Enduristul Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 ce vreme de kko .la pranz e cald de mori iar seara cand vine omu de la munci incepe ploaia.... poate se indreapta pana vineri desi nu prea cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 daca vineri ploua ne intalnim direct in bar ocup eu o masa ca vin mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Sa ne spui in ce bar ca unii n-au fost data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noto Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Well... saptamana asta nu ajung pe acolo... work & shit... PROBABIL saptamana viitoare... sper... Bafta mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 tot la locul de intalnire in statie la Olympics langa terenurile de tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinpensiunecanina Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Fratilor sa nu plecati fara mine ca ajung dar la 19.40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 astazi e cursa de scutere pe amkcart ..yo la 7 fix ma tirez spre tunari ..se mai baga cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreifrik Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) 89RON CASCA ATV CASCA SCUTER NOI SIGILATE MAI MULTE MODELE SI CULORI 0765522485 0740481360 Editat Mai 25, 2007 de andreifrik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXZ Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 astazi e cursa de scutere pe amkcart ..yo la 7 fix ma tirez spre tunari ..se mai baga cineva ?? HAIDETI LA CURSA de la AMKART CA O SA FIE SUPER TARE, tot la 19.00 as vrea si eu sa plec. Ce spuneti ne intalnim pe la 7 fara ceva si la fix plecam ??? Eu ma duc! P.S.: Semnat LaurBalaur, scriu de pe un alt cont al altcuiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 HAIDETI LA CURSA de la AMKART CA O SA FIE SUPER TARE, tot la 19.00 as vrea si eu sa plec. Ce spuneti ne intalnim pe la 7 fara ceva si la fix plecam ??? Eu ma duc! P.S.: Semnat LaurBalaur, scriu de pe un alt cont al altcuiva... la 7 ne vedem la parc la terenurile de tenis sa plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 da, o sa fie misto la cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXZ Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 la 7 ne vedem la parc la terenurile de tenis sa plecam Exact... deci intrunirea de azi se tine la Amkart ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 haioasa cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Care se pricepe sa repare contactul de la cric ? Vinerea trecuta mi-a oprit motorul de doua ori si nu am mai riscat sa merg la Amkart. Se baga singur in seama cu cricul ridicat ,si pana ne-am prins am avut palpitatii. Noroc cu un baiat saritor caruia ii multumesc din suflet ca mi-a fost alaturi si m-a scutit de fitness din Crangasi si pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ne mai intalnim azi? daca nu e taifun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Care mai mergeti Sambata dimineata la intrunirea de la Ploiesti ??? /index.php?...6643&st=150 Eu ma duc asa ca daca vreti putem pleca impreuna pe la 10 sa zicem, la 11 sa fim acolo la timp pt parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 se pleaca in gasca la 10 de la arc.Sa va aducetzi jucarii ca sa puteti intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Care mai mergeti Sambata dimineata la intrunirea de la Ploiesti ??? /index.php?...6643&st=150 Eu ma duc asa ca daca vreti putem pleca impreuna pe la 10 sa zicem, la 11 sa fim acolo la timp pt parada. asta voiam sa intreb si eu ...tot asa vreau sa plec sambata la ora 10 spre ploiesti ...la arc parca nu as merge ca nu vreau sa merg kiar cu oricine sa ajung la 12 acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Daca o sa fie vremea buna merg si eu. Hai ne intalnim pe undeva prin Dr. Taberei daca tot stam toti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 asa ma, ajungeti acolo... si ce faceti dupa aia? eu ca nu am fost la niciun eveniment din asta cred ca e pierdere de timp ... ma contraziceti ? as veni si eu dar mi-e ca ard vremea degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 asa ma, ajungeti acolo... si ce faceti dupa aia? eu ca nu am fost la niciun eveniment din asta cred ca e pierdere de timp ... ma contraziceti ? as veni si eu dar mi-e ca ard vremea degeaba sa inteleg ca tie iti place sa muncesti 24/24 ?? si daca arzi vremea degeaba ce ?? stai la soare sau la terasa , bei un cico , mananci ceva , te uiti la motoare , razi etc ...sau poti sa te duci la munca ca sa nu pierzi niste RONI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) sa inteleg ca tie iti place sa muncesti 24/24 ?? si daca arzi vremea degeaba ce ?? stai la soare sau la terasa , bei un cico , mananci ceva , te uiti la motoare , razi etc ...sau poti sa te duci la munca ca sa nu pierzi niste RONI nu cred ca era nevoie sa dai un raspns ironic ... desi asta pare a fi adunarea roackerilor cu niprane ... sarbatoresc un an de cand s-au spalat ultima oara Editat Iunie 7, 2007 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Daca ai intra pe site-ul lor vei vedea ca fac si gesturi caritabile.Spre exemplu in loc sa-ti ia bani pe intrare, daca aduci jucarii uzate sau noi vei putea intra.Jucariile astfel stranse se vor dona unor camine de copii. Eu zic sa ne intalnim la 9:30 la parc,sa asteptam intarziatii pana la 9:45 si apoi sa plecam ca sa ne unim cu grupul de la arc si sa mergem in coloana pana la Bucov. Bine..varianta asta nu e buna pentru cei care au ceva de demonstrat mergand cu viteza ,si care vor sa ajunga acolo singuri. Lor le doresc sa nu-i prinda radarul ,ca din informatiile mele vor fi cel putin 3 mobile pe directia noastra de mers plus cele fixe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 nu cred ca era nevoie sa dai un raspns ironic ... desi asta pare a fi adunarea roackerilor cu niprane ... sarbatoresc un an de cand s-au spalat ultima oara Chino, simt un mic plagiat in replica asta a ta cu nipranistii ... stai linistit ca e frumos la Ploiesti, parada e f misto, si nu e chiar pierdere de timp, plus intrarea e gratis. Deci ramane la 10 unde ne intalnim de obicei la parc in statia de langa terenurile de tenis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 am examen la pranz asa ca o sa ajung mai tarziu asflat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate