KristaKe Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 felicitari monsieur Sacal! sa o folosesti sanatos si voios! si mare grija ca OZN-urile astea is cam periculoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 .........ceva noutati...cum iti mere jucaria...sau ai baut pana ai cazut sub masa de bucurie...si nu mai poti da nici un semn de viata.... oricum ar fi...sa o stapanesti sanatos..si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Azi e azi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 asteptam sa vedem bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Eu cred ca am vazut-o Era un 636 parca la kawa, un VFR, R1 si inca niste maruntzisuri Editat Martie 19, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Gata ,ai luat-o??...au trecut toate termenele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Eu nu cred ca are el timp acum sa posteze..... Poate peste vreo 3 zila cand va fi mai epuizat... sau nu o mai avea bani de gaz... Asteptam impresii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 a venit!!!! dar abia maine ies numerele provizorii. in noaptea asta beau pana ma bag sub masa. sa nu simt orele pana maine. oricum ca prima impresie: arata foarte bine pe negru, saua este putin cam sus pentru mine (84cm) asa ca o sa o las din juguri putin. si inca ceva: nu stiu cum sa fac cu suportul de nr. pentru ca arata odios; adica stiu ce o sa fac, o sa il scot, dar numarul nu prea merge bagat sub sa. inchei si merg dupa bautura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miss_alexa Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Super motorul! felicitari pentru achizitie.. Sosea uscata si cati mai multi km fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Nu bea tot, mai lasa-ne si noua... Inseamna ca de maine poti merge cu ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Felicitari sacal...cand intrebai ce motor sa iti iei am vrut sa iti zic de bestia asta de 2007...gand la gand cu bucurie....Sa o stapanesti sanatos shi te asteptam la vara prin constanta... cat mai multi km fara incidente neplacute...shi fara probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 n'auzi ca abia azi ar trebui sa intre "in posesie"? .sorry eram rupt de somn.. si nu am realizat ce si cum este... in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 gata! e in fata blocului. impresii? e neagra -)))) am venit acasa sa iau bani de benzina si plec. o sa revin cu impresii reale de data asta. fericire mai mare nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 keep in touch si fa si tu niste poze... daca nu te rugam prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 gata! e in fata blocului. impresii? e neagra -)))) am venit acasa sa iau bani de benzina si plec. o sa revin cu impresii reale de data asta. fericire mai mare nu exista Ti-am vazut-o azi in fata la Kawa. Pixdoasa rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ...maestre hai cu pozele... ca mor de curiozitate ... si nu ca nu as fi fazut un r1 ... dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Vazuit, suit, admirat, discutat . Concluzia )chit ca nu ma omor dupa supersportive) - are prestanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 felicitari sacale ... hai diseara la arc daca nu ploua sa o vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 pai ploua... a mai aparut o probl. nu mai am garaj asa ca daca stiti, cunoasteti, aveti, garaj in cotroceni, eroilor, orizont-- pliiiiiz help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 nu lasa jucaria jos ... e pacat de ea ... daca e nevoie fao bucati si urco sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 pana una alta tu erai aseara pe la IOR pe la ora 8.45? nu. eu am casca arai, nu suomy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) la orizont nu e parcare subterana?? Parca asa vorbeau baietii pe topicul de cautari garaje. Bafta cu noua achizitie! Editat Martie 22, 2007 de dewe dee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 la orizont nu e parcare subterana?? Parca asa vorbeau baietii pe topicul de cautari garaje. Este. Sunt cel putin trei motoare acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 maestre ... hai o data cu pozele alea ... ca mor de curiozitate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 hai ca prima a ajuns la mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate