JhOn Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 baga'ti mah mintile 'n cap ca'ti trag vreo doo peste ceafa! te'ai prostit?! eh, vrea putina bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 eu ?! pai de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 ca meriti /:wink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Desi nu prea am mai postat pe forum si putut ajunge la intrunirile de vineri seara Gaby Ivan Piata Trapezului pe langa scoala nr.20 motor in asteptare Va doresc la toti asfalt uscat si tot binele din lume --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 20:25 -------------Desi nu prea am mai postat pe forum si putut ajunge la intrunirile de vineri seara Gaby Ivan Piata Trapezului pe langa scoala nr.20 motor in asteptare Va doresc la toti asfalt uscat si tot binele din lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ma tot uit la locul nostru de intalnire cand trec pe acolo si il compar cu cel de la Gloria. Voi nu credeti ca ar fi mai mult loc la Gloria , avand in vedere ca , probabil , ne vom inmulti? In plus acolo se poate lua si un suc , ceva de la magazinul de langa si cred ca este si o terasa pentru cei care nu au chef sa plece mai departe. De asemene cred ca Gloria este un loc mai reprezentativ pentru sectorul 3...ca tot ne-am extins Postati si voi niste pareri , acum e iarna si avem timp de discutii ...administrative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 mi-e indiferent. unde va decide majoritatea, ma voi conforma. dar nu mai bine discutam asta in jurul unei beri ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 eu nu prea stiu unde e acest Gloria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) eu nu prea stiu unde e acest Gloria Peste drum de fostul Brown Sugar,Raven! In gloria daca va duceti nu este o problema, sant obisnuiti cu motoristii, pana acum vreo 3 ani se intalneau cei cu comuniste in fata cinematografului (printre care si eu) , este o terasa acolo. Iar la cofetaria din complex se strangea o gasca de vitezane, Gloria Brotherhood. Editat Ianuarie 15, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Peste drum de fostul Brown Sugar,Raven! In gloria daca va duceti nu este o problema, sant obisnuiti cu motoristii, pana acum vreo 3 ani se intalneau cei cu comuniste in fata cinematografului (printre care si eu) , este o terasa acolo. Iar la cofetaria din complex se strangea o gasca de vitezane, Gloria Brotherhood. interesant ce spui tu aici. o sa caut ceva pe google ca sincer is pe dinafara la pozitionare gloria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 interesant ce spui tu aici. o sa caut ceva pe google ca sincer is pe dinafara la pozitionare gloria. Intreaba bre de cinema Gloria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Imi amintesc ca atunci cand eram copil, era obligatoriu sa mergem la film, la CINEMA GLORIA, sa vedem filmele de scurt metraj ale Elisabetei Bostan. Desi nu se omora nimeni, cu toate ca nu existau alternative (2 ore de program la TV), era totusi interesant de vazut povestile puse pe pelicula... Mai greu era apoi la scoala sa le comentam la BRIGADA LITERARA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 mda..mult mai misto ar fi la gloria..e mai mult spatiu e un loc si acoperit in caz de ploaie(int in cinema)..e si un magazin linga ..suc bere...bla..bla...e de discutat..cel mai bine ar fi sa votam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Va recomand Gloria, are antecedente moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 inca putin si ajungeti la mine in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) inca putin si ajungeti la mine in fata blocului si ce are, de-abia ne aduci si noua un pahar de apa sa nu mai cumparam de la buticuri Editat Ianuarie 16, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 si joia viitoare plec spre arad sa mi leg capra cu un lantza si sa o aduc acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 si io-s de parere ca la gloria e mai bine! propun sa votam...cine e de acord ca intalnirea sa se tina langa Cinema Gloria sa posteze un "1" cine este impotriva sa posteze un"0". Polul sa tina ~ o saptamana, dupa care numaram 1-urile, daca depasesc 50% din postari intalnirea se tine la Gloria....daca nu, ramana la statia de metroi. harta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 In sfarsit aflu si eu unde e Pai eu aleg: 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezmetikul Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 1 zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Ce vremuri! Mai functioneaza cinema Gloria? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 1 sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 de acolo am plecat cu pulitaiul ... cand am dat de perm pt masina pai hai 1 sa fie. mi'e indiferent. atat timp cat suntem impreuna, locatia mai putin conteaza dar ce e afara??? e CALD se topeste zapada ... => plimbariiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 de acolo am plecat cu pulitaiul ... cand am dat de perm pt masina pai hai 1 sa fie. mi'e indiferent. atat timp cat suntem impreuna, locatia mai putin conteaza dar ce e afara??? e CALD se topeste zapada ... => plimbariiiiii!!! da e cald, se topeste za[ada, e bine insa am auzit ca vin iar ninsorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) OK si vot , desi nu era graba. 1 Poate ca cei mai vechi ar putea sa-si dea cu parerea , altfel vor aparea mai multe grupulete din motiv de lipsa de democratie. Chiar ma gandeam ca nu mai sunt activi si m-am uitat pe la cativa ...si sunt ,deci au vazut si discutia asta. Toate bune! Editat Ianuarie 17, 2008 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate