Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Dare_par, se pare ca berea e a mea Chino, sustin intrebarea, vine cineva vineri? As trece si eu (prima oara). Pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 holava mai vedeti vineri seara la parc ? Daca e vreme frumoasa vine lumea numai sa nu vina vreun taifun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 salut Sunt nou venit in Drumul Taberei! Unde va intalniti si la ce ora ? Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 salutSunt nou venit in Drumul Taberei! Unde va intalniti si la ce ora ? Andrei Saluatre vineri seara la ora 8 in statie la poiana muntelui langa terenurile de tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Dare_par, se pare ca berea e a mea Chino, sustin intrebarea, vine cineva vineri? As trece si eu (prima oara). Pa! Cu prima ocazie ai berea de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Cu prima ocazie ai berea de la mine Poate vineri, daca gasesc locatia E pe partea cu terenurile de tenis? Deci la drumul principal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Eu o sa pot abia peste vreo 2 saptamani , sper sa nu creasca pretul la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Daca reusiti sa ajungeti vineri la 14h pe Str Sibiu 10 (putin mai in fata de gradinita Favorit) sunteti cei mai tari ) Mai multe detalii aici :/index.php?showtopic=209383&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingtiger Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 vreun ATV prin DT? Poate ma lipesc si eu de cineva. Macar pt bere si povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Vinerea asta vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Azi,vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 venimmmmmmmmmmmm venimmmmmm venim..............................................cativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mai este cineva interesat de parc pt ca de fiecare data tot noi venim...................am putea sa ne strangem la garaj direct macar nu mai scot moto pt o plimbare pana la parc si inapoi............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) mai frumos este la parc .... mai scoti o toba eu acum am ajuns acasa si am plecat de la parc ...... Editat Iunie 6, 2008 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Da,e o zona linistita,pacat ca o perturba golanii aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cechevara Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Mi-am luat chopper. Si n-am cu cine sa ies din Bucuresti. Este careva interesat?( sunt din Dr Taberei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Acum pentru ca meciurile romaniei s.au terminat nu vad ce motiv avem sa nu ne vedem la parc. Pana la urma cine vrea sa vina vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 si daca erau meciurile romaniei ce ? nu puteam sa ne vedem la parc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Alpine nu este vorba de suporteri etc ci de romanism un fenomen pe cale de disparitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_new_guy Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 pfoaa... daca nu am carnet si totusi ma plimb.. ce are? :> mentionez ca am peste 20 si B-ul luat de la 18, si moto`u inmatriculat ... cum e? :-? amenda sau ma baga la penal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 pfoaa... daca nu am carnet si totusi ma plimb.. ce are? :> mentionez ca am peste 20 si B-ul luat de la 18, si moto`u inmatriculat ... cum e? :-? amenda sau ma baga la penal ? e penala fapta ...mai bine faci scoala (in jur de doua saptamani dureaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 e penala fapta ...mai bine faci scoala (in jur de doua saptamani dureaza) e obligatoriu sa dureze o luna. daca nu ai cine stie ce pile la scoala, nu vor sa-ti dea dosarul mai repede de o luna de zile pentru ca mai nou nu au voie. si cu programarea ... nu m-ar mira daca deja s-a ajuns in august daca te duci ACUM sa te inscrii. daca te duci peste o luna... oricum ai dreptate ca mai bine faci scoala, doar l-am informat pe omu sa nu fie dezamagit ca o sa dureze mai mult de 2 saptamani Mi-am luat chopper. Si n-am cu cine sa ies din Bucuresti.Este careva interesat?( sunt din Dr Taberei) suntem o "mana" de cioperisti care se plimba in fiecare sambata unde-i duce capul. ultimile detalii aici: /index.php?...t&p=1282904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Acum pentru ca meciurile romaniei s.au terminat nu vad ce motiv avem sa nu ne vedem la parc. Pana la urma cine vrea sa vina vine. ai inviat? ce mai faci maestre cum te simti? poate vin si eu azi pe la garaj pe la 7, poate poti sa treci sa mai povestim. ai aflat ca si eu am facut buba... Editat Iunie 25, 2008 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ceva crossisti din dr.taberei gasesc si io pe aici? pan' la urma ma multumesc si daca as gasi din bucuresti ma gandeam la ceva iesiri la coclau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate