FanFane Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Salutari si de la mine ! Am si eu carnet/motor de vreo luna juma. Stau pe la Dr Taberei 35. Inca sunt pe 2 roti desi e sfarsit de noiembrie, si nu prea am de gand sa renunt pana nu da cu inghet sau cu zapada. Legat de 1 decembrie, am inteles ca se aduna ceva lume mai intai prin Drumul Taberei sa mearga la Academie ? Ma gandeam ca ar fi o idee buna sa cunosc si eu oamenii de pe aici. Ca la Academie o sa fie gramada mult prea mare sa pot sa socializez si eu un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Salut Fane.Ai grija cum mergi! As vrea si eu sa vin pe Salut Fane.Ai grija cum mergi! As vrea si eu sa vin pe 1 dar din pacate am dus motorul la garaj si ...e destul de departe sa ma pot duce dupa el.Intalnire frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 ora 11:30 ora de intalnire la parcul mogheorosi 12:00-12:30 academia militara... hai lume maine o sa fie frumos si ff multa lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 ora 11:30 ora de intalnire la parcul mogheorosi12:00-12:30 academia militara... hai lume maine o sa fie frumos si ff multa lume! Asteptam poze, pt noi "pensionarii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Mos Nicolae in Biker's Club Dintre membrii Drumul Taberei au fost la datorie subsemnatul cu sotia si copilu',Roxana,Daiana si Bulibasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Ai uitat 2 eu si Petrica sa fiti mai vigilent domnu Enduristu Ps si Plescoi care a fost foarte cuminte de data asta Editat Decembrie 8, 2008 de marse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 multumim frumos de foto superbe ... la fel de frumoase ca petrecerile ... see you next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Ai uitat 2 eu si Petrica sa fiti mai vigilent domnu Enduristu Ps si Plescoi care a fost foarte cuminte de data asta scuzee shefu,inseamna ca mi se rupsese filmu inainte sa ajungeti voi. Stiam ca te-am vazut pe acolo dar ma gandeam ca a fost data trecuta. Plescoi sta in Drumul Taberei? Nu am stiut. Stiu ca a fost si el ca doar e in poze. Da voi n-ati facut poze mei? Ia bagati. Editat Decembrie 8, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Da voi n-ati facut poze mei? Ia bagati. N am facut poze au facut alti si pt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Unul din cei mai importanti membri ai "nucleului" Dr. Taberei ne-a parasit ieri dimineata. Diseara la 20:00 ne vom intalni ca de obicei la parc si vom merge impreuna la capela unde este depus. Nu te vom uita niciodata Silvik! /index.php?showtopic=297951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Trist, foarte trist...este printre altele cel care a deschis acest topic, si unul dintre primii cinci motociclisti pe care i-am cunoscut pentru prima data cand am venit si eu la parc. Dumnezeu sa-l odihneasca -n pace !!!! :laugh: Editat Decembrie 12, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Trist,foarte trist,azi am aflat. Datoria noastra acum e sa ducem totul mai departe,topicul asta,intalnirile de la Parc,si orice alte proiecte avea el. Propun ca cine are poze cu Silvian sa faca niste afise cu mesaj gen "Nu te vom uita niciodata" pe care sa le lipim pe masinile noastre si sa le plimbam pana la sfarsitul anului. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Multi ani si sarbatori fericite tuturor cunoscutilor si necunoscutilor, motociclisti din Drumul Taberei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 La multi ani! Sanatate fericire si numai bucurii! Un an mai linistit, mai bun, mai echilibrat! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 27, 2008 Share Postat Decembrie 27, 2008 (editat) La Multi Ani tuturor! Sa ne dea Dumnezeu un An Nou fara evenimente neplacute! Ne vedem de Revelion in Biker'S Club Editat Decembrie 27, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Anul nou sa va aduca sanatate si fericire dar si motocicleta mult visata. Mie vreau sa-mi aduca o motocicleta FERRARI dar.... /index.php?showtopic=301655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 cumpar 929 sau 954 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 cumpar 929 sau 954 ! Pana la urma te ai hotarat la astea doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 avand in vedere vremea de afara ... intalnirea s-a mutat la garaj ora 20:00:00 avand in vedere vremea de afara ... intalnirea s-a mutat la garaj ora 20:00:00 cred ca in cele din urma s-a mutat la fiecare acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Iar comandam pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Iar comandam pizza? nici pizza nu vine pe vremea asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 da' shaorma vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate