the_new_guy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 e penala fapta ...mai bine faci scoala (in jur de doua saptamani dureaza) am inteles, merci de info ... scoala am facut`o... m-am inscris deja la exmane dar il dau abia peste 14 zile (m-au programat la 36 zile distanta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 ceva crossisti din dr.taberei gasesc si io pe aici? pan' la urma ma multumesc si daca as gasi din bucuresti ma gandeam la ceva iesiri la coclau... gasesti enduristi pentru coclau soft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Dupa multa seceta iata ca se mai intampla sa mai ies shi eu in lumea larga.Si cum n-am stat cu mana-n oo am sa pun cateva pozne cu imaginile ce s-au bulucit inaintea ochelarilor mei. Cazarea in Herculane a fost mishto.Am nimerit la niste oameni de treaba. De-a lungul Dunarii-imagini cu porumbei. ....si Robert ....si Pizza... si de restul peisaje O masa copioasa dupa ce ne-am dat seama ca suntem la capat de drum Sa ma risc sa beau? ...ma risc iata si filmul Editat Iunie 30, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STRUMF_P Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Baga shi tu poznele de la Ostrov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Nu prea am rabdare acum sa le micsorez dar o sa bag 10 buc sa se vaza ca avem activitate Deci.... Drumul spre Ostrov Traversarea cu bacul Dupa ce am scapat de Ostrov ne gandeam pe unde sa mai ajungem .La Vama Veche sau Mamaia? A castigat Mamaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Salutare, foarte frumoasele pozele. Intr-una din ele este un BMW F650GS B 24 GUY care are un parbriz inalt, eu am un bmw la fel si sunt interesat sa-mi cumpar si eu un parbriz inalt de touring. Daca posesorul vede acest post il rog sa-mi spuna si mie de unde l-a luat. Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Salutare, foarte frumoasele pozele. Intr-una din ele este un BMW F650GS B 24 GUY care are un parbriz inalt, eu am un bmw la fel si sunt interesat sa-mi cumpar si eu un parbriz inalt de touring. Daca posesorul vede acest post il rog sa-mi spuna si mie de unde l-a luat. Dau o bere Posesorul e de fapt posesoare si poti sa-i trimiti PM pe guy_ana .Sper sa fie in tara.Din cate stiu eu,asa a cumparat mobra. Editat Iulie 1, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salutare din China, va place noua mea mobra ? Am numere si pe fata nu numai pe spate, e model nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Cel mai mult imi plac grafurile de pe rezervor si camuflajul rotii de rezerva. Bine ca ai legat-o cu lantu' ca pe acolo se cam fura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 mai balaure ... ce naibilui catzi tu acolosha la aia multii si micutzii??? cu d-astea vii tu la noi??? sa te invidiem asa pe fatza??? fa si tu mai multe poze sa vada si ochiu nostru .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 foarte marfa pacanelele poate ajungem si maine seara.Mi-a parut bine sa va cunosc,ne mai vedem prin minunatul cartier.Take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 bai nene KIDROCK ,daca ai fost pe Transalpina,baga si tu cateva poze pe DRUMUL TABEREI (pagina de calatorii) sa vaza tot poporu' ca se mai misca ceva in cartierul asta.Cred ca la sfarsitul lui Iulie sau inceputul lui August bagam si noi o tura d'asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Da,frumoase artificii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clonky Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Salutare Scriu aici ca poate am vreo sansa sa aud ceva de un echipament furat din masina in noaptea de 06.07 dupa ora 03:30 (casca MaARUSHIN negru cu rosu masura M si geaca piele+textil RST negru-alb-rosu ) in Drumul Taberei zona Chilia Veche. Daca apar oferte de genu asta pe undeva.... pm. plz sau tel 0730.660.679 Marius. Mersi de ajutor Salutare Scriu aici ca poate am vreo sansa sa aud ceva de un echipament furat din masina in noaptea de 06.07 dupa ora 03:30 (casca MaARUSHIN negru cu rosu masura M si geaca piele+textil RST negru-alb-rosu ) in Drumul Taberei zona Chilia Veche. Daca apar oferte de genu asta pe undeva.... pm. plz sau tel 0730.660.679 Marius. Mersi de ajutor Salutare Scriu aici ca poate am vreo sansa sa aud ceva de un echipament furat din masina in noaptea de 06.07 dupa ora 03:30 (casca MaARUSHIN negru cu rosu masura M si geaca piele+textil RST negru-alb-rosu ) in Drumul Taberei zona Chilia Veche. Daca apar oferte de genu asta pe undeva.... pm. plz sau tel 0730.660.679 Marius. Mersi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) foarte marfa pacanelele poate ajungem si maine seara.Mi-a parut bine sa va cunosc,ne mai vedem prin minunatul cartier.Take care Horia, vreau sa marit mobra veche. Mai povesteste'le si tu baietilor din zona ce fata buna e... ca o sti. Multumesc frumos /index.php?showtopic=236342 Editat Iulie 7, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Horia, vreau sa marit mobra veche. Mai povesteste'le si tu baietilor din zona ce fata buna e... ca o sti. Multumesc frumos /index.php?showtopic=236342 am bagat la cap,am sa imprastii vestea,numai da-mi un pm cu ceva detalii despre mandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 caut pe cineva serios kre sa imi aduca un motor din italia din anunturile d p moto.it un suzuki gsr600 sau kawasaki er6n Septimiu 0752447970 sau ID: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Vineri dupa intalnirea de la park ne repezim pana la ciolpani sau ne rezumam doar pana la orizont la shaorma Editat Iulie 10, 2008 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 asa departe? eu nu merg decat pana la benzinarie la Favorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Radoni de la favorit mai e putin pana la orizont poate ii convingem si facem un efort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Vineri dupa intalnirea de la park ne repezim pana la ciolpani sau ne rezumam doar pana la orizont la shaorma ce vrei sa facem acolo ? ti-ai luat cross ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian neagu Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 asa departe? eu nu merg decat pana la benzinarie la Favorit RRaducu,te dadushi la barfa cu shefu'!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 gasesti enduristi pentru coclau soft eu vorbeam de mers cu crossul, nu de dat din gura pe chat nu-mi place siteul asta eu vorbeam de mers cu crossul, nu de dat din gura pe chatnu-mi place siteul asta www.advromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 sal... aud motoare in fiecare seara dar ma intreb daca exista o intalnire "oficiala" unde si cand. ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 sal... aud motoare in fiecare seara dar ma intreb daca exista o intalnire "oficiala" unde si cand. ma primiti? Salut, bine ai venit printre noi, intalnirea "oficiala" e vineri seara la 8 la parc in fata terenurilor de tenis (statia poiana muntelui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate