intrarea la Masterat. Imi pare rau ca nu prea mai am timp sa va vad, probabil o a mai trec daca reusesc sa rup 2 -3 ore seara, de obicei am mai mult timp liber ziua, dimineata nu seara, cand bebitu' doarme si eu pot avea liniste sa scriu. Editat Decembrie 9, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Salut, Bogdan sunt, si stau in zona Macaralei in spatele magazinului Billa. 31 de ani, lucrez in IT, permis moto din octombrie 2007. Motor, o Honda CBF500 care vine in ianuarie. Cu acordul vostru, as vrea sa ma alatur cavaleriei de Titan :-) Sarbatori fericite si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate