s-kidu' Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 problema e in felul urmator am vrut sa schimb lichidul de frana si acum nu mai vrea am facut aerisirea cum trebuie (la fel ca si spatele care functioneaza) dar pompa nu mai vrea sa faca presiune mare maneta de frana nu se intareste deloc franeaza relativ dar cand impingi motorul nu tine blocata roata inainte de a scoate lichidul vechi functiona ...adica facand mai multe manete chiar se intarea binisor dau vina pe pompa....pe care chiar am desfacut-o si pare ok garniturile sunt bune la prima vedere dar tot nu vrea sa faca presiune am inversat si aerisitoarele intre ele (fata cu spate) so tot la fel ar putea fi altceva decat garniturile de la pompa ca sa nu dau comanda degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Daca ai dezamorsat pompa e destul de greu s-o amorsezi la loc.... Incearca sa bagi lichidul de jos in sus, pe la niplul de aerisire. In felul asta iese aerul din pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 Daca ai dezamorsat pompa e destul de greu s-o amorsezi la loc.... Incearca sa bagi lichidul de jos in sus, pe la niplul de aerisire. In felul asta iese aerul din pompa. m-am gandit si la varianta asta dar parca nu-mi vine sa cred ca e asa faza e ca pompa baga dar presiune mica desfacand aerisitorul de pe etrier am vazut totusi ca baga ceva dar f mica presiune sa fie oare din cauza amorsarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 m-am gandit si la varianta asta dar parca nu-mi vine sa cred ca e asa faza e ca pompa baga dar presiune mica desfacand aerisitorul de pe etrier am vazut totusi ca baga ceva dar f mica presiune sa fie oare din cauza amorsarii? Se poate sa fie . Baga lichid plin in pahar si ar fi bine sa te ajute cineva adica sa faca "pedala" iar tu sa dai drumul la lichid . Ai grija sa fie cel putin jumate plin paharul si sa-l umpli cam de trei patru ori sa elimini tot aerul de pe traseu. Dac a mers nu are voie sa nu meraga din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 baga lichid full..aeristeste prima data sus la pompa pe la surubul mare de la "slauf" apoi dute jos la urm surub mare care tine "slauful" pe etrier iar la urma aeristeste prin aerisitorul mic PS curata etrierul f bine , scoate pistonul si curata peretii;) daca nu merge iti trebe o alta pompa si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Pompa e buna ,nu o aerisesti bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 incearca sa aerisesti mai intai pompa.... adica sa slabesti surubul furtunului care merge la etrieri... de cate va ori apoi incearca sa aerisesti pe la niplu` de jos.... asa am pait si eu la un scuter care nu avaea niplu de aerisire la pompa! garantat tre sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Si eu sunt 95% ca nu aeriseste pompa cum trebe. Odata am stat 8 ore la un rahat de genu asta .Pana la urma am chemat pe cineva si in 5 min era gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 multam' fain baieti usor usor isi revine cred ca nu e amorsata ca lumea pompa cred ca e o eroare de pilotaj faptul ca nu merge o sa incerc si variantele astea inca o data multumesc ne vedem pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 vezi cand aerisesti frana ca aerisitorul sa fie in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate