marse Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Vreo iesire in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Incercam olimpics ?? in seara asta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 din partea mea mergem la olimpic Domnul enduristu matale ce zici ? iesim si noi la o bere mica in seara asta? asa cu forta pt maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ce mai faceti mai, vad ca va intalniti la bere si pizza in ultimul timp... ! Va ard manutele sa trageti de acceleratie si trageti de o pizza, pai e frumos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) Tu ce mai faci Laur, mai traiesti te astept am si pe tine la pizza Editat Ianuarie 27, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 salutare vad ca o duceti bine baieti, abia astept sa vina vara sa ne alaturam in formatie din nou de altfel observ si mici schimbari ... felicitari marse, ti-ai laut gsxr pan la urma aa ? pedro la fel ... silviuleee lasa dreaqu berea aia si hai la o sedinta hardcore la bgs cataline ti-ai luat f4 ? noroc jon, hebe5p1n, carbone and co ... ba da ariciu nu vi se alatura ? mama de abia astept sa imi vina si mie motoreta in februarie, martie ... pana atunci va astept sa ne dam cu placa la munte http://www.youtube.com/watch?v=_BWWosuQCMg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Da chino bem, mancam ne dixtram la max. In week.end s.a iesit masiv te sunam dar stiam k nu ti.a venit mobra. Editat Ianuarie 28, 2008 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Dati si voi un mesaj pe forum cand mai iesiti la o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedrobike Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Vineri urmatoarea intalnire,probabil tot la Said,depinde cati ne strangem!Ora 20.00 la Poiana Muntelui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) dar cu motocicleta iese careva? eu am iesit ieri seara a fost super! cred unii ne-au si auzit in seara asta iesim iar deci care vrea sa iasa mai tarziu putin asta e nr meu de tel: 0766.73.76.79 PS: azi sunt minim 6 grade! Editat Ianuarie 29, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 dar cu motocicleta iese careva? eu am iesit ieri seara a fost super! cred unii ne-au si auzit in seara asta iesim iar deci care vrea sa iasa mai tarziu putin asta e nr meu de tel: 0766.73.76.79 PS: azi sunt minim 6 grade! maine ???? facem un said ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Said! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ne strangem azi la parc? doar e vineri....tot ora 20 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 bereeeeeeeeeeeeeee la 8 la Olimpics si apoi vedem unde... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) nu vine nimeni la 8 la parc cu motoru? noi mergem azi la licitatia din pow wow! care vreti sa veniti e perfect pe strada blanari langa club A ora 21:30 incepe Editat Februarie 1, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 ne-am intalnit si vinerea asta a fost superrrrrrrrrrrrr de abia astept saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 unde? ca eu am v-am cautat pe la 10 si nu erati nici la said, nici in olimpics....vre-o locatie noua? pina la urma m-am dus la licitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pedrobike Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Avem o locatie noua: in garaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 bulibasha sa pui pozele k papagalu. f tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 iti placea papagalul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 bulibasha sa pui pozele k papagalu. f tari iete' cateva.... pt papagal: "E grea frate viata la parnaie... pentru ce ai intrat, viol, babe sataniste?" .... si bonus, cateva poze co noi si bikers club, flor 1. PS: Am schimbat simeringurile.... si chiar merge suspensia! ... nasol cu vremea de (cuvant urat). Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Foarte smecher papagalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Mihneo, sa nu te imbeti ma si sa mergi asa cu motorisca, ca o sa ai haine ca ale papagalului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Sacalule. numai cu tricouri din astea rosii si motociclete negre umbli, ahh ? Silviule, lasa calculele pe telefon ca nu iese suma care o vrei tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Mihneo, sa nu te imbeti ma si sa mergi asa cu motorisca, ca o sa ai haine ca ale papagalului. ar fi mers ceva pe frigul ala dar nu sunt genul. Sacalule. numai cu tricouri din astea rosii si motociclete negre umbli, ahh ? Silviule, lasa calculele pe telefon ca nu iese suma care o vrei tu ... Silvian toata ziua butoneaza tembelefonul ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate