Kostin Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 ..... chiar nimeni de pe aici nu stie pe cineva ?? care ar putea sa ma ajute si pe mine ?? . trist cred ca pana la urma o sama duc frumusel io pana aclo , ma urc pe el si mi-o iau usor spre romanica, dar si aici e problema ca nu prea imi suna bine cam 2000 de km pe vitezana , mai are cineva exeriente dinastea....vre-un sfat ceva ? il faci in 2 zile drumul...am facut pe vitezana bucuresti - timisoara cam in 8 ore mers regulamentar in localitati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Care erai azi la Posta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Salutare, Stiti cumva o statie Itp Moto in zona unde sa lucreze baieti finuti care nu cauta nod in papura ? Sau imi puteti recomanda una care sa fie ok ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Salut. Vezi ca e o statie ITP moto pe bulevardu Timisoara pe la Frigocom http://www.conceptcarservice.ro/itp.html, eu am fost anu trecut da nu era baiatu care facea si pana la urma m-am dus langa poligunu de la ilioara si am fost ok, in 10-15 min am scapat. Editat Martie 13, 2012 de Simpson_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Pe Bd Timisoara intre staia de trv Valea Oltului si Radox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 multumesc colegilor pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 CORECT! Recomand. Eu aveam anvelopa de alta dimensiune decat cea din talon, mi-au zis sa trec peste 30 de min, ca o sa vina repede omul de la RAR responsabil pe zona. A revenit, totul ok si gata. www.conceptcarservice.ro - acesta este service-ul. Cica patron e un fost mare gabor de cirulatie. ) Pe Bd Timisoara intre staia de trv Valea Oltului si Radox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 CORECT! Recomand. Eu aveam anvelopa de alta dimensiune decat cea din talon, mi-au zis sa trec peste 30 de min, ca o sa vina repede omul de la RAR responsabil pe zona. A revenit, totul ok si gata. www.conceptcarservice.ro - acesta este service-ul. Cica patron e un fost mare gabor de cirulatie. ) Curand trebuie sa ii fac si eu o vizita Cat v-a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Care erai azi la Posta ? daca era transalp negru eram eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 daca era transalp negru eram eu Nu stiu sigur ce moto era, eu mai eram cu un amic cu un Cbr F4 si am facut stanga pe Valea Oltului. Daca nu ma tradeaza memoria, Transalp era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Salutare....primavara asta ar fi prima mea primavara moto. Prin Dr. Taberei nu va strangeti pe nicaieri la o samanta si o cola la 2 litri??? Se pare ca nu mai este nimeni pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Prea multa Cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 am inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 pe Drumul Taberei am vazut ca se dau. nu stiu unde se strang, sunt niste baruri prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 pe Drumul Taberei am vazut ca se dau. nu stiu unde se strang, sunt niste baruri prin zona in dr taberei stau si eu...pai haideti sa clarificam ceva daca vreti un loc de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 in dr taberei stau si eu...pai haideti sa clarificam ceva daca vreti un loc de intalnire. Cum nu e activitate ? Eu ii vad seara de seara pe baieti cum vin si pleaca. Cat despre locuri, la shogun sau la azuro se mai intalnesc din ce am observat anu trecut. Locul vechi de intalnire era la Poiana Muntelui pe partea cu parcul. Eu as propune tot Poiana Muntelui sau la Bila pe undeva .... Ar fi tare sa iesim mai multi. Motociclisti din Drumul Taberei, Va propun ca vinerea urmatoare, la orele 19:00 sa ne strangem in numar cat mai mare la Mc-ul de la Billa. Ce ziceti ? Astept si alte propuneri pt ora si loc desi Mc mi se pare cam singurul ok. Ne-am mai putea intalni la Poiana muntelui pe partea cu parcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Parerea mea este ca cel mai bine este in parcare la Billa. Vineri la 19 este perfect!!!!!!!!!!! Dar in afara de Vineri, cine mai are chef sa vina si in cursul saptamanii eu unul mai ies pe acolo si nu numai eu, ne mai strangem la o vorba ceva.... Editat Martie 26, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Parerea mea este ca cel mai bine este in parcare la Billa. Vineri la 19 este perfect!!!!!!!!!!! Dar in afara de Vineri, cine mai are chef sa vina si in cursul saptamanii eu unul mai ies pe acolo si nu numai eu, ne mai strangem la o vorba ceva.... Eu pot oricand, benzina sa am ) M-am gandit la ora 19 00 ca multi muncesc vinerea si sa aiba si ei timp sa si traga sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Eu pot oricand, benzina sa am ) M-am gandit la ora 19 00 ca multi muncesc vinerea si sa aiba si ei timp sa si traga sufletul Asta asa este...numai ca ar fi bine sa ramana stabilit ca si loc de intalnire, unde sa te poti duce seara si poate dai de cineva pe acolo sa mai schimbi o vorba sau sa fugi la o plimbare. Editat Martie 26, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Asta asa este...numai ca ar fi bine sa ramana stabilit ca si loc de intalnire, unde sa te poti duce seara si poate dai de cineva pe acolo sa mai schimbi o vorba sau sa fugi la o plimbare. Pai asta incerc sa fac, sa avem si noi o zi, un loc si o ora stabila de intalnire. Ce naiba, suntem mai prejos decat alte cartiere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Cel mai bine e la Billa. Spatiu mare ptr motoare, liniste, Mecul langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Eu unul sunt dispus sa ies seara si in cursul saptamanii.........o gura de aer nu strica nimanui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Ar fi misto sa si vina lumea, eu o sa vorbesc cu un prieten care nu are cont pe forum sa vina si el cu cebereica. Cat despre loc hai sa ramana asa, parcarea de la Billa. Pe masura ce mai posteaza lumea mai dezbatem ora pana ajungem la un consens desi cred ca 19 00 e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Da.........19 este perfect din punctul meu de vedere. Daca sunt inconveniente este bine sa vina lumea cu pareri si mai ajustam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Da.........19 este perfect din punctul meu de vedere. Daca sunt inconveniente este bine sa vina lumea cu pareri si mai ajustam. cred ca o sa ne intalnim doar noi 2 sa-mi aduci flori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate