Ravenitza Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Imi cer scuze ca nu am venit, insa am avut niste treaba cu masina in oras. Nu am putut amana. Nici noi 2 nu ne-am vazut anul acesta De cate ori am fost eu anu acesta nu ai venit tu. Sper sa ajung vineri si sa tragem o tura/vorba. Ati fost pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 ies la o plimbarica. pana pe la 9.30 nu plec prea departe. apoi.... cine stie??? daca mai vine cineva -0729174895 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 daca mai aveti nevoie de oameni strig si eu prezent chiar daca sunt un pic mai incet pe 4 roti dar promit sa demontez 2 din ele in cel mai scurt timp posibil --- Mesaj completat în 02 Apr 2008 11:22 -------------hmm activitate scazuta aici ... atunci sa incep sa vorbesc singur despre mine - 26 ani , stau pe istriei si... astept ... sa moara matusa Tamara sa imi lase si mie mostenire ceva maruntis sa ... pot pune si eu o poza cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 @ R4z0r sa inteleg ca sunteti apropiati. mah bine ai venit p'acilea e activitate cam mica ca na e sezon si cre k au inceput sa-si vanda calculatoarele sa-si faca plinu la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 bine v-am gasit eh asta e acum daca m-am trezit si io cand vine vara si ies oamenii la plimbare ... o sa ies si io cu masina si scot capu' pe geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Re 2 all R4z0r bine ai venit si te asteptam si pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Bun venit tuturor care s-au anuntat, intalnirile noastre sunt si pentru cei ce locuiesc in zona, dar nu dispun inca de motocicleta! Locul de intalnire este Gura de Metrou Titan, statia din parc, in fiecare vineri intre orele 19-20. Vineri daca nu ploua vin sa va vad, si poate discutam si despre o plimbare de weekend. Uncle sper ca ti-a trecut raceala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 mi-a trecut, dar nu ma lasa prietena sa ies cu moto vin negresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 uof asi fi venit si io sa vad cum e dar plec in seara asta si ma intorc tocmai duminica ... eh poate sapt. viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Next time. Asa imi place ca aici nu prea se anunta nimeni ca poate sau nu sa vina, insa topicul este urmarit...si vinerea ma trezesc ca ne strangem multe motoare, ceea ce ma bucura evident. Maine sunt anuntata eu, nice_sun_man, uncle, big_boy...completarea sunteti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Eu mai vin cu un baiat...Cristii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Din ce in ce mai bine, mai cunoastem lume si mai formam idei de plimbari. In ultimele 3 weekenduri am tot fost plecata...mai astept idei de trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Re 2 all Saptamana asta nu o sa pot veni pt ca o sa plec de la munca direct la munte. Distractie placuta si ne vedem sapt viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Re 2 all Saptamana asta nu o sa pot veni pt ca o sa plec de la munca direct la munte. Distractie placuta si ne vedem sapt viitoare. avem noi ceva, anul asta nu ne-am nimerit niciodata in acelasi timp la vreo intalnire de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Vine careva astazi la metro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Vine careva astazi la metro? fii mai explicit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 da orly am vorbit cu lumea... vine ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Next time. Asa imi place ca aici nu prea se anunta nimeni ca poate sau nu sa vina, insa topicul este urmarit...si vinerea ma trezesc ca ne strangem multe motoare, ceea ce ma bucura evident. Maine sunt anuntata eu, nice_sun_man, uncle, big_boy...completarea sunteti voi. .....+ me and Ro ( RoCristea ) ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Poate ajung si eu in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 te asteptam radule la gura de metrou din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 sorry , dar trebuie sa ajung intr-un loc urgent si cam ocupa seara , next time cu siguranta . Aveti grija de voi , bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 am ajuns la ora 22 acasa, asa ca ... se iese azi maine pe undeva? dati-mi si mie un mes la leoncristiang sau 0788829694, ca sa mor de nu ma plimb singur ca la ora 6 dimineata nu e nimeni si dupa 22 seara la fel... help ca sunt si acum tot la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Ma bate gandul sa trag o fuga pana la ploiesti....mai vine cineva?Bem un suc(sau un ceai) si ne intoarcem.Ma gandeam sa plec pe la 8~9 seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Eu mai vin cu un baiat...Cristii care din pacate nu a mai putut sa ajunga din cauza serviciului...dar promit ca vinerea viitoare vin....abea astept sa va cunosc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate